Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mate nekdo zkusenosti s nakupem z chronomaster.co.uk? Ty zrenovovane moonwatch z roku 1977 za 1975USD vypadaji uzasne. Po provedene renovaci budou jako nove z obchodu a navic s cal 821.

Cal. 821? Není to překlep?

Jinak to je vyloženě sběratelský kousek, pokud to má být na denní nošení, uvažoval bych raději o novějších - z fotek se mi zdá, že i přes renovaci mají hodinky něco za sebou, na jedné fotce trochu nesedí koncové dílky tahu u pouzdra, je to starší typ tahu, který nebyl žádný zázrak... Ale jsou to hodinky s historií!

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
....Would have the NASA in 1965 chosen a caliber 321 Speedmaster for space missions and equipped its astronauts with caliber 821 ones in 1969 ?". It remains a mystery......

Co to je caliber 821? Myslel jsem, že posloupnost je 321, 861, 1861? Není to v tom citovaném článku jen překlep, stejně jako na stránkách Chronomaster? Počítám, že je to opravdu MYSTERY.

Odesláno

na strankach omega -

Steel on Steel

Reference: 3570.50.00

MOVEMENT

Caliber: Omega 1861

Famous manual-winding chronograph movement that was used on the Moon. Rhodium-plated finish

Power Reserve: 48 hours

CRYSTAL

Hesalite crystal

CASE & DIAL

Stainless steel case

Black dial

WATER RESISTANCE

Down to: 50 meters

167 feet

size

Gents

Odesláno
dnes jsem dostal cenu od toho pána, co je schopen je z Německa dovést až sem, nové vč. všech papírů 53.500 Kč. Já bych je asi chtěl s koženým řemenem a ty jsou za  51 700. Přepočet těch z chrono24 je 49 096. Připočítej poštovné a pojištění, já asi zvolím jistotu, par stovek je mi fuk. Mimochodem, safír tam není, číslo reference označuje klasický model s hesalitem. Možná, kdybychom objednali dvoje, ještě by něco ubral.

to decebal

kdyby jsi se rozhodnul, že do nich jdeš, asi bych se přidal. Třeba by nám dal množstevní slevu. Pořád uvažuju nad Planet Ocean Chrono, a ne a ne se rozhodnout

já jsem na tom podobně, váhám mezi verzí se safírem a průhledným dýnkem a klasikou. trošičku se bojím hesalitu, nemám s ním zkušenosti ohledně leštění, ale zase je to originál. a taky ten pohled na strojek je nádherný, tak nevím, co si o tom myslíš? taky je možnost koupit orginál s kalibrem 321. tak, a teď "baby raďte".

Odesláno
No co jsem zjistil tak katalogová cena se pohybuje okolo 3000Euro. Takže přepočtu cca 66000.

Kde to směňuješ decebale? Pošli kontakt :D.

Odkud jseš? V jaké to počítáš měně?

Odesláno
No co jsem zjistil tak katalogová cena se pohybuje okolo 3000Euro. Takže přepočtu cca 66000.

Kde to směňuješ decebale? Pošli kontakt :D.

Odkud jseš? V jaké to počítáš měně?

hoši, kdybyste četli pozorně Chronomag, tak byste věděli, že existuje pán, který je schopen přivést nové hodinky z Německa za cenu, která odpovídá katalogové ceně v Eurech násobené koeficientem 23 :). Ale chyba tam je, má to být 69000.

Odesláno

co chces slyset - snadno se poskrabe a udajne (ja to nezkousel) se snadno vylesti, ja mam plast na omegach, ktere jsou k videni ve vlakne pod timto od leta - jenomze je nosim velmi sporadicky - nevim mel jsem je asi 10-20x - na tom sklicku neni videt vubec zadne poskrabani, ale nosim je opravdu jenom k obleku a jenom nekdy - je to jednoduchy jako facka - chces mit jistotu vezmi safir - me by spis zajimalo, jestli by ten hesalit, pokud nebude vyhovat sel vymenit za safir (bude tam problem se "zamkem" toho skla, ale kdo vi....), jinak ten hesalit ma ve stredu hezky vypiskovane logo omega a vymena toho sklicka stoji u dusaka 600,-kc

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak co,už je někdo máte? Já je sháním pro ježíška a pořád se nemůžu rozhodnout,kde je koupit.Chci kalibr 1863- kovový tah. Chtěl jsem si je u Dušáka prohlídnout,ale tam je nemaj.Štědrý den se blíží a já je snad pod stromečkem nenajdu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...