Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nevím, jestli za tu cenu, ale moonwatch jsou jistě nejzajímavější chronograf. Taky nerozumím tomu, jestli tohle je ta nejfajnovější verze, podle mě ne, to je markII ze sedmdesátých let s lemánií 1341, ale steel ti dá přesně vědět.

Odesláno

Cena celkem dobrá, nekupuješ přes Chrono24, ale přímo z toho holandského obchodu, co tam je uveden jeho web, DPH ani clo při nákupu v rámci EU neplatíš. Ale, jsou to už dost drahé hodinky na nákup bez jejich důkladného prohlídnutí. Minimálně bych se snažil u prodejce písemně ujistit, že hodinky nemají žádný šrám, ručičky lícují, pod sklem není prach ... Navíc myslím, že ten chlápek od Jeremyho bude mít cenu podobnou a přiveze ti je do ČR, kde si je budeš moci před koupí prohlídnout. Akorát budeš muset Jeremymu koupit nějakou kořalku nebo co to chtěl :).

Odesláno

jo od wiliama jsem kupoval - je v pohode a ma dobry ceny, ale zkus mrknout na chronomaster - vzal bych starsi a nechal je zrenovovat, tyhle jsou podle vseho se safirem, proto je cena mirne vetsi, tyto jsou s lemanii 1863 - nejfajnovejsi verze je stejna jako tato avsak s lemanii 321 - ty se daji na chro24 sehnat taky, ale cena je nekde jinde, jak rikam zkus chronomaster, ted na to koukam - maji tam jedny z roku 1977 po kompletni renovaci u omegy s kalibrem lemania 821 cena je 1975 doliku

z holandska a (doufam) ani z anglie nebudes platit ani clo ani dph, ale napr. wiliam mi uctoval 50 euro postovny, balny a pojisteni hodinek

Odesláno

k viktorove poznamce - opravdu jsem nemel s tim holadskym obchodem problem napise ti presne co mas od tech hodinek cekat - u me to bylo nove, zaruka dva roky, vsechny ochrane folie vsechny karty, kozena krabice s mnualem a vrchni kartonova krabice - jak napsal tak to bylo

Odesláno
Cena celkem dobrá, nekupuješ přes Chrono24, ale přímo z toho holandského obchodu, co tam je uveden jeho web, DPH ani clo při nákupu v rámci EU neplatíš. Ale, jsou to už dost drahé hodinky na nákup bez jejich důkladného prohlídnutí. Minimálně bych se snažil u prodejce písemně ujistit, že hodinky nemají žádný šrám, ručičky lícují, pod sklem není prach ... Navíc myslím, že ten chlápek od Jeremyho bude mít cenu podobnou a přiveze ti je do ČR, kde si je budeš moci před koupí prohlídnout. Akorát budeš muset Jeremymu koupit nějakou kořalku nebo co to chtěl :).

S koralkou nebude problem :) To by byla urcite nejlepsi cesta. Nicmene, je opravdu mozne si hodinky (a ted jakekoliv co muze sehnat) objednat, podivat se a pak kvuli necemu co se mi nelibi (nemyslim cenu) nevzit aniz by me zabil? Predpokladam, ze nove uz s tou Lemanii nebudou:( , nebo se daji sehnat?

Odesláno

dnes jsem dostal cenu od toho pána, co je schopen je z Německa dovést až sem, nové vč. všech papírů 53.500 Kč. Já bych je asi chtěl s koženým řemenem a ty jsou za 51 700. Přepočet těch z chrono24 je 49 096. Připočítej poštovné a pojištění, já asi zvolím jistotu, par stovek je mi fuk. Mimochodem, safír tam není, číslo reference označuje klasický model s hesalitem. Možná, kdybychom objednali dvoje, ještě by něco ubral.

Odesláno

Určitě bych zvážil koupi Speedmasterů s kovovým tahem, dokupování kovového tahu od Omegy vyjde několikrát dráž než při koupi s hodinkami. Pěkný kožený řemen seženeš vždycky... Samozřejmě pokud člověk není zapřisáhlým odpůrcem kovových tahů, ale v parném létě má kovový tah velké výhody. Navíc při prohození tahů má člověk najednou pocit, že má jiné hodinky a trochu tak uleví stálé touze koupit si nějaké nové hodinky :).

Odesláno
to decebal: muzes mi prosim te poslat odkaz, kde jsou videni s tou kuzi? Co je v nich za strojek, sklicko...?

jsou na strankach omegy,www.omega.ch, tam si najdi model speedmaster professional a nakonfiguruj si ho, sklíčko hesalit, kalibr 1861,ruční nátah, jsou stejné jako model s ocelovým tahem.klasika. ted musím letět k doktorovi, budu tady tak za dvě a půl hodiny, pak to když tak ještě proberem.

Odesláno

S koralkou nebude problem :) To by byla urcite nejlepsi cesta. Nicmene, je opravdu mozne si hodinky (a ted jakekoliv co muze sehnat) objednat, podivat se a pak kvuli necemu co se mi nelibi (nemyslim cenu) nevzit aniz by me zabil? Predpokladam, ze nove uz s tou Lemanii nebudou:( , nebo se daji sehnat?

Myslím, že lepší způsob je prohlédnout si je někde naživo a pak se rozhodnout jestli je chceš. Ty hodinky se musí zaplatit, pochybuju že někdo do toho bude investovat své peníze s rizikem, že se mu doma budou hromadit hodinky, zvláště pokud to má jen jako jakýsi přivýdělěk.

Odesláno
Myslím, že lepší způsob je prohlédnout si je někde naživo a pak se rozhodnout jestli je chceš. Ty hodinky se musí zaplatit, pochybuju že někdo do toho bude investovat své peníze s rizikem, že se mu doma budou hromadit hodinky, zvláště pokud to má jen jako jakýsi přivýdělěk.

Asi jsem se spatne vyjadril :) Samozrejme bych si objednal hodinky, ktere mam nakoukane (zajimave slovo) a vim, ze je chci. Mel jsem na mysli situaci, kdy napr. nebudou licovat rucky na 12 nebo neco takoveho, ne ze se mi najednou nelibi, protoze jsou velke, male..., jinymi slovy, ze je vidim prvne v zivote.

Odesláno

Mate nekdo zkusenosti s nakupem z chronomaster.co.uk? Ty zrenovovane moonwatch z roku 1977 za 1975USD vypadaji uzasne. Po provedene renovaci budou jako nove z obchodu a navic s cal 821.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...