Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatvrzelým instalatérům zde na foru nemusím představovat, ale přece jen kdyby náhodouuu někdo nevěděl či potřeboval inspiraci! Vždy potěší, když dorazí balíček od Hongkong Post a vytáhnete kompletní balení a v něm krásnej vintage řemen Heroic. Je prostě sexy, co říkáte? Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zatvrzelým instalatérům zde na foru nemusím představovat, ale přece jen kdyby náhodouuu někdo nevěděl či potřeboval inspiraci! Vždy potěší, když dorazí balíček od Hongkong Post a vytáhnete kompletní balení a v něm krásnej vintage řemen Heroic. Je prostě sexy, co říkáte? Posted Image

Pěknej,co na něho nandáš?:)

Odesláno

Pěknej,co na něho nandáš?:)

Nevim, asi ho budu nosit jen tak samotnej na ruce Posted Image

až zjistíš, že ti je krátký, víš kam napsat, je pěkný :)

Vole 135/80 je přesně rozměr pro mě Posted Image
Odesláno

a tak to mi nepiš, to bych musel nosit na kotníku, a to by se baby za mnou neotáčely.

jedině v kraťasech Posted Image

masérský balení :)

To teda, ten pytlíček bude na tabák ideální Posted Image
Odesláno

Nooo, pekne vymazleny ! Mas to pekne, post vanocni postbox:-). To budu fotky ... P

Objednano 16.12. a dorazilo dnes Posted Image Pres Vanoce to nejak kolabovalo. Jinak to jde tak týden.
Odesláno

Krasnej remen Frantiku. Velky tlusty remeny se mi libi ale na mojem rakosovym zapesti vypadaji debilne.... Je to jak kdybych mel tlusty potitko. :crying_anim02: Tahle "decentnejsi" spona je podle me lepsi nez ty ponorkovy...

Odesláno

Krasnej remen Frantiku. Velky tlusty remeny se mi libi ale na mojem rakosovym zapesti vypadaji debilne.... Je to jak kdybych mel tlusty potitko. :crying_anim02: Tahle "decentnejsi" spona je podle me lepsi nez ty ponorkovy...

Jojo, velkej tlustej řemen......jako já Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...