Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Zatvrzelým instalatérům zde na foru nemusím představovat, ale přece jen kdyby náhodouuu někdo nevěděl či potřeboval inspiraci! Vždy potěší, když dorazí balíček od Hongkong Post a vytáhnete kompletní balení a v něm krásnej vintage řemen Heroic. Je prostě sexy, co říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Carllos Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Zatvrzelým instalatérům zde na foru nemusím představovat, ale přece jen kdyby náhodouuu někdo nevěděl či potřeboval inspiraci! Vždy potěší, když dorazí balíček od Hongkong Post a vytáhnete kompletní balení a v něm krásnej vintage řemen Heroic. Je prostě sexy, co říkáte? Pěknej,co na něho nandáš?
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 až zjistíš, že ti je krátký, víš kam napsat, je pěkný
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Pěknej,co na něho nandáš? Nevim, asi ho budu nosit jen tak samotnej na ruce až zjistíš, že ti je krátký, víš kam napsat, je pěkný Vole 135/80 je přesně rozměr pro mě
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Vole 135/80 je přesně rozměr pro mě a tak to mi nepiš, to bych musel nosit na kotníku, a to by se baby za mnou neotáčely.
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 a tak to mi nepiš, to bych musel nosit na kotníku, a to by se baby za mnou neotáčely. jedině v kraťasech masérský balení To teda, ten pytlíček bude na tabák ideální
Carllos Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 jedině v kraťasech Super nápad,tak to do léta mám na pořízení čas:D
gerhard Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Nooo, pekne vymazleny ! Mas to pekne, post vanocni postbox:-). To budu fotky ... P
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Nooo, pekne vymazleny ! Mas to pekne, post vanocni postbox:-). To budu fotky ... P Objednano 16.12. a dorazilo dnes Pres Vanoce to nejak kolabovalo. Jinak to jde tak týden.
Dantechno Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Krasnej remen Frantiku. Velky tlusty remeny se mi libi ale na mojem rakosovym zapesti vypadaji debilne.... Je to jak kdybych mel tlusty potitko. Tahle "decentnejsi" spona je podle me lepsi nez ty ponorkovy...
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Krasnej remen Frantiku. Velky tlusty remeny se mi libi ale na mojem rakosovym zapesti vypadaji debilne.... Je to jak kdybych mel tlusty potitko. Tahle "decentnejsi" spona je podle me lepsi nez ty ponorkovy... Jojo, velkej tlustej řemen......jako já
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se