African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Život v chomoutu žádná prdel, dnes už jsem musel vařit :-)
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Kendó - nějaký infohttp://cs.wikipedia.org/wiki/Kend%C3%B3 a nějaký vobrázkyhttp://www.flickriver.com/groups/kendo/pool/interesting/ Upraveno 13. června 2014 uživatelem PNS
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 jsi se mel stavit bch ti to za flasku vymluvil
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 joo pns si nechava davat pres drzku...
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Život v chomoutu žádná p...l, dnes už jsem musel vařit :-) To se mi ale vobčas stane i při životě na volný noze
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 jsi se mel stavit bch ti to za flasku vymluvil No jo, teď už jsem taky moudřejší (pozdě)
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 mně to přijde dobrý, k tomuhle jsem se sice nikdy nedostal, ale mj. jsem kdysi dělal sportovní šerm, bohužel jsme se pak stěhovali do lokace, kde žádnej oddíl nebyl, dost mě to mrzelo ....
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja vlastne nikdy zadnej sport na zavodni utovni nedelal
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 No jo, teď už jsem taky moudřejší (pozdě) njn to je hned..
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Nojo, nejhorší na tom je že když už se člověk dostal trochu do formy tak je prázdninová přestávka ,tak bude víc času na koupání a možná i na to lezení se zase dostane, pokud nebudou ty pařáky
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja vzdycky lrzl jenom po zenskejch nebo po hospodach..sle takrka vzdy jsem dosahl vrcholu
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Ne, to jako ne, já nelezu už dvanáct let, takže se klidně pochlub Tady jsou taky dobrý střelci, kteří s tebou o lezení rádi pokecaj, já už jenom treky a zkouším to výš a výš, uvidíme...to Afri - nazdar, tak před Tebou o lezení radši pomlčím, se svejma schopnostma a zkušenostma
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Já to lezení teď hrozně flákám, buď nemůžu (časově), nebo mě něco bolí nebo dtto u kumpánů..., ale o víkendu se dostanu snad aspoň na stěnu .. nebo že bych zkusil Škrovád? Letos jsem tam ještě nebyl.Edit: na chlubení nic není, max Indie (Himaláje, ovšem na kolech) Upraveno 13. června 2014 uživatelem warann
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja vzdycky lrzl jenom po zenskejch nebo po hospodach..sle takrka vzdy jsem dosahl vrcholua propil ses do první ligy?
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 to v zadnym pripade jacse vzdycky drzel jako pozorovatel vzadu
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jsem si vzpomněl jak jsem letos u protinožců chrápal asi tři dny v jednom hotýlku, tam by se Vám kluci horolezecký líbilo Já to lezení teď hrozně flákám, buď nemůžu (časově), nebo mě něco bolí nebo dtto u kumpánů..., ale o víkendu se dostanu snad aspoň na stěnu .. nebo že bych zkusil Škrovád? Letos jsem tam ještě nebyl.Edit: na chlubení nic není, max Indie (Himaláje, ovšem na kolech) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 To je fajn já mám v práci kolegu a ten když má příležitost tak má v sobě v 11:00h klidně 6 i 7piv
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 sedm piv jsem snad v zivote v jednom dni nevypil..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se