African Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Tak se štěstí nějáko promíchalo a pěkně jsem se zlil" Pár dobréjch drinků prolétlo, tak si říkám, že ožívím téma Lije tu dnes někdo večer??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Ano, lijeme benzín do sudů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Jsem si to včera pěkně vybral" Usnul jsem s noťasem na bříchu a mám ho pěkně spálený, a dnes mi zrovna tedy moc do skoku není" Tak snad příště tu bude bumbat víc lidiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Zdar chlapí žijete ještě??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Neruš, koukám na Pottera. A usrkávám přitom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 tak na zdravi...ja k nemu chroupam mrkev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Neruš, koukám na Pottera. A usrkávám přitom není ten hery nějaký mladý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Co Harry, ale Hermiona! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) Co Harry, ale Hermiona! ...ty wolle...snad nejsi na holčičky :-):-) edit----furt lepčí než na chlapečky Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Chlapi, zde v suché zemi a navíc během ramadánu mají v hotelu, kam jsem se přesunul PIVO já su tak šťastný a po suchých 19ti dnech dávám už asi šestý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Chlapi, zde v suché zemi a navíc během ramadánu mají v hotelu, kam jsem se přesunul PIVO já su tak šťastný a po suchých 19ti dnech dávám už asi šestý... kamarade, já si dal pouze čtyři Radegasty č. 12 a mám dost...asi po včerejšku...a zítra mě to čeká znovu..idu chrápat..čest kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 ...ty wolle...snad nejsi na holčičky :-):-) edit----furt lepčí než na chlapečky Spíš láska z mládí. Když ten film běžel v kinech, nebyl jsem o moc starší funfe zase taková rarita to není, ale rozhodně to potěší... kor jestli to pivo je pitelné (tzn. plzeňského typu). Na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 kamarade, já si dal pouze čtyři Radegasty č. 12 a mám dost...asi po včerejšku...a zítra mě to čeká znovu..idu chrápat..čest kluci tak tedy brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 funfe zase taková rarita to není, ale rozhodně to potěší... kor jestli to pivo je pitelné (tzn. plzeňského typu). Na zdraví! je to Tureckej Efes Pilsen , ale v Iráku rozhodně potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 tak tedy brou dikes..ještě jsem hodil na fejbůůůk Napalm Death..ať se jim dobře spí.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 někdo na pivsona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 dal bych si ..máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 dal bych si ..máš? Hoegaarden, bereš? už mám jednoho v sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 jj hugo je dobrej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 jj hugo je dobrej.. Koukám,ze tady lemtáte jak vo závod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se