Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

mě přijde, že se matný kolo strašně škrábe. Všechno je na tom vidět

já myslím ze je to jedno,šrámy stejně vidí jen majitel...ostatní si toho nevsimnou
Odesláno

tak to má být, dnes to všichni mastí do toho matu.....hnus fialový, ale věřím že tato móda brzo přejde. A jak píše financ je na tom všechno vidět.

já mel giantem matnou meridu a nebyla zas tak náchylná na skrabance...tak nevím. v tom lesku me to přijde náchylnější :D ale lesk je lesk...jako psi kule :D matný kola vypadaji porad špinavé :D

spine brej becir

Odesláno

já myslím ze je to jedno,šrámy stejně vidí jen majitel...ostatní si toho nevsimnou

a me to sere.

jsem si nějak hybnul s krkem, boli to jak svina. Zkusím to prepit, dneska jsou Svijany

Odesláno

a me to s..e.

jsem si nějak hybnul s krkem, boli to jak svina. Zkusím to prepit, dneska jsou Svijany

dej si na to tygři mast a šátek... za chvíli se ti uleví
Odesláno

me taky šrámy šedou :) jaký pijes? já včera dával 13°

doma lahváč, svijanský máz

dej si na to tygři mast a šátek... za chvíli se ti uleví

by byl řev :-)

kolo už neřeším, sralo mě to první měsíc, pak jsem na to nasadil dětskou sedačku a je to dodřený snad všude.

Odesláno

kolo už neřeším, sralo mě to první měsíc, pak jsem na to nasadil dětskou sedačku a je to dodřený snad všude.

zad něj řev... jen by ti tu bolest vytáhlo a cítil bys příjemný teplo na krku
Odesláno

já mel taky lahvone...knížete ;) tak jasný, pak už člověk šrámy neřeší...nejhorší jsou vždy ty první...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...