FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 však jsem nepsal že je budu fotit ne?
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 njn..já jsem strašnej lakomec protoj sem přetim musel vytáhnout deset jedenáctek...protože v sedm došlo pivo
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 To je chyba,to chtělo dokumentovat abychom to mohli taky omrknout
Gustaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 ale je to lesklá barva doufám podle foto?Jj, je to v lesku
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 mě přijde, že se matný kolo strašně škrábe. Všechno je na tom vidět
wave ceptor Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Jj, je to v lesku tak to má být, dnes to všichni mastí do toho matu.....hnus fialový, ale věřím že tato móda brzo přejde. A jak píše financ je na tom všechno vidět.
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 mě přijde, že se matný kolo strašně škrábe. Všechno je na tom vidětjá myslím ze je to jedno,šrámy stejně vidí jen majitel...ostatní si toho nevsimnou
Gustaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 tak to má být, dnes to všichni mastí do toho matu.....hnus fialový, ale věřím že tato móda brzo přejde. A jak píše financ je na tom všechno vidět. já mel giantem matnou meridu a nebyla zas tak náchylná na skrabance...tak nevím. v tom lesku me to přijde náchylnější ale lesk je lesk...jako psi kule matný kola vypadaji porad špinavé spine brej becir
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 já myslím ze je to jedno,šrámy stejně vidí jen majitel...ostatní si toho nevsimnoua me to sere. jsem si nějak hybnul s krkem, boli to jak svina. Zkusím to prepit, dneska jsou Svijany
Gustaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 me taky šrámy šedou jaký pijes? já včera dával 13°
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 a me to s..e. jsem si nějak hybnul s krkem, boli to jak svina. Zkusím to prepit, dneska jsou Svijanydej si na to tygři mast a šátek... za chvíli se ti uleví
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 me taky šrámy šedou jaký pijes? já včera dával 13°doma lahváč, svijanský mázdej si na to tygři mast a šátek... za chvíli se ti ulevíby byl řev :-)kolo už neřeším, sralo mě to první měsíc, pak jsem na to nasadil dětskou sedačku a je to dodřený snad všude.
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Já si nalil opět liquerek... nějak mi to chutná....D
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 doma lahváč, svijanský máz by byl řev :-)kolo už neřeším, sralo mě to první měsíc, pak jsem na to nasadil dětskou sedačku a je to dodřený snad všude.zad něj řev... jen by ti tu bolest vytáhlo a cítil bys příjemný teplo na krku
Gustaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 doma lahváč, svijanský mázby byl řev :-)kolo už neřeším, sralo mě to první měsíc, pak jsem na to nasadil dětskou sedačku a je to dodřený snad všude. já mel taky lahvone...knížete tak jasný, pak už člověk šrámy neřeší...nejhorší jsou vždy ty první...
spineshank Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Třebas kliky kolik toho schytaly od kamenu..a ze to jsou někdy jeby poradny
Gustaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 tjn...ale hlavne spodní ramovka...to je kolikrát hukot..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se