Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Tohle je ta co má spinehttp://www.honda-praha.cz/vozy-skladem/nove/43/honda-accord-tourer-22-dtec-elegance-6-mt-premium-white-pearl
Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Proběhla vůbec nějaká ta chata virtuální hospody?
Gustaf Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 nic jdu spát...tak snad to tu po jednom večeru neuvadne...a příště zdaaaaj
spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Proběhla vůbec nějaká ta chata virtuální hospody?myslím že určitě ne
Honza.manta Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Ještě napsat Katovi a Frantovi a jsme komplet. Africanovi verim, ze se ukaze a Manta kolem půlnoci beztak taky :-D Nevíte jak se Frantovi vůbec daří? Jako vždy - sedím v koutě ve stínu a upíjím s šírázek a nejsem moc vidět. To je můj standard.
spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dopij8m a přemýšlím jestli ještě jednu dám, začali Expendables 2 a to bylo dobrý
Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Jako vždy - sedím v koutě ve stínu a upíjím s šírázek a nejsem moc vidět. To je můj standard. Já si říkal, že ta otevřená lampa shirazu tam čeká na tebe
spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dostal jsem chuť na tatra tea, zitra někde musím sehnat na večer.
mondeo2 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 No co zas tak špatně mi není, měl jsem jen čtyři panáky tulamorky. A v půl třetí ráno jsem se vzbudil a šel si udělat kafe . Takže jsem v pohodě, asi půjdu věčer na jedno.....až pět. Spine u nás maj Tatru v Tesku , asi tři druhy.......samo ty silnější - žádnej slabej čajíček - pití pro opravdový chlapy.
spineshank Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Chutná mi ten černej volume 52 tuším A teď jde o to jakej No co zas tak špatně mi není, měl jsem jen čtyři panáky tulamorky. A v půl třetí ráno jsem se vzbudil a šel si udělat kafe . Takže jsem v pohodě, asi půjdu věčer na jedno.....až pět. Spine u nás maj Tatru v Tesku , asi tři druhy.......samo ty silnější - žádnej slabej čajíček - pití pro opravdový chlapy.
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 brej večír...cola + metaxa a jdu si dělat hezkej večer. Po dnešku jsem nějak vynervenej....
Honza.manta Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Čumím na Mádla a piju šíráz. Nějak se nudím.
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 já cumim na německou exhibici...a stale Cola a metaxa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se