spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Kua, a ja budu muset s pritelkyni do realneho nakupniho centra jeste :-(.Tak si dejte jedno i za mne, panove!tam máte i nereálné nákupní centrum jo.....DMe už dnes nikdo nikam nedostane,už si po jídle užívám pohody a Tramín u
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 už ani ty žirafy nejsou co bejvaly,když jim dosáhneš na čumák...
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Krasnej kukuč má, to musel být pěknej zážitek
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 už ani ty žirafy nejsou co bejvaly,když jim dosáhneš na čumák...to je žirafa krizena s jezevcikem asi....D
tommas4 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jsme byli s malým dnes dopo, nikde nikdo skoro prázdná zoo a najednou se jedna rozhodla ze svých 4 metrů podívat blíž. Pak druhá a to už jsem stihnul vytáhnout mobil. Super.Ale respekt, obrovský zvíře to je.
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Aha,tak jsem teda nebyl,ale zítra jedem okolo Holomoooca na vrch
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 dobrej večír. Já sem tu jen na skok a dám si groček. Pořád klempíruju...už přes týden se mi drží kášel a rýmička a sem celkově nějakej ochablej. Tak ani nesem fit na nějaké zoo-homo-filní akce
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 dobrej večír. Já sem tu jen na skok a dám si groček. Pořád klempíruju...už přes týden se mi drží kášel a rýmička a sem celkově nějakej ochablej. Tak ani nesem fit na nějaké zoo-homo-filní akce jen se nedělej. ....D
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Ale přemýšlím že bych si čaj s rumem taky na zahřátí mohl udělat, jen jestli tu je citron?
tommas4 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jj, Olomouc na kopečku. Zoo je místy taková starší, ale změny jdou vidět. Maji super pavilónek s netopýrama, litají volně okolo tebe.A dvě smečky bílých vlků. V restauraci co je asi 100m dozadu odvchodu / východu (přístupná i zvenčí) jsem byl už 2x a vždy spokojenost.
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 jen se nedělej. ....Dse nedělám ale ten groček si udělej...už sosám druhej. Žena na ATB s angínou, tak já se tomu musím bránit trochu
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Tak čaj už se vaří, rumu jsem našel asi 5 lahví ale citron ne.....D
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 kašel a rýmička by se neměla podcenit ,dávkování toho rumu bych raději zvednul
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 čaj bych vynechal ,jen voda a rum
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Když je ho moc v čaji tak to není tak dobrý, musí to být optimální
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jinak už máte všichni prezuto!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se