spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 To jezdíš furt na zimakach?
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Tak hlavně abys tam něco měl po to létě. ...D
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 na drsným severu guma tolik neubejvá......
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 na drsným severu guma tolik neubejvá......to uvidím, chystám se zítra kousek pod tebe
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Nemáte někdo zdroj na Tatratee?
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) To aby jsi si vzal teplé prádlo,noci jsou zde chladné :-) Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Effe
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jj s tím počítám, tak se neboj,trencle s kozichem už mám nachystané
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Taxem z5.Byl to masakr...Ale prezil sem a davam si vyjimecne jednoho kozla v brneni a za chvili do hajan...zitra hromada roboty...
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) shopy teď musí být prázdné,kde jsi trčel ? za tu dobu i Berďa produp.. pět setbolů v tiebreaku,6:1 Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Effe
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 sem nebyl sam, ze...Nakupovani se zenou je vetsi adrenalin, nez tydenni hlidka v oblasti kontrolovane nepritelem...(u obou vim, o cem mluvim)
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 první zkušenost mám ,většinou je to na vyplnění rozvodových papírů,po druhé netoužím :-)
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 tak "zena" je pracovni nazev, je to pritelkyne ;-).ona je fajn, ale nakupovani je jeji stinna stranka... a dost uz...je to za mnou ....sme se mohli nekde slezt na jedno realne pifko, kdyz uz bydlime kilometr od sebe
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 ono je to celkem jedno,zena nebo pritulkyne,porad jedny geny....taky jsem dnes tlačil vozíkno to bychom už měli :-)
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 V tydnu asi budem davat nejake minipivko s kamaradama. Urcite se budou probirat i hodinky. Dam vedet...nic, jdu do hajan, zitra mne ceka nejake rizikove kaceni a myceni, tak musim to shnile maso nechat trochu odpocnout...
Effe Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 přes týden jsem pryč,ale něco musíme spáchat,měj se ,ahoj
spineshank Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Taxem z5.Byl to masakr...Ale prezil sem a davam si vyjimecne jednoho kozla v brneni a za chvili do hajan...zitra hromada roboty...to bylo vcelku rychlé
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 přes týden jsem pryč,ale něco musíme spáchat,měj se ,ahojOK, tak neco vymyslime na vikend.... taky se mej a dobrou. to bylo vcelku rychlé Vtipalku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se