African Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Kámo, podle profilu máš dnes narozky. Tak na zdraví ogare. Děkuji, ale, no nic :-) Zdraví i tobě přeji kamaráde...
ondra.palas Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Nekoukáte někdo na hokej? Zatím nám ti Švédi dávají docela lekci v efektivitě. Hrajou celkově vyspělejší hokej.
Gustaf Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 S tím Tatratee mi děláte chutě. .,my si dáváme vybornej Traminekjá teď jedu na palavě, výběr z bobuli...jezis,to je smakulada
spineshank Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Děkuji, ale, no nic :-) Zdraví i tobě přeji kamaráde...tak vše nejlepší Afri k těm narozkam. .na zdraví chlape
spineshank Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 já teď jedu na palavě, výběr z bobuli...jezis,to je smakuladatoho se moc vypít nedá, ale je to mnamka
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Ja dnes zatim dvojboj. Cervene cuvee a pak vanocni special od pivovaru konrad (damadko se dal i na pivo?) Jeste panacka a bude z toho standardni moravsky triathlon
African Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 tak vše nejlepší Afri k těm narozkam. .na zdraví chlapeNa zdraví kluci, ale já ty narozky opravdu nemám :-)
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Tak mladej šel ke kamarádce na nějakou párty ve čtyřech - ještě mu není šestnáct, to je dneska nějaké rychlejší než za nás. A milostivá hodlá trávit večer s takovou partičkou, která mi loni ale vůbec nesedla. Tohle netuše, jsem si nic jiného nezajistil, neb jsem chtěl být s rodinou a né se někde ožírat s kamarády jako krkavčí táta.Holt jak jsem starej, tak jsem blbej. Tak si ten svůj šírázek budu muset vypít tady s vámi. Později asi vytáhnu ještě hruštičku.Tak na zdravá a brej večír vespolek!
ondra.palas Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Na zdraví kluci, ale já ty narozky opravdu nemám :-) ale na profilu máš jako den narození dnešní datum
roura74 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Na zdraví kluci, ale já ty narozky opravdu nemám :-)Ale oslavit je dnes můžeš, ne? ;-)
roura74 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Tak mladej šel ke kamarádce na nějakou párty ve čtyřech - ještě mu není šestnáct, to je dneska nějaké rychlejší než za nás. A milostivá hodlá trávit večer s takovou partičkou, která mi loni ale vůbec nesedla. Tohle netuše, jsem si nic jiného nezajistil, neb jsem chtěl být s rodinou a né se někde ožírat s kamarády jako krkavčí táta.Holt jak jsem starej, tak jsem blbej. Tak si ten svůj šírázek budu muset vypít tady s vámi. Později asi vytáhnu ještě hruštičku.Tak na zdravá a brej večír vespolek! Ahoj Honzo.
farkyostrava Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 ja musim jeste vydrzet do pul desate a pak otevru vinko...Tokaj to dneska jisti ;-)
African Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 To Roura: Tak můžu cokoliv,takže slavíme :-) To Honza.manta: Na zdraví a hlavně jo, co se úplně třesu z toho co zažíváš, až děti vyletí z hnízda takový ten začátek co nebudu vědět co a jak :-( Teď si tady mačkám ty svoje dvě ratolesti a jsem happy. No nic, všichni si tím musíme projít, takže se drž chlapíku a be happy :-)
farkyostrava Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 nase 16 je taky dneska poprve fuc ... ale tak je to kluk tak snad v pohode...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Vítám nové prichozi...nalevam další sklenku palavy. Pak bude Cola mit rum...na zdravi
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Nekoukáte někdo na hokej? Zatím nám ti Švédi dávají docela lekci v efektivitě. Hrajou celkově vyspělejší hokej.Koukam a nedivim se. U toho piju caj ( neco jsem asi zase chytl ).
ondra.palas Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 No ve 2. třetině se nám ta naše hra rozpadla už úplně :-(
African Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Do mě spadla ta Italská sedmička nějak rychle, tak jsem se těšil na Australské Chardonay a sakra, nedá se to pít, asi jsem udělal někde chybu. No nic, zásoby mám ve sklepě nevyčerpatelné tak popojedem směr Španělsko :-) Mám pocit že obletim dnes celý svět, nějak mi chutná....
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 No ve 2. třetině se nám ta naše hra rozpadla už úplně :-(Jo a presilovky branime opravdu famozne ( prvni -gol po 14 s, druha- gol po 8s ). Jdu si radsi udelat dalsi caj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se