Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mladej šel ke kamarádce na nějakou párty ve čtyřech - ještě mu není šestnáct, to je dneska nějaké rychlejší než za nás. A milostivá hodlá trávit večer s takovou partičkou, která mi loni ale vůbec nesedla. Tohle netuše, jsem si nic jiného nezajistil, neb jsem chtěl být s rodinou a né se někde ožírat s kamarády jako krkavčí táta.

Holt jak jsem starej, tak jsem blbej. Tak si ten svůj šírázek budu muset vypít tady s vámi. Později asi vytáhnu ještě hruštičku.

Tak na zdravá a brej večír vespolek! :cheers:

Odesláno

Tak mladej šel ke kamarádce na nějakou párty ve čtyřech - ještě mu není šestnáct, to je dneska nějaké rychlejší než za nás. A milostivá hodlá trávit večer s takovou partičkou, která mi loni ale vůbec nesedla. Tohle netuše, jsem si nic jiného nezajistil, neb jsem chtěl být s rodinou a né se někde ožírat s kamarády jako krkavčí táta.

Holt jak jsem starej, tak jsem blbej. Tak si ten svůj šírázek budu muset vypít tady s vámi. Později asi vytáhnu ještě hruštičku.

Tak na zdravá a brej večír vespolek! :cheers:

Ahoj Honzo.

Odesláno

To Roura: Tak můžu cokoliv,takže slavíme :-)

To Honza.manta: Na zdraví a hlavně jo, co se úplně třesu z toho co zažíváš, až děti vyletí z hnízda takový ten začátek co nebudu vědět co a jak :-( Teď si tady mačkám ty svoje dvě ratolesti a jsem happy. No nic, všichni si tím musíme projít, takže se drž chlapíku a be happy :-)

Odesláno

Nekoukáte někdo na hokej? Zatím nám ti Švédi dávají docela lekci v efektivitě. Hrajou celkově vyspělejší hokej.

Koukam a nedivim se. U toho piju caj ( neco jsem asi zase chytl ).

Odesláno

Do mě spadla ta Italská sedmička nějak rychle, tak jsem se těšil na Australské Chardonay a sakra, nedá se to pít, asi jsem udělal někde chybu. No nic, zásoby mám ve sklepě nevyčerpatelné tak popojedem směr Španělsko :-) Mám pocit že obletim dnes celý svět, nějak mi chutná....

Odesláno

No ve 2. třetině se nám ta naše hra rozpadla už úplně :-(

Jo a presilovky branime opravdu famozne ( prvni -gol po 14 s, druha- gol po 8s ). Jdu si radsi udelat dalsi caj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...