pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak co? Cos nam koupil? Přeci jen jsem neodolal a nakoukl tam Ale jsem dobrej ještě jsem nekoupil, ale jen dal do sledování. Ale tentokrát pro manželku cestovní kabelu a peněženku OILILY. Stejný vzor jako jsem jí dal kabelku k Vánocům. Dlouho jsem to hledal...jen nevím jestli si to zaslouží Včera jsme tady pěkně pobyli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ...tady bylo veselo, nějak mi to včera uteklo Měl jsem jít na pivo s lepšími lidmi, všichni odpadli, sám jsem nechtěl a tak jsem byl lehce znuděn doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ...tady bylo veselo, nějak mi to včera uteklo Měl jsem jít na pivo s lepšími lidmi, všichni odpadli, sám jsem nechtěl a tak jsem byl lehce znuděn doma. No pozor, já bych šel, ale podle mě nás proradnej Francek hodil přes palubu kvůli Slavii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ...a proč jsme teda nešli spolu? Sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tohle vlákno mi teda doposud unikalo :-)Já přes den do hospody, tedy kromě oběda, nezajdu, ale večer se možná zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 No já už zase jedu. Slavíme tchýniny 60tiny. Takže večer tady budu ... tedy přežiji-li Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Že jste včera ťukli bych na jedno zašel,místo toho jsem klasicky usnul v obýváku s noťasem na pupku a v půl druhý jsem se odplížil do ložnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak dobrý večer dnes v hospodě :-)Jak jsem na tom s účastí? Aspoň že tu není nahuleno :-)Na začátek jsem si dal Irsai - sudovku z naší místní vinotéky. Takový průměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak to vám to tu asi zahulim a začnu asi Jágrem na ledu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 co je s ním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 mnoo zatim lehce povoluje led ve skleničce.. později ho asi vypiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ty jo, já myslel , že mluvíš o Jágrovi :-) Ten Irsai se tak nějak rozbalil, je o cosi lepčí :-) Kyselinka povyskočila! A začal chutnat i ostatním tady doma, tak to dlouho nevydrží :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak v tom případě dobrou chuť.. mě hokej moc nebere.. ale večer kouknu na PGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Ale pro jistotu jsem vzal ještě vlašáček. A kdyby bylo nejhůř, slezu do sklípku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Merlot, "nerozbalenej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak s tím něco udělej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 já tu ještě našel Frankovku r. 2009 z vinařství J. Hruška jen netušim jesti je to poživatelný protože jsem to dostal jako prezent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak to je nejlepší to otevřít a vyzkoušet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 mnoo vypadá to slušně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Právě jsem si vzpomněl, že jsem dělal rožnovský gulášek a šel vokoštovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotky z přípravy ve vláknu Kulanárium ... Upraveno 26. března 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se