Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Tado, tu kvalifikaci neberu, ale klidně zůstaň :-) No, pít sice nemůžu, ale aspoň si nacpu fajfku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) Nacpi fajku, objednej něco k pití , ale ...Stejně už asi půjdu do hajan :-) Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Nacpi fajku, objednej něco k pití , ale ... Stejně už asi půjdu do hajan :-) Nic nevydržíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Člověk tady chvíli není a nestačí se divit jak se hospudka zvrhla na kecy o žrádle,ještě že nemám 3D monitor to uzený bych si teda taky dal,ještě že jsem se před chvílí vrátil z grilování ražniči bylo dokonalý jenom toho alkoholu už moc není poldové jsou čímdál tím ostřejší tak včíl likviduji něco Moldavskýho Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Nalévám si víno Včera návrat ve 3.hoďky. Trošku se to zvrhlo a závěr proběhl na diskotéce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 jj já tu tradičně taky sedim..do tří ? tak tomu se říká slušná jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 jj já tu tradičně taky sedim..do tří ? tak tomu se říká slušná jízda No já na netu tak do jedné max do dvou. Ráno musím vstát Já když už někam jdu, tak pak chytnu toulavou a končí to i hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 pekny pribeh. pokracuj ked si otvoris tu flasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 tak si tak sedím na záchodě a koukám "hele novej Méďa se zmrzlinou" - říkám mu "sem zvědavej co budeš dělat za chvilku frajere" ----- měl sem pravdu --- šlápnul do toho co z toho vypývá: 1. jsem si dnes povídal s toaletním papírem 2. začínají mě napadat různé podivné věci 3.jdu na záchod, jestli je tam ještě medvěd 4. po cestě zpátky se pro jistotu zastavím pro lahev :lol2: to je v pohodě, já na záchodě rád telefonuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Peciválové, jdu do tý opravdový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Zdar chlapi, tak co dneska pijeme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Zdar chlapi, tak co dneska pijeme? já valim na večeři s Krušovicema, co ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 prosecco a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 prosecco a tak gurmán co bys řekl na Braníka z plechovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 mno já tu otevíram Tokaj a pokuju po nějaký bundě k riflím do práce...nevim jeslti jít do kůže nebo látky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Tak na me dneska nikdo nema,ja piju nejakej caj na prudusky a kasel a je pekne hnusnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) to tu fakt dneska tvrdnu sám? Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Jo už chlastám taky.Konečně pátek, zítra žádné opruzující, pracovní telefony, tak si dám s Váma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Tadouši, doufám že máš nacpanou dýmku .... ať to tu pěkně zahulíme.. mno sláva už jsem si přišel jak osmělej alkoholk Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se