Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 18:32, Kat251 napsal:

Tak jsem přišel z tenisu, dám si jen juice... Bojím se, že by se to pálení žáhy mohlo vrátit... Asi za to může ten včerejší tatarák s těma topinkama...

tak mohl,ale klido i kombinace alkoholu to může udělat

Odesláno

Zdarec kluci, tak jsem vynosil asi pět set kilo obkladaček, dlažby a dalších fíčurin a mám toho plný kecky. Jestli bude chtít Vaše milá novou koupelnu, tak ji zrovna dejte pěstí :-) :-) takovýho bordelu z toho, kde to furt ty chlapi berou, nechápu. No ale nohy na gauči, ,chardonnay ve skle, tak už jako pohoda :-)

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 19:12, FrantisekH napsal:

africane co to mas za firmu? prijde mi trochu zvlastni ze si sami nezlikvidujou sut.

Když jsme dělali kalkulaci, tak jsem automaticky řekl, že si suť odvezu sám, sběrný dvůr mám tři km, takže no problem :-)

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 19:27, FrantisekH napsal:

tak to je jina..ja mydlrl ze zas nejaka pochybna firmicka..

Šéf je můj výbornej kamarád, kéž by všichni řemeslníci byli takový, maká jak černej, je precizní, akorát málo kdy k sehnání, po koupelně do března 2015 zamluvenej, no a pak přijde dělat plot :-) jen ty zákazníci jsou horší a horší, nechtějí dávat zálohy, hi, hi, hi

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 19:39, FrantisekH napsal:

ja tomu nerozumim..ja stavim jenom stan .

Oh shit, jsi mě právě připomněl, že se musím naučit stavět bráchův stan, diky Františku.:-) jedu totiž o pár dní dříve aklimatizovat na kopec, brácha to snáší lépe, tak přijede rovnou na výstup.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...