African Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 podtav ho vedle vany a drj di tsm dva dny na prezitiOh Yes :-) copak ty dnes do sebe láduješ Františku? :-) Vypadá to na kvalitu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 jo nosni kapky a dva paraleny a predtim horky kakao...spis to po sobe nectu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 jo nosni kapky a dva paraleny a predtim horky kakao...spis to po sobe nectu..V létě jo? Že si to nenecháš na zimu tyhle kokotiny :-) Ale je jako pravda, že v mém okolí je také dost lidí nemocných, přeji rychlé uzdravení. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 v lete? to ze dneska bylo 19 nepovazuju za leto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 19 je stále léto, pokud do toho nechčije :-) počkej až bude na nule, sichravo,....jejda, se letos nějak netěším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak jsem se nakonec včera pěkně vožral a to dnes jedeme 80 km kolo, ahy jsme zjistili jak na tom jsme fyzicky :-) paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 to se mas,ja ted udelam na nejakej cas bajku papa..pri kazdy volny chvilce budu litat s motorovkou po lese a delat drevo. ale to me taky bavi, odreaguju se u toho taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Afričane, u tebe standard ne? ty s tim naděláš cavyky..bejváš ty někdy bez zbytkáče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Poslední dobou furt, na chlast není moc času No, ale včera když už mě volal dobrej kámoš, že se mu narodil kluk, tak jsem prostě musel, to je povinnost Afričane, u tebe standard ne? ty s tim naděláš cavyky..bejváš ty někdy bez zbytkáče? Upraveno 5. září 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 zas si tolik nefandi.. víš že je tu všechno zdokumentovaný.. ale je to zajímavej koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak jsem se nakonec včera pěkně vožral a to dnes jedeme 80 km kolo, ahy jsme zjistili jak na tom jsme fyzicky :-) parádajaj tak to ti vůbec nezávidím,po chlastačce je každej sport utrpení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 to se mas,ja ted udelam na nejakej cas bajku papa..pri kazdy volny chvilce budu litat s motorovkou po lese a delat drevo. ale to me taky bavi, odreaguju se u toho taky :-)no hlavně to chce pořádně nabroušenej řetěz,klín kdyby se ti to sevřelo.....nám teď taky začíná díky tomu sezona a servis se plní motorovkama na udržbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 jj,retezy mamtdva ostry, tak snad budou stacit. jde o probirku lesa, takze prumery do 20cm, coz je ideal...mam tam toho tak hafo,takze zadna nuda :-) snad pila vydrzi. po zime byla nejaka zatuhla. je fakt, ze sem ji jen vycistil a nedelal zadnej servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Poslední dobou furt, na chlast není moc času No, ale včera když už mě volal dobrej kámoš, že se mu narodil kluk, tak jsem prostě musel, to je povinnost tak narozeni decka se musi zapit. Afri si vzdy duvod najde, jak tu hladinku udrzet. ale dnes na bajku ti teda drzim palce;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 tak stačí naředit novej benzím s olejem,vyčistit vzducháč a mělo to bý cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 jj,to uz mam pripraveny, vzduchac sem taky profouknul. zkusil jsem ji nahodit i se zbytkem benzinu od loni a chytla na 3. pokus.takze cajk. na to, ze je to levna Hecht, tak hobluje dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 moc bych to neriskoval s tím starým benzínem,vylij jej ven a dej novej s olejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Už se těším na vyprošťováčka chlapci, je mi docela ouvej" První zahrádka po cestě a stavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no se ti nedivím že ti je ouvej...já kdybch absoloval co ty tak se tu válím ve smrtelnejch křečích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 já to dnes vidím tak jak včera,zapíchnu to o hoďku dříve a fičíme na kolo,venku je parádně...musíme užít toho počasí dokud to jde...navíc bláto vysichá vcelku rychle,to už bylo včera vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se