FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 jo jsem vdechl brambůrky a ty zakousl zbytkem skvělý vysočiny .. ale jestli něco kuchtíš..nooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 ne, ne, už tak mi to vyseávání v hospodě nedělá dobře na figuru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 já to říkam pořád.. i když jsem to dneska taky přestřelil .. kurwa... a do toho tady ještě dělam nějakou práci. asi si budu muset zas nalít abych měl nějakou inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Kešů oříšky Ma schovaný pod gaučem a čekám až manželka odpadne :-) jo a dvojku jsem si povolil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Pařím u toho Fotbalovýho Managera 2014 a normálně jsem musel prodat Neymara vůbec se mi ve Zbrojovce nechytl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 to víš on neni moc na tyhle dobrý týmy.. já kdysi hrával docela aktivně CSM, ale ten už se asi dávno nerozvíjí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 ale jo mají novou verzi, taky jsem ji stáhl, teď jsou le jen loňský soupisky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 KAt 251_ a jakýho managera hraješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Football Manager 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no jo fakt.. tak to to asi stáhnu a trochu zavzpomínam, kdysi jsem s druholigovym týmem vyhrál i ligu mistrů .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 jo csm je jednoduchej tam to vyhraješ za 8 sezon i spodbrezovou, ale je to relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 já už nějak moc na hry nejsem.. když mam velkou nozi tak si pustim Farming Simulátor koupim si nějakej super zemědělskej stroj a dělam blbosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 já taky ne, jen fotbalový manažery baví mě tahat zbrojovku nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 zdravim ve spolek..dnes jsem tezil drevo,tak mam zizen..uz 3braniky a jdu na stellu. k jidlu rizky z bedly, co nasla draha polovicka behem toho, co sem okolo ssbe machal motorovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no nic pánové na práci už dneska kašlu.. pokračování zejtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 ježiš řízek z bedly je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 tak tady já osobně při kontrole po střelbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 a žádnej pozdrav chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 A vše v pořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 prej jo jen ta díra je větší a o dva kilometry jinde..ale čert vem nějakou vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se