sureshot Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 u mna obsluha trochu "pokulhava" ale je to len moj problem ....workovat popri praci som to domotal riadne teda, asi by som mal zacat oddychovat hahaved vieme co som myslel.mne bezi milion kadejakej grafiky a nie a nie sa nastartovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Hmm až zjistíš jak něco vytřískat z továrníka tak to napiš.Většinu těch co znám a něco jsem pro ně dělal jsou na škubání tuhý jak biftek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tomu mymu nedavno dorazila nova hracka, 911 TurboS, takze je v dobrym rozmaru. Navic mymu nove nastupujicimu kolegovi kupuje auto o tridu vyssi, nez mam ja, chtelo by to kompenzaci. Tak by mohl neco pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Já teď domakal. Stavěl jsem si externí datové úložiště, snad mi těch pár TB nějaký čas vydrží. No a teď jedno zasloužené a šupem spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 da si tu se mnou nekdo obed? nudim se ve skole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 ja si ted davam k obedu pizzu,protoze jsem linej jit neco nakoupit a uvarit,kdyz je venku tak hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Já si s váma dám vepřový žebírko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 ja mam dnes len cinsku polievku.. neviem ci mi to bude stacit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 já jdu teď na reálnou sekanou s chlebem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Taky jsem se nudil ve škole a aktuálně u mě vede gyros s nudlema a zelím. Není nad zdravou stravu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 tak jsem se najedl a je čas na svačinu... kdo si tu se mnou dá kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Hele Matthew, co na to Tvoje přítelkyně, že furt sedíš v hospodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Hele Matthew, co na to Tvoje přítelkyně, že furt sedíš v hospodě? nic, žádnou nemám, to bych tu nevysedával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 tak já dorazil teď po večeri na cofee time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 tak já dorazil teď po večeri na cofee time teď už je beer time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 mno mam tu jenom birela takže asi tak.. já jsem kávičkář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 mno mam tu jenom birela takže asi tak.. já jsem kávičkář tak si dej dvojitý na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Teď je Absinth time! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 tak si dej dvojitý na mě OK fakturu posílam poštou, platit můžeš v hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Teď je Absinth time! To celkem brzo rozjíždíš takhle ve velkém stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se