Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

a co hraju?

u mna lokalne Steppenwolf - 1968-08-28 - Fillmore West, San Francisco, CA (soundboard)

zacinam mat chut na nejake vinko z kalifornie :)

nevim co hrajou a je mi to jedno... mně je bližší Ekonomika24 než hokej... jinak na zdraví :) !

Aha, tak si dám pivo a budu poslouchat. Kouřit můžu?

kouřit můžeš, ale budeš si muset zapálit nějakým stylovým zapalovačem... Dupont minimálně :)

Hokej, vole. Nervozita. 1:0 je houby vedení. Není čas na hospodu... Posted Image

Ho...co?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, proti diskuzim o autech, tabaku atp nic nemam, ale tohle uz je obcas asi pres caru - prispevky typu - obedvam, pije kafe, uz piju pivo, je tu nekdo, kde jste atp jsou fakt infantilni, mozna az debilni.. Unika mi duvod.. ?!? Byt tu normalni diskuze asi bych se nedivil, ale exhibici trapnosti bych cekal spis na chatu nactiletych. Pokud jde o snahu nabrat par stovek prispevku, asi je to funkcni, ale nevim k cemu to bude dobry.

Fajn vecer vsem ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapci, proti diskuzim o autech, tabaku atp nic nemam, ale tohle uz je obcas asi pres caru - prispevky typu - obedvam, pije kafe, uz piju pivo, je tu nekdo, kde jste atp jsou fakt infantilni, mozna az debilni.. Unika mi duvod.. ?!? Byt tu normalni diskuze asi bych se nedivil, ale exhibici trapnosti bych cekal spis na chatu nactiletych. Pokud jde o snahu nabrat par stovek prispevku, asi je to funkcni, ale nevim k cemu to bude dobry.

Fajn vecer vsem ;)

neni to exhibice trapnosti je to zábava, diskuse s pár lidma, kteří se baví a rádi se večer trochu pokecaj... jmenuje se to virtuální hospoda a přesně takhle to funguje, jako hospoda

rozhodně to neni kvůli příspěvkům, já jsem sem už se stovkama příspěvků přišel a tohle vlákno mě nevytrhne... a když ten důvod chápe Jakubisko, Jay Doll atd., kteří sem chodí pravidelně, možná ho za chvíli pochopíš i ty...

vlákno co nosíte na nohou je daleko větší blbost než tohle a ještě si jim tam nic nenapsal...

Dej si tu s kolegy pár piv a hnedka ten důvod pochopíš :cheers:

díky za podporu... skoro abych se bál, že se to tu za chvíli zamkne...
Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem o tom chvilku přemýšlel a došel jsem u sebe k závěru: příspěvky nehoním jsou mi nanic a nijak nemasírují mé ego.nepřispívám do odborných vláken infantilními vzdechy krása nádhera a pod....radši si v nich v klidu čtu,a vím,že se asi málokdy dostanu na sraz tak si s kolegami pokecám tady.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Fajn vecer vsem ;)

Máš úplnou pravdu , kdysi jsem to vymyslel pro noční zbloudilce a diskutéry hlavně na téma HH. Ale jak vidno, stalo se to čtyřkou bez větráku. Pokud možno, doporučuji ve jménu otce vlákna a ČOI zavřít.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Normál : čerstvé ředkvičky cherry rajčátka ,šunka,potom nějaký dresing co jsem potkal v lednici a trochu chilli :whistle:

Tak to jooo, to je jako salát ne? Já myslel, že to žereš jako jabko
Odkaz ke komentáři

No jsem viděl ty naše africký šneky jak se tím ledovým salátem cpou tak jsem si řekl uděláš něco pro své zdraví a dáš si k večeři zeleninu :D jenom jsem to trochu upravil nooo......byla toho plná mísa.......už není....

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

No jsem viděl ty naše africký šneky jak se tím ledovým salátem cpou tak jsem si řekl uděláš něco pro své zdraví a dáš si k večeři zeleninu :D jenom jsem to trochu upravil nooo......byla toho plná mísa.......už není....

a nelítá ti to zpátky??? :sick01:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...