Diamondking Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Aha, tak si dám pivo a budu poslouchat. Kouřit můžu? Podívej na dveře jestli je kuřácká a nebo potom jedině pod stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 a co hraju? u mna lokalne Steppenwolf - 1968-08-28 - Fillmore West, San Francisco, CA (soundboard) zacinam mat chut na nejake vinko z kalifornie nevim co hrajou a je mi to jedno... mně je bližší Ekonomika24 než hokej... jinak na zdraví ! Aha, tak si dám pivo a budu poslouchat. Kouřit můžu? kouřit můžeš, ale budeš si muset zapálit nějakým stylovým zapalovačem... Dupont minimálně Hokej, vole. Nervozita. 1:0 je houby vedení. Není čas na hospodu... Ho...co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Jo, už mlčim, Jarda to pořešil na 2:0 tak už si můžu taky otevřít flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 bych řekl... dej si tu nějakýho paňáka na mě ať přijdeš na jiný myšlenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 kouřit můžeš, ale budeš si muset zapálit nějakým stylovým zapalovačem... Dupont minimálně Tak drahý zapalovače nekupuju.3etřím na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 bych řekl... dej si tu nějakýho paňáka na mě ať přijdeš na jiný myšlenky Jen decentně, zítra spousta školy. Budu pít něco babskýho, nějaký Frisco nebo tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Si připadám jak králík,sežral jsem hlávku ledovýho salátu tak nevím jestli si zítra neskočím k veterinářovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Si připadám jak králík,sežral jsem hlávku ledovýho salátu tak nevím jestli si zítra neskočím k veterinářovi dej si řepu, je to zdravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Chlapci, proti diskuzim o autech, tabaku atp nic nemam, ale tohle uz je obcas asi pres caru - prispevky typu - obedvam, pije kafe, uz piju pivo, je tu nekdo, kde jste atp jsou fakt infantilni, mozna az debilni.. Unika mi duvod.. ?!? Byt tu normalni diskuze asi bych se nedivil, ale exhibici trapnosti bych cekal spis na chatu nactiletych. Pokud jde o snahu nabrat par stovek prispevku, asi je to funkcni, ale nevim k cemu to bude dobry. Fajn vecer vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Unika mi duvod.. ?!? Dej si tu s kolegy pár piv a hnedka ten důvod pochopíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Chlapci, proti diskuzim o autech, tabaku atp nic nemam, ale tohle uz je obcas asi pres caru - prispevky typu - obedvam, pije kafe, uz piju pivo, je tu nekdo, kde jste atp jsou fakt infantilni, mozna az debilni.. Unika mi duvod.. ?!? Byt tu normalni diskuze asi bych se nedivil, ale exhibici trapnosti bych cekal spis na chatu nactiletych. Pokud jde o snahu nabrat par stovek prispevku, asi je to funkcni, ale nevim k cemu to bude dobry. Fajn vecer vsem neni to exhibice trapnosti je to zábava, diskuse s pár lidma, kteří se baví a rádi se večer trochu pokecaj... jmenuje se to virtuální hospoda a přesně takhle to funguje, jako hospoda rozhodně to neni kvůli příspěvkům, já jsem sem už se stovkama příspěvků přišel a tohle vlákno mě nevytrhne... a když ten důvod chápe Jakubisko, Jay Doll atd., kteří sem chodí pravidelně, možná ho za chvíli pochopíš i ty... vlákno co nosíte na nohou je daleko větší blbost než tohle a ještě si jim tam nic nenapsal... Dej si tu s kolegy pár piv a hnedka ten důvod pochopíš díky za podporu... skoro abych se bál, že se to tu za chvíli zamkne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 No, vzhledem k tomu, co je tady na fóru za "příspěvky" i v seriózních vláknech, mi přijde trochu mimo pohoršovat/divit se tomuto vláknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Tak nějak jsem o tom chvilku přemýšlel a došel jsem u sebe k závěru: příspěvky nehoním jsou mi nanic a nijak nemasírují mé ego.nepřispívám do odborných vláken infantilními vzdechy krása nádhera a pod....radši si v nich v klidu čtu,a vím,že se asi málokdy dostanu na sraz tak si s kolegami pokecám tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Si připadám jak králík,sežral jsem hlávku ledovýho salátu tak nevím jestli si zítra neskočím k veterinářovi jen tak? nebo si to něčím vochuti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Chlapci, proti diskuzim o autech, tabaku atp nic nemam, ale tohle uz je obcas asi pres caru - prispevky typu - obedvam, pije kafe, uz piju pivo, je tu nekdo, kde jste atp jsou fakt infantilni, mozna az debilni.. Unika mi duvod.. ?!? Byt tu normalni diskuze asi bych se nedivil, ale exhibici trapnosti bych cekal spis na chatu nactiletych. Pokud jde o snahu nabrat par stovek prispevku, asi je to funkcni, ale nevim k cemu to bude dobry. Fajn vecer vsem Máš úplnou pravdu , kdysi jsem to vymyslel pro noční zbloudilce a diskutéry hlavně na téma HH. Ale jak vidno, stalo se to čtyřkou bez větráku. Pokud možno, doporučuji ve jménu otce vlákna a ČOI zavřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) jen tak? nebo si to něčím vochuti? Normál : čerstvé ředkvičky cherry rajčátka ,šunka,potom nějaký dresing co jsem potkal v lednici a trochu chilli Upraveno 4. května 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Normál : čerstvé ředkvičky cherry rajčátka ,šunka,potom nějaký dresing co jsem potkal v lednici a trochu chilli Tak to jooo, to je jako salát ne? Já myslel, že to žereš jako jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) No jsem viděl ty naše africký šneky jak se tím ledovým salátem cpou tak jsem si řekl uděláš něco pro své zdraví a dáš si k večeři zeleninu jenom jsem to trochu upravil nooo......byla toho plná mísa.......už není.... Upraveno 4. května 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 No jsem viděl ty naše africký šneky jak se tím ledovým salátem cpou tak jsem si řekl uděláš něco pro své zdraví a dáš si k večeři zeleninu jenom jsem to trochu upravil nooo......byla toho plná mísa.......už není.... a nelítá ti to zpátky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 dobré ráno vyrážim do světa, dneska to bude se Seiko 5, Longines jdou na focení takže celý den budu koukat na japonce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se