Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jako je New York město které nikdy nespí Tak je tahle hospoda hospodou která nikdy nezavírá

( bodejť by ne, když František omylem svěřil klíče Gustovi a ten je hned ztratil, tak hold není čím zamknout.................no.)

Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 8:32, Sláva Kelly napsal:

Tak že za 1) Ty a nebo on jsi závodně lyžoval ?  ( Já ano )

2) Ty či on jsi měl někoho z příbuzných v reprezentaci ? ( Já ano ZOH Sarajevo 1984  )  

3) Ano jsou na fotce cca z roku 2010 (Pui Sant Vincent) dané Bode Millerky ( Stavěné na GS -Beta Race )

4) Nyní mám ještě k nim Atomic Doubledecker které nemám nafocené

Ještě nějaký dotaz ?

ciwe moje babka dělala v roce 40-44 na sladovně asi bych taky mohl bejt vrchní sládek plzeňskýho prazdroje ne?

Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 8:48, FrantisekH napsal:

ciwe moje babka dělala v roce 40-44 na sladovně asi bych taky mohl bejt vrchní sládek plzeňskýho prazdroje ne?

Úplně s přehledem Františku! Navíc to důkladně znáš i jako koncový spotřebitel - k nezaplacení
Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 9:04, Gustaf napsal:

bry ranko..uz sem sice 2hodky vzhuru, ale hral jsem si s malou a tou kupou hracek, co dostala :-D

hele tyhle hrátky jste si měli nechat na večer.. velkej si hrál s malou a hračkama.. ciwe.. prase jedno a tady do tebe jeden afrika

Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 9:07, Gustaf napsal:

a prekvapko, ze je tu bilo..cely 2cm snehu.

to zas bude v Praze kalamita...................

Dal bych si presíčko s mlíčkem. Děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...