FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 no výbordelně .. tady bude hojná účast....čekam i fotky z domácích kalbiček pánové.. jo Afri ty prosím ne tu v těch tranďáckejch hadrech nebo se mi pozvrací i ten pes co bude pečenej v troubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 18:54, FrantisekH napsal: no výbordelně .. tady bude hojná účast....čekam i fotky z domácích kalbiček pánové.. jo Afri ty prosím ne tu v těch tranďáckejch hadrech nebo se mi pozvrací i ten pes co bude pečenej v trouběMáš kliku, chtěl jsem tady zveřejnit nějaké to sváteční blbnutí s katem a dnes mě zhebnul notebook :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 ho ho ho, lamička má konkurenci, nebo to s tou kozou v brně byl on?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 19:01, African napsal: Máš kliku, chtěl jsem tady zveřejnit nějaké to sváteční blbnutí s katem a dnes mě zhebnul notebook :-)Afri buď soudnej... to už ty v těch šatičkách by bylo asi hezčí nebo dva kuřbuřti v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Jsem si na tebe vzpomněl Františku, nedávno mi tu zkřivenou pánvičku kamarád vyměnil za jinou, říkal že studená voda na to nemá vliv, těžko říct. Dal mi nějakou Lamart, bo co, dneska jsem na ni udělal fajnovy stejky, fakt příjemné pečení a pak šup s ni do ledové vody, abych to oodzkoušel, hi hi hi :-) no a drží, pohoda, rovná jak pravítko. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Afri hele, on asi nebude ten tvuj kamarád strojař..ale pokud mi pošleš materiálový složení necham ti udělat výpočty a simulaci jak se takovej materiál chová při změně teploty.... Lamart neznam, ale co vim tak to vozí fast takže to bude čistočistá čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Francouzi, stejně jako Tefal. Myslim, že tam bylo něco špatně, máme doma dost praletý tefalky, docela se s tim nepářeme a křivý tedy nejsou. Ale je to fuk, mě překvapilo, že nemrknul ani okem, vyměnil a zdarec. Spokojený zákazník, se vždycky rád bude vracet, je to soukromník, malá prodejna a funguje fakt dobře. Jinak paříme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 nevim neřešim jeho boj ..nechci se bavit do konce roku vo práci.. koho to napadne tomu ocas upadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Chápu, sorry, tak na zdraví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 na zdraví hoči na zdraví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Na zdraví, co děláte baculky dvě moje tady to jede.. Za chvíli abych šel hajat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Zdar bejvalko, na zdraví :-) už jsi ok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 prej baculky..ciwe po vánocích mam krásnou váhu 114..jsem jak proutek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Já jsem tak OK, že se zmažu jak ložisko v Zetoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 ciwe tak aby jsi se někde nezadřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kdo maže ten jede.. Ciwe 114 to je pěkný číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 jj normálně mam tak 110-112...to jsou ty párty tady ..člověk žere a chlastá a nic jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to je ale dost, do toho tvůj stresík, nevím jestki kouříš, (nemyslím mě a kata) , ale kombinace, aby to s tebou dříve nebo později seklo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 sekne..duchodu se nedoziju..ale jedtki mam v 50 natahnout brka na raka nebo v infarkt je fuk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Padesát je málo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se