Kat251 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jak se fandí kometě ? když letí vokolo ? ....... hustýAno jsem astrolog amatér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 tak já du a přídu až večer .....f poledne sem do držky v hospodě eště nedostal, tak to tak chci uchovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 tady můžeš dostat leda tak od Afriky ... ale nekousat na to je háklivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Někdo máte chuť na klobásku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jsem si dovolil takové malé občerstvení pánové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tataŕaček by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ten bude večer.. přivezou čerstvý pejsky víííš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 A co to bude zac, nejaci mladocky labradori? At vim na co se tesit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 hele Lamičko, jak to bylo s tou kozou? bylo to i ve zprávách.. nejdřív hasičáky pak dřevěnou kozu z betléma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jj mlaďouncí.. takzvaní mléční labradorci... ( stejně jako je mléčné telátko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 hele Lamičko, jak to bylo s tou kozou? bylo to i ve zprávách.. nejdřív hasičáky pak dřevěnou kozu z betléma?V tom ja neeeejedu. Zeptejte se sedlina. Ten je na ty kozli hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 když jsem to viděl ve zprávách tak jsem si hned na tebe vzpomělhttp://novaplus.nova.cz/porad/televizni-noviny/video/3683-televizni-noviny-30-12-2014/od 34:55 cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Ty Františku to občerstvení je super, kolik vás bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 bude dost pro každýho.. vubec netušim kdo všechno se ukáže v reálu.. ale většinou zajde nějakej pocestnej známej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 počestný pocestný, ten je vždy vítán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jinak v tom jedu sám.. den i noc bude dlouhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 když jsem to viděl ve zprávách tak jsem si hned na tebe vzpomělhttp://novaplus.nova.cz/porad/televizni-noviny/video/3683-televizni-noviny-30-12-2014/od 34:55 ccato mi něco připomíná :lol2: Ještě že s hasičákem jsi míń nápadnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 mi ruplo v zádech, to je radost................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 sklenici zvedneš? pokud jo tak je vše v pořádku..pokud ne tak pij z flašky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ještě musím zajet k otcovi, tomu taky ruply záda a pak si něco dám............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se