Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja uz neleju. Pil jsem cely vecer Palavu, Vyber z bobuli, Sladka. Pak ten debil hospodsky na hrade ve Strakonicich prinesl dalsi lahev - Polosladka, vyber z hroznu - stala za hovno, vlastne za 4 stovky a prinesla tezke myslenky. Tak jsem zamiril na hotel a otevrel Chronomag. Jdu spat, pac bych tady tu pakaz musel zabit...

Odesláno

Tak to tam meli take, ale ja mam rad, kdyz mi vino otevre az u stolu a vim, co piju. Jelikoz ta Palava byla uz posledni (necekali, ze nekdo?objedna vic jak 3 lahve :(), tak jsem si ji nechal, ale...

Odesláno (upraveno)

hokej ? to je to když se Ti fšechno poplete a promíchá třeba po dobrým tahu když jako nevíš co jsi vyváděl, s kým jsi se vocucával, komu jsi co slíbil, a že jsi na něm vůbec byl..........jo a taky když popleteš jména milenek a manželky to už je Hokej...... tomu už se říká extraliga...........

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno
  V 1. 1. 2015 v 0:55, mondeo2 napsal:

hokej ? to je to když se Ti fšechno poplete a promíchá třeba po dobrým tahu když jako nevíš co jsi vyváděl, s kým jsi se vocucával, komu jsi co slíbil, a že jsi na něm vůbec byl..........jo a taky když popleteš jména milenek a manželky to už je Hokej...... tomu už se říká extraliga...........

Jo, dik! Konecne to zacinam chapat ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...