African Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Výborně, jsem si to myslel Pendrek mi strašně voní, tak to bude asi dobrý"
zhrado Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Len je prúser, že mám posledného frťana. A našiel som toto klobúk dole, keď si predstavím dnešné ženské, ktoré stretávam za kormánom ( česť výnimkám) tak mám dosť :-)
African Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 No, pěkná slečna a určitě velmi šťastná Mrkni na Geraldin, to je zase má krev"
zhrado Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Tak tá je dobre strelena. Je to pekne spojenie s prirodou. Ale na tych brajtloch kym by odcitala cas tak by nestihla otvorit padak Ja by som sa skor pridal k tej M29. Predsa len dva silne motory su dost velky argument Ale rad si spomeniem na pocity v blaniku, ako so mnou lomcovalo, ze je to naadhera :-)
African Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Jsou i v pohodě baby na tom světě Jdu chrápat, měj se fajn, ráno jdu brzy sportovat, tak musím bejt fit"
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 já jsem tady taky, ale asi pujdu na vzduch.................
African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Jak tom, halooo luckyy boyyz jsem fogodos
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 znamy firmy tay jenom :-D nazdravi a kua jak se dopíjej zátkyyy ,,,???
African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Všechno nej do njojkeood m,hm.,roku 2013, hi hi, sedím tu znmojlkej jetg aten muj psík Stýská se i po horíácj , má m depku" shit ashajze
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Všechno nej do njojkeood m,hm.,roku 2013, hi hi, sedím tu znmojlkej jetg aten muj psík Stýská se i po horíácj , má m depku" shit ashajze sem netušil, že jsi tak krásný a je to tu začínám psovvi říkat slečno já bych ............ale nebvím co
African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 sem netušil, že jsi tak krásný a je to tu začínám psovvi říkat slečno já bych ............ale nebvím co Jo, jop, je překrýasná a miluji ji, leřoi v edkdee vedle mě. , taj vímm o čem mluvímm
Návštěvník Kamil Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 To půjde do pamětihodností! EDIT: Jsem zvědavý, jestli někdo překoná Finista, jasného sokola.
Gustaf Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 ty voe, ne zjtky,ale zbytky ne?afri,ty uy pises dansky?uitej kamile ;-)
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 já se už do ničeho hehrnu,jdu vyplenit ledničku je tam uzwený a to je lepčí než,,,,,,,,,,,,,,,,,dělá se mi mdlo z tech chlebíčku
Gustaf Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 ja mam jeste jedno sano u sebe.navsteva jb fucta mamka uz z malou spi,tak je tn na me :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se