safi Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Vážení příznivci mechanických hodinek, v současnosti probíhá online hlasování v prestižní německé(?) anketě GOLDENE UNRUH 2011. Bylo by škoda, kdybychom jako největší odborníci na mechanické hodinky na světě nevyjádřili své názory. Online hlasovací formuláře jsou v německém jazyce. Večer tady zveřejním návod jakým způsobem technicky hlasovat. Hlasování je spojeno s registrací do soutěžě o zajímavé hodinky, v přehledu zemí je uvedena i naše maličká země, takže při troše štěstí by i nějaký kousek mohl skončit u nás. Více večer.
koveras Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Dnes v noci mi dorazil e-mail od Stowy (má v súťaži dva modely), tak už som hlasoval. Štve ma, že PAM 312 sú až v kategórii nad 5000? a stoja 5100, asi im je to jedno. klik
Serpent Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Štve ma, že PAM 312 sú až v kategórii nad 5000? a stoja 5100, asi im je to jedno. klik Už jsem čtyři noci na cestách a spím v průměru 2-3 hodiny denně, takže se může stát, že pomaleji chápu. Přesto mám intenzivní pocit, že 5100? patří do kategorie nad 5000?, ne snad ?
Hellé Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 jak kukam, tak kukam a zda sa mi ze tam nie je chyba mna tesi, ze moje jednrucky Meistersinger su nominovane v kategorii do 2500?
koveras Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Už jsem čtyři noci na cestách a spím v průměru 2-3 hodiny denně, takže se může stát, že pomaleji chápu. Přesto mám intenzivní pocit, že 5100? patří do kategorie nad 5000?, ne snad ? No myslel som to tak že v kategórii do 5000? by mali vačšiu šancu na umiestnenie ako v kategórii nad 5000?. Ale asi je ľudom v PAM jedno, či majú alebo nemajú plaketu víťaza...
jankoxxx Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 uz som si odhlasoval, dufam ze nieco vyhram
Chorche Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Ceny jsou lákavé, nevadilo by mi, kdyby se na mě usmálo štěstí Jsem zvědavý na vítěze, konkurence je ve všech kategoriích veliká.
safi Posted January 13, 2011 Author Report Posted January 13, 2011 Slíbený návod zde: 1) Kliknout na tento odkaz 2) Na obrazovce kliknout na tlačítko "Start" 3) Zobrazí se stránka s miniaturami hodinek. Název hodinek se zobrazí pokud chvilku podržíte kurzor na konkrétním obrázku 4) V dolní části stránky kliknout na tlačítko "Registrieren" (Registrovat se) 5) Otevře se dialog pro zadání vašich osobních údajů, zejména jména a adresy, na které budou zaslány vyhrané hodinky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
safi Posted January 13, 2011 Author Report Posted January 13, 2011 (edited) Jednotlivé nominované značky zasílají výzvy svým věrným příznivcům, například Jörg Schauer zaslal tento newsletter: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 13, 2011 by safi
Horhe Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Vorname bude spíš křestní jméno.
Frantik Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Tak sem taky tipnul, ty platinový Panerai s turbem jsou můj favorit
Dantechno Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Tak jsem to taky zkusil. Stejne nevyhraju nic jako vzdy...
jankoxxx Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 a vycital niekto z vas kedy bude vyhlasenie vysledkov?
Hellé Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 uz su vysledky http://www.watchtime.net/nachrichten/golden-unruh-2011-and-the-winner-is/
Guest Tada Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 NOMOS to zvladl dobre, ale jestli jsem dobre cetl, tak jsem tam nikde nevidel Rolex a vitezstvi JLC Master Chronograph nad hodinkami od Langeho je epicke.
Dantechno Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Tsss Nemci to pekne okupuju... No mozna vzhledem k tomu , ze je to Goldene Unruhr... Ale ten JLC Chronograph je moc peknej.
Chorche Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Nomos a IWC mě potěšily, teď jen čekám na výhru...a zatím nic
Recommended Posts