Přejít na obsah

Zásilka z USA?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jak dlouho vám chodí balíčky z USA (Standard Int'l Shipping)? Díky za info.

Návštěvník Tada
Odesláno

Vetsinou do 10dni, ale obcas i 7-8. Ale to palti pro veci ktere mi nejdou pres celnici.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jsem v očekávání, USA jsem se zatím vyhýbal :) Doufám, že balíček v Atlantě správně roztřídili a je na cestě ke mně :)

Service(s): International Parcels

Status: Processed through Sort Facility

Your item was processed through and left our ATLANTA, GA 30320 facility on January 11, 2011.

The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Detailed Results:

Processed through Sort Facility, January 11, 2011, 9:08 pm, ATLANTA, GA 30320

Processed through Sort Facility, January 09, 2011, 4:25 am, ATLANTA, GA 30320

Processed through Sort Facility, January 06, 2011, 8:10 pm, BROOKLYN, NY 11256

Odesláno

Jsem v očekávání ....

Mě většinou balíky z USA, Japonska apod. končí na celní poště 120 v Praze. Buď pak přijde balík na dobírku (clo+DPH) nebo jim musím poslat doklady a komentář, pokud mají pochybnosti jestli věc podléhá clu, či nikoli.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Sranda je, že watchadoo z Austrálie, který jsem kupoval ve stejný den, už mám 3 dny doma :) A hodinky z Ameriky furt nic.

Odesláno

No z Bostonského discountwatchstoru mi chodí do týdne. Naposledy jsem v pondělí o půlnoci obědnal a v pondělí za týden jsem je měl doma - tentokrát nelezli ani celníci dovnitř což mě asi zachránilo jelikož na štítku na hodinkách byla cena 495 dolarů a na krabici uvedená 75..... nevím jak by se na to tvářili. Jinak minule SEIKA pro přítelkyni přišli o den později, ale byli na celnici a navíc to bylo 21.12.... Z USA nemám nejmenší problém :-)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak přibyl další status:

International Dispatch, 2011-01-14, 19:58:00, ISC MIAMI FL (USPS)Arrival

Amík to 5/1 podal a 14/1, tzn. po 9 dnech, zásilka teprve odlétá do ČR... dobrý ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...