Frantik Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Krásné hodinky s vyspělými strojky, gratuluji. Podivuji se na tak malou reakci členů. Kdyby přišel s takovouhle dvojicí krasavců YPO, mohli by jste se p osrat a gratulace by byly na minimálně deset stran. Začínáš být trochu paranoidní, chtělo by to vysadit
bandicoot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 To je krásná dvojka. Ten příběh je srdceryvný.Podobný destrukční schémata znám, bývají dny, kdy bych na nic neměl šahat a jen někde v koutě ležet.
Snow Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Začínáš být trochu paranoidní, chtělo by to vysadit Že to říkáš zrovna Ty, který se s.ere do všeho a do všech.
Frantik Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Že to říkáš zrovna Ty, který se s.ere do všeho a do všech. Jsi uplne zbytecne vulgární, nevím z čeho máš mindrák. Já možná mám tendenci trochu rejpat, to ale neznamená, že musíš reagovat jako paranoid
Dantechno Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 To je krásná dvojka. Ten příběh je srdceryvný.
bandicoot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 vole, myslel jsem ty hodinky, ne naše dva špičkující se kamarády
Frantik Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 A pak že je to tady fórum gentlemanů. Tuhle hlášku jsem já nikdy neřekl, ani se k ní nehlásím Je zde často citována, když někdo reaguje trochu ostřeji nebo řekne věci na plná ústa, já osobně ji nechápu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se