Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já koupil dětem Swatchky. Synovi v osmi a po dvou letech používání vypadají výborně. Hliníkové pouzdro,jednosměrně otočná luneta a dokonce mají luminiscenci. Nesvítí ale moc dlouho. Cena v akci 890,-Kč.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Osobně jsem šel do BabyG - ale stejně hodinky nenosí.. Kluci (8,11) spíš koukají, jestli jsou to nějaké nové a jediné, co poznají, jsou Bondovky.. ale i ty berou jako takovou tu Old school záležitost, které není třeba rozumět..

Každopádně bych volil slušné podsvícení, stopky a budík na hraní pro kluka a ručky pro holku (otázkou je, co by volili oni - že by Lego?)

BabyG.com

ještě jsem našel tohle (všimněte si korunky, jestli je to vychytávka na snadnější otevření při zachování bezpečnosti díky ochraně dole, tak to čumím..) a ty "AirForce" Timexy zase mají při podsvícení viditelný obrázek (nevím co..) jinak ne. Nejvíc se mi líbí Expedition

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Adam99 mi do SZ dal tip (tímto děkuji) na toto, vypadají pro kluka celkem dobře, nevíte někdo cenu či dostupnost ? Web http://www.saswatchstore.com nabízí velký kulový nebo jen blbě hledám. Posted Image

Odesláno

Kdybys jim koupil Rolex, tak by je třeba nerozsekali ;)

Tak asi máš pravdu že by jim vydrželi o něco déle, ale nevěřím tomu že by s nima nic neudělali. :)

Odesláno (upraveno)

Kdybys jim koupil Rolex, tak by je třeba nerozsekali ;)

Nevím jak staré má Lorch syny,v náctiletém věku je to házání perel sviním /sám jsem tak rozsekal Sport 2 a doteď mě to mrzí/. Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odesláno

Tak asi máš pravdu že by jim vydrželi o něco déle, ale nevěřím tomu že by s nima nic neudělali. :)

Tak něco třeba jo, ale nejspíš by poměrně bez úhony a s pár skrábanci vydržely.

Já když jsem byl malej, možná 7 let, tak jsem dostal od rodičů nějaké hodinky. Už si moc nepamatuju jaké to byly, nějaké ručičkové quartzy, ale při prvním mytí rukou se mi zamlžilo sklíčko a zastavily se. Utopil jsem je při mytí rukou. Poznamenalo mě to tak, že jsem dlouho pak žádné hodinky nechtěl. Jo možná taky proto nosím teď Deep Sea, aby se to už nestalo, kdo ví...:rolleyes: Ale tou mou myšlenkou jsem chtěl říct to, že když jim koupíš nějaké pořádné hodinky, tak jim prostě vydrží déle, než nějaké číny z Lidlu. Nejspíš totiž budou vodotěsné a budou z lepšího materiálu a i strojek bude odolnější.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nakonec byly zakoupeny tyto Olympie, na cifru hrdý nápis japan mov't, vodotěsnost 3 atm, uvnitř tiká Miyota 2305, za 400,- si myslím že to je dobrý kauf.

Fotky jsem fotil malým kompaktem Canon tak ty makro záběry holt za moc nestojí. Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...