Viktor Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Jeremy, myslím, že kdybys napsal do Archimede Uhren, s tím, že jsi hodinky koupil u autorizovaného prodejce v ČR, tak ti ty nové větší ručky pošlou, případně by jich Kronium (pokud teda funguje) mohlo objednat hned několik sad. Výměnu ruček zvládne každý dobrý hodinář.
Pachollini Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Vypadají skvěle. Na kolik to přišlo a kdo to dělal? Vlastně by mi stačil ciferník bez datumky :-)
Milis Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Gratuluju, jsou nádherné. Ručičky neručičky. Muselo bejt peklo na ně čekat .
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Vypadají skvěle. Na kolik to přišlo a kdo to dělal? Vlastně by mi stačil ciferník bez datumky :-) Dělali to v Eltonu (www.prim.cz) a pouhá výměna ciferníku by se měla pohybovat kolem 3 tisíc s tím, že předlohu už tam mají ode mě..
Pachollini Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 No, to je dobrá zpráva. Po leteckých hodinkách už dlouho šilhám, ale ta datumka u Archimede mi opravdu vadí.
decebal Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 No nevím, repliky WW II hodinek s automatem....
atomik Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Zkoušel už někdo objednat ty větší ručičky ?
Jeremy Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Já už je mám. Ještě jsem je ale nestihl namontovat. 15 EUR i s poštovným, přímo od výrobce.
Jeremy Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Tak to tam mám namontované. Vypadají líp, nicméně minutová ručka zasahuje relativně dost do indexů.. Ale je to lepší
Drummer Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 A kde je nějaká fotka, neřkuli slibované foto zezadu.
Jeremy Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Špatné fotopodmínky a špatný fotograf. Nicméně tady to je: šroubky jsou modré, část rotoru je perličkovaná. Dýnko zbaveno původních nápisů.
Jeremy Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Jo - díky Viktorovi za tip. Udělal jsem to s těmi ručkami přesně tak - jednoduchá úvaha, ale mě to nenapadlo. DÍKY!!!
Jeremy Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Svítí tak nějak normálně, zeleně.. je to zelená luminiscenční barva, ručky taky.
Milis Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Svítí tak nějak normálně, zeleně.. je to zelená luminiscenční barva, ručky taky. Aha. Nevím totiž, jak svítěj originál indexy a ručičky - je to srovnatelný?
Jeremy Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Já už si to nepamatuju, ale myslím, že jo. Prostě svítěj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se