Paleolit Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Zdravím Vás přátelé Chronomagu!Nejspíše to bude trochu neobvyklé, ale zakládám společné chlubící vlákno dvou bláznů do hodinek .Nejdříve začnu o svých bondovkách(2220.80.00). Karel (bolverk- kolega z práce a kamarád v jedné osobě) si je koupil v roce 2007 při začátcích tady na Chronomagu. Zájem hlubší o hodinky ve mě probudil zhruba touto dobou minulý rok.Někdy kolem letních měsíců Karel začal pomalu přemýšlet o něčem novém. To se mi jej ale nedařilo přesvědčit, aby mi je prodal. Postupně zde na prodejní sekci fóra mohl oči vykoukat( a přiznejme si kdo z Vás ne).Minulý týden tam objevil inzerát PAM111 od Mirka (speedmaster). Tak mi je ukazoval asi tak 2x za hodinu. Říkám: tak mu napiš! - Prej že ne, přítelkyně by mě zaškrtila... Tak jsem mu hned řekl vyřídíme spolu bondovky a ať už má poslanou SZ, bude to kus za kus, nějak jí to vysvětlíš. Nakonec jsem tu SZ za něj psal já (s jeho souhlasem). Pak doladili detaily.V Pátek jsme vyřídili finance a hned z mobilu psal mirkovi- sobota platí! Karel má auto v servisu, museli jsme jet autobusem. Sraz byl domluven v Jihlavě- napůl cesty. Bondovky na mě čekaly v sobotu v autobusu. Ihned jak mi Karel předal krabici jsem si bondovky nasadil na ruku. Hmmm, hmmm -jo, to je ono- sedí ! Mám svoje bondovky! Celou cestu jsem pokukoval po mojí ruce. Cesta trvala hodinu a nějaké drobné. Cestu jsme si krátili čtením novin a zasteskli jsme si u sportovní rubriky- Kometě se moc nedaří... V Jihlavě byl Karel velice nervozní - očekával svoje vysněné hodinky. Mirek přijel a ihned jsem si všiml jeho ruky - AP Royal Oak Offshore Diver! Ještě se k nim vrátím. Karel si zkoušel hodinky "s uchem" koukal, zkoušel a pak prohlásil: na moji tlapu jsou akorád! Jen je škoda, že jsme si nemohli déle popovídat...Tak tohle je náš příběh.Ondra AP Royal Oak Offshore Diver jsou nádherné masivní hodinky. Na chvíli jsem si je zapůjčil od Mirka. Na fotkách se mi zdály menší jak veskutečnosti. Je to obráceně. Pásek je široký zhruba jak u PAM, možná i širší. Reálně jsou mnohem hezčí jak na fotkách. Pásek je opticky zvětšuje a krásně navazuje na linii... Můj první dojem nelze ani popsat- překvapení, úžas... HH se vším jak má být.
gougy Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Chrono(magoři)už přicházejí po dvojicích, to je paráda Oba jste udělali dobře.
speedmaster Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Ahoj panove, Panerai at slouzi dobre a Bondovky jsou krasna klasika Doufam, ze se tu na foru budeme potkavat casteji.
gerhard Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Aj takto sa rodia novi clenovia:-). Chronobundus utoci i v kancelariach a staci ukazat monitor kolegovi( kychanie nie je potrebne:-) ) a infikovany kus bezi domov s chrobakOm v hlave:-). Super nakup chlapi, tak ste silna dvojka a obaja machri i v hlbkach;-).
bandicoot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Ano, ano. Sdílená radost je dvojnásobná radost.
bolverk Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Musím k tomu dodat že Omegy mě už delší dobu ležely ve skříni a v podstatě jsem je vůbec nenosil,což je jistě velká škoda,ale na mém zápěstí byly malé,tak jsem se rozhdl jít do něčeho jiného, v létě jseml byl již rozhodnut pro Omegy PO Big Size ale pak přišly nečekané výdaje a tak jsem musel posečkat a vyplatilo se,koupil jsem již výše zmíněnné PAM111 Jinak díky všem za gratulace!
Dantechno Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Taky gratulace. Pockat se vyplatilo bolverku , jsou to nadherny hodinky. A Seamastery jakbysmet.
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 hosi, 28.01. je sraz brnenske sekce, vice sekce srazy, tak doufam, ze vas am uvidim
Paleolit Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 V 17. 1. 2011 v 21:15, 'NIGHTinGALE' napsal: Dobrý, kluci, jen tak dál Díky! Myslím, že snad každý říkal: jedny stačí jsem spokojený. Já jsem to říkal taky a vynořily se bondovky a musel jsem je mít! V 17. 1. 2011 v 21:27, 'gougy' napsal: Chrono(magoři)už přicházejí po dvojicích, to je paráda Oba jste udělali dobře. Děkuji. Karel je nadmíru spokojený, já také! Dvojitá radost je opravdu veliká! I další kolegové v práci, jak jsme zjistili čtou chronomag (ale nepřiznali se- až dnes) V 17. 1. 2011 v 22:34, 'obchodnik-o3' napsal: dvojita gratulacia Dvojitě Ti děkujem! V 18. 1. 2011 v 1:34, 'speedmaster' napsal: Ahoj panove, Panerai at slouzi dobre a Bondovky jsou krasna klasika Doufam, ze se tu na foru budeme potkavat casteji. Díky! Chodil jsem na forum často celý rok, ale zaregistroval jsem se až v sobotu. Dále v tom budu pokračovat. P.S.: tvoje AP stále vidím před očima, doufám, že si je budu moci na nějakém srazu opět na chviličku zapůjčit V 18. 1. 2011 v 2:19, 'gerhard' napsal: Aj takto sa rodia novi clenovia:-). Chronobundus utoci i v kancelariach a staci ukazat monitor kolegovi( kychanie nie je potrebne:-) ) a infikovany kus bezi domov s chrobakOm v hlave:-). Super nakup chlapi, tak ste silna dvojka a obaja machri i v hlbkach;-). Díky! Musím se přiznat - nikdy bych tomu nevěřil, ale jde to i tak... Bude to ale maximálně do hloubky kolem 5m, o hlubším bazénu v Brně zatím nevím... V 18. 1. 2011 v 5:16, 'bandicoot' napsal: Ano, ano. Sdílená radost je dvojnásobná radost. Mám z toho všeho opravdu radost. Mám radost, že jsem Karlovi takto pomohl - má konečně hodinky "s uchem" a má obrovskou radost. Já mám zase svoji z bondovek. Oba jsme spokojení! V 18. 1. 2011 v 6:01, 'Dantechno' napsal: Taky gratulace. Pockat se vyplatilo bolverku , jsou to nadherny hodinky. A Seamastery jakbysmet. Díky! Někdy jsem z něj byl na nervy... V 18. 1. 2011 v 6:15, 'sibirnaya' napsal: hosi, 28.01. je sraz brnenske sekce, vice sekce srazy, tak doufam, ze vas am uvidim Karel mi o tom říkal, teším se na všecky, až Vás poznám! sibi, mohl bys prosím vzít svůj protiatomový kufřík, rád bych ve skutečnosti viděl nějaké ROLEX-ky!
Chorche Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Teda pánové, oba jste si pořídili mé dva kandidáty (bondovky vedou) na dream watch, takže velká gratulace a jen tak dál
Churchill Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Dost dobrá storka s velmi koukatelným koncem!
Paleolit Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 V 18. 1. 2011 v 18:04, 'Chorche' napsal: Teda pánové, oba jste si pořídili mé dva kandidáty (bondovky vedou) na dream watch, takže velká gratulace a jen tak dál PAM v mém vkusu příliš nejsou. Bondovky jsou klasika kterou jsem Bondovi vždycky záviděl, škoda jen , že se k nim nedodávají standartně ty vychytávky. Nejhorší bylo na ně čekat chtěl jsem je ještě tehda v pátek ale Karel neměl čas. Nervozita hrozná V 19. 1. 2011 v 18:07, 'Churchill' napsal: Dost dobrá storka s velmi koukatelným koncem! Je to skoro jak Pat a Mat. Až těžko k uvěření. Kdyby mi to někdo říkal tak bych se popadal za břicho.
lukas.litera Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Krásný hodinky, hlavně ty bondovky. Gratuluju
patprom Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Omegy jsou nadherne, to je bez debat, panove :-)
martin.L Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Super chalani..dobra voľba...každy niečim začína..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se