honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Zdravím soutěživí kolegé, jak jsem avizoval, nyní je na řadě výběr disciplíny. Tedy pokud je stále zájem, dávám vám na výběr z následujících možností. Vybral jsem disciplíny, u kterých nepředpokládám extra komplikace při zajištění prostor pro konání turnaje. Tak snad si tu vyberete. Jay Doll mi laskavě helpnul s hlasováním, takže se prosím hlašte ke každé disciplíně, které jste ochotni se zúčastnit. Snad se nás u nějaké alespoň dvacet sejde. Nechám to tu dva týdny. Kolegy, kteří nemají zájem o turnaj chci požádat, aby se zdrželi reakcí v tomto vlákně, děkuji.
Jay Doll Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Pokud by se soutěžilo v závodění na motokárách, jsem všemi deseti pro
onney Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Rád bych zkusil motokáry. Byl bych nováčkem, ale byla by to alespoň větší sranda :-)
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Rád bych zkusil motokáry. Byl bych nováčkem, ale byla by to alespoň větší sranda :-) Sranda může být u všeho, když se k tomu jako k zábavě postavíme. Záleží jen na nás. BTW byl jsem na motokárách jen jednou, ale je to opravdu velká zábava.
jankoxxx Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 motokary dost zalezia aj od poctu ucastnikov. ak by sa prihlasilo vela ludi tak by to mohol byt problem.
Viktor Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Určitě myslíš snooker? Nebyla by lepší osmička pool? Vyklidit snookerovej stůl trvá amatérovi řádově hodiny, to nebude moc odsejpat... ani to není moc zábavný.
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Určitě myslíš snooker? Nebyla by lepší osmička pool? Vyklidit snookerovej stůl trvá amatérovi řádově hodiny, to nebude moc odsejpat... ani to není moc zábavný. Ale jo, myslím snooker. Vždyť je to jen o systému turnaje. Můžem hrát jen na jednu hru v pavouku a za pár hodin jdem domu. A ti co zrovna nebudou hrát nebo brzo vypadnou, to můžou pojmout jako chronosraz. Ale ničemu se nebráním. Pokud vyhraje varianta snooker, bude určitě prostor pro diskuzi jakou formu hry zvolíme.
JPS Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Ale jo, myslím snooker. Vždyť je to jen o systému turnaje. Můžem hrát jen na jednu hru v pavouku a za pár hodin jdem domu. A ti co zrovna nebudou hrát nebo brzo vypadnou, to můžou pojmout jako chronosraz. Ale ničemu se nebráním. Pokud vyhraje varianta snooker, bude určitě prostor pro diskuzi jakou formu hry zvolíme. jedna hra dvoum lidem, pokud nejsou každodenními hráči, bude trvat půl dne. Je to o dost větší stůl (asi 1,80 x 3,5 metru) a koule jsou menší. Záleží velmi hodně na přesnosti a skutečně pro amatéra je to, řekl bych náročná hra a dovoluji si tvrdit po chvíli i nezábavná... edit: ono to v televizi vypadá skvěle, ale O'Sullivan, Davis a ostatní trénují 5 hodin denně
funf5 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Snad budu v době konání v ČR. Momentálně zase na měsíc pryč.
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 jedna hra dvoum lidem, pokud nejsou každodenními hráči, bude trvat půl dne. Je to o dost větší stůl (asi 1,80 x 3,5 metru) a koule jsou menší. Záleží velmi hodně na přesnosti a skutečně pro amatéra je to, řekl bych náročná hra a dovoluji si tvrdit po chvíli i nezábavná... edit: ono to v televizi vypadá skvěle, ale O'Sullivan, Davis a ostatní trénují 5 hodin denně No já hrál kulábr naposledy v roce 1994, takže mě jde spíš o tu srandu. Nemám ambice vyhrát , takže platí moje předchozí tvrzení : Pokud vyhraje varianta snooker, bude určitě prostor pro diskuzi jakou formu hry zvolíme
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Snad budu v době konání v ČR. Momentálně zase na měsíc pryč. Počítám březen nebo duben. Tak snad tu budeš.
funf5 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Počítám březen nebo duben. Tak snad tu budeš. Zatím říká kalendář ano
Horhe Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 motokary dost zalezia aj od poctu ucastnikov. ak by sa prihlasilo vela ludi tak by to mohol byt problem. Problém by nebyl. Bylo by x týmů se stejným počtem závodníků. Na dráze by byly vždy jen třeba 4 motokáry a závodníci jednoho týmu se v nich střídali třeba po pěti minutách. Takhle nás kdysi v Kart-centru v Praze závodilo v jednu chvíli asi 40. Jelikož z toho ostatního je řízení to, co umim nejlíp, tak se přimlouvám za motokáry.
JPS Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 No já hrál kulábr naposledy v roce 1994, takže mě jde spíš o tu srandu. Nemám ambice vyhrát , takže platí moje předchozí tvrzení : Pokud vyhraje varianta snooker, bude určitě prostor pro diskuzi jakou formu hry zvolíme Sranda a zábava s přáteli! S tím absolutně souhlasím!!! O to by mělo jít především... Já jen, že u toho snookeru nakonec ta zábava bude chybět, obavám se. Když kulečník, tak bych volil klasický pool, kde si "lekrace" užijeme až až, i když nejsme žádní profící... (včetně mě) edit: jo a volil bych jednu ze tří možností: šipky, kulečník, bowling
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Sranda a zábava s přáteli! S tím absolutně souhlasím!!! O to by mělo jít především... Já jen, že u toho snookeru nakonec ta zábava bude chybět, obavám se. Když kulečník, tak bych volil klasický pool, kde si "lekrace" užijeme až až, i když nejsme žádní profící... (včetně mě) OK. Už jsem formou SZ požádal Jaye, ať tam nahoře změní název disciplíny. Tak ale musíš u těch disciplín hlasovat. Jinak Tě tam nebudu mít.
JPS Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 OK. Už jsem formou SZ požádal Jaye, ať tam nahoře změní název disciplíny. Tak ale musíš u těch disciplín hlasovat. Jinak Tě tam nebudu mít. Omluva!!! Odhlasováno
pato31681 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Hlasoval som za poker a motokary. Ak by sa spravili motokarove druzstva, bola by to taka mala skratena 24 hodinovka Le Mans. A pri pokri sa clovek zabavi tiez
utrejch Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Motokary, strilizi dostanou cinky, aby meli taky sto kilo jako ja
Martz Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Hlasoval jsem pro šipky a motokáry. Šipky jsou taková nenáročná zábava do každého prostoru, motokáry zase o něco soutěživější aktivita Nehledě na to, že motorsport je mi blízký Včera jsem byl zrovna na jedné akci na vyjížďce na sněžných skútrech. Dostal jsem to poprvé v životě do ruky, byl to skútr Yamaha s motorem e silniční R1 - 150 koní při 270 kilech... řeknu Vám, to byl mazec!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.