Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych,

Svoj prvy prispevok zacnem tym, ze mi konecne dorazili Hamiltony a neskutocne sa z nich tesim :P .

Toto super forum uz sledujem nejaky ten cas a aj vdaka nemu nakoniec padla volba na Hamilton Jazzmaster Viewmatic (44mm - osobne preferujem vacsie hodinky). Su to moje prve automaty, niesom ziadny expert, chcel som pekne, kvalitne hodinky, ktore mozem nosit kazdy den ci uz ku koseli a rifliam alebo k obleku... Od zaciatku mi bola znacka Hamilton velmi sympraticka, pri vyberani rozhodoval priemer aspon 42mm, svetly cifernik (bud biely alebo strieborny) a hnedy krokodil. Nakoniec padla volba na tieto Jazzmastre a musim povedat, ze vyzeraju fantasticky a velmi som spokojny :smile_anim: .

Takze dufam, ze mi radost z nich vydrzi vela rokov, na toto forum zanevriem a nestane sa zo mna chronomagor ako z poniektorych (vacsiny) z vas hehe.. ^_^

Tu pridavam prve fotky, neskor porobim dalsie.

Ahojte

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

také se přidávám ke gratulaci, dneska jsem rozmýšlel, jestli není 44 mm hodně na takovéto hodinky, dal bys třeba fotku na ruce, abych měl představu? Děkuji předem. Jinak doufám, že si to přečteš a tedy zneguješ tvrzení, že na fórum zanevřeš :) i tak už jsi v tom s námi až po uši...

Odesláno

Také se připojuji ke gratulaci. Značka Hamilton je velmi sympatická spracováním, cenou i slušnou kvalitou. No a co říci k tvé jistotě, že tě budou hodinky dlouho těšit? Také jsem objevil toto fórum, také jsem si koupil Hamiltony, také jsem si myslel, že budou poslední a nebudu chronomagor. No a teď špekuluju, propočítávám a hlavně přemýšlím nad tím, jak se mi povede před manželkou utajit pátý hodinky.

Odesláno

dakujem za gratulacie, som rad, ze sa aj vam pacia :)

také se přidávám ke gratulaci, dneska jsem rozmýšlel, jestli není 44 mm hodně na takovéto hodinky, dal bys třeba fotku na ruce, abych měl představu? Děkuji předem. Jinak doufám, že si to přečteš a tedy zneguješ tvrzení, že na fórum zanevřeš :) i tak už jsi v tom s námi až po uši...

jasne, urobim aj fotky na ruke..

ehm, asi priznavam ze ste ma uz trochu nakazili..:rolleyes:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Gratuluji k pěkným hodinkám a zároveň Tě vítam mezi místními blázny :smoke:

Odesláno

Krásný, gratulace! Kdybych chtěl rejpat tak ohledně tý imitace krokodýla (proč sakra na pěkný a ne úplně levný hodinky musej dávat tyhle imitace, co je špatnýho na normální hnědý krávě?), ale jinak se mi moc líběj. A koneckonců, s tim řemenem je snadná pomoc:)

Odesláno

Pekne...pekne...no oblekovky uz mas tak uz len pilotky,potapky a neaky chronograf.. :D :D :D

:D

Krásný, gratulace! Kdybych chtěl rejpat tak ohledně tý imitace krokodýla (proč sakra na pěkný a ne úplně levný hodinky musej dávat tyhle imitace, co je špatnýho na normální hnědý krávě?), ale jinak se mi moc líběj. A koneckonců, s tim řemenem je snadná pomoc:)

takze ten moj remen je z akej koze? a podla coho spoznam praveho krokodila?
Odesláno

Mno, jestli neproběhla u Hamiltonu nějaká zásadní změna, tak je to hovězí kůže s krokodýlím vzorem (mívaj to takhle i dražší kousky od jinejch značek) Mně to prostě přijde na palici:) A poznat by se to mělo dát, naživo určitě (ovšem takhle bez srovnání hůř), taky to tam bejvá napsaný.

Odesláno

Pridavam slubene fotky.. :rolleyes:

Inak, skusal som merat odchylku a vysla mi cca. + 8 sekund, takze spokojnost aj v tomto smere

Odesláno

krása, taky po nich pokukuju (jako ale po dalších asi pěti) ale po černým cifru. Můžu se zeptat kolik si za ně dal a kde?

Kupoval som cez ebay a vysli ma na nieco cez 500 EUR

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...