Návštěvník milosklikar Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) Ta nová "technická" zubatá luneta mě vnukla nápad zkusit na ně dát watchadoo. Výsledek mě velmi mile překvapil. Dokonce mi ani nevadí ukončení tahu u pouzdra, naopak, celé to působí velmi technicky a k těm zoubkům na lunetě ten watchadoo fakt sedí. Možná to na těch fotkách není tolik vidět, přiznávám, jsem mizerný fotograf. Skutečnost je daleko zajímavější.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem milosklikar
gougy Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Ale JÓ, zajímavé, takové industriální, líbí
gerhard Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Zaujimavy pocin, treba vidiet zrejme . Fortisy mam najradsej na kozi . Chvalim inovatorsky pristup k milackom;-).
Carllos Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Moc pěkná kombinace,hodinkám to opradu sluší
bandicoot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Myslím, že jsi to terfil výborně. Sice mám taky apriori nedůvěru k tahům, které nelícují k pouzdru, ale tady to sedí skvěle.Nedělala problém tlustá stěžejka (šroub)?
Pavel K. Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Moc pěkný, hlavně na tý čtvrtý fotce, kde není vidět, že to nelícuje. Ale to nevadí, stejně jim sluší
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Myslím, že jsi to terfil výborně. Sice mám taky apriori nedůvěru k tahům, které nelícují k pouzdru, ale tady to sedí skvěle. Nedělala problém tlustá stěžejka (šroub)? nedělá..., nacpal jsem tam futýrka, který jsem vytáhl z gumovýho řemenu a sedí to jak pr na hr edit: myslel jsem , že to jen vyzkouším, ale líbí se mi to čím dál víc Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem milosklikar
Daemonultimate Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Zpětně,protože mám čas to u projíždět jsem narazil na tyhle fotky.Co mě napadlo:tvrdácký,robustní,mechanický, určitě zajímavej nápad vlastní úpravy proti konvenci.Líbí se mi to,ale miluju k nim kaučuk.Oranžovej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se