Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jak to tady obvykle chodí, potřeboval bych trochu pomoci s hledáním. Uvažuju o koupi nějakých univerzálních diverů, které by měly splňovat následující:

- vnitřní otočná luneta

- korunky na pozicích 2 a 4

- aspoň trochu obstojná lumi

- WR nemusí být nutně 200, ale 100 je asi minimum

- sklo může být safír, ale ani minerál není problém

- průměr od 40mm do 44mm

- nemusí být na tahu, stačí solidní guma

- cena ideálně okolo 5tis Kč :D ale maximálně do 10tis

- automat/quartz je mi to jedno

Už jsem jednou měl Hamilton Khaki Navy GMT, ale pustil jsem je do světa. Samozřejmě mne napadly Longines Legend Diver, ale já chci tohle spíše jako sekundární hodinky, víceméně volnočasové.

Nevíte jestli se ještě dají sehnat Hamilton Khaki Navy (bez GMT funkce a korunky na pozici 9)? Nikde jsem na ně nenarazil.

Jde mi hlavně o ten design s vnitřní lunetou a dvěma korunkama.

Ještě jsem viděl i tohle Android Octopus

Dopředu díky za vaše tipy.

Odesláno

Kde se dají ty landmonstra sehnat a jaká je asi přibližná cena? Zatím jsem se pročítáním fóra dozvěděl, že se přestaly vyrábět, seiko je ani do evropy nedováželo. Vyrábí za ně Seiko nějakou náhradu?

Díky za odpověď

Odesláno

Ty Golany jsou moc pěkné, má je jeden známý. Trochu ve mě evokují IWC Aquatimer :)

Jinak Landmonstra jsem viděl v aktuálním katalogu Seika co jsem dostal k objednávce od SeiyaJapan - takže minimálně na dotaz budou dostupné u Seiya-san. Tuším, že cena byla kolem 10K Kč v přepočtu, ale to trochu střílím od boku.

Odesláno
  V 24. 1. 2011 v 12:52, 'dusajed' napsal:

Kde se dají ty landmonstra sehnat a jaká je asi přibližná cena? Zatím jsem se pročítáním fóra dozvěděl, že se přestaly vyrábět, seiko je ani do evropy nedováželo. Vyrábí za ně Seiko nějakou náhradu?

Díky za odpověď

ty nenahradis :-) byt tebou, sleduju bedlive prodejni vlakno.

1. Ricous si jedny prave koupil a je docela slusna sance, ze je bude brzo prodavat. ne, ze by s tema hodinkama bylo neco v neporadku (mam je zrovna na ruce), ale on to R. dost strida :-)

2. milosklikar ma jedny na ceste a predbezne se vyjadril v tom smyslu, ze je asi proda.

Odesláno
  V 24. 1. 2011 v 13:51, 'ricous' napsal:

Ricous je sice co se tyka hodinek silne promiskuitni, ale na Landmonstery se uz pripadny zajemce ozval...;-)

no me do toho sice nic neni, ale ja se tady snazim, dohazuju LandMonstera kdekomu a tady se to pak prodava jak housky na krame! ;) pritom takovy dobry budiky to jsou! ja jsem na ty sve hrdy a dokud bude na chleba, nedam je!
Odesláno

Díky všem zatím za rady.

Vezmu to popořadě:

Golana - docela pěkné, jako volnočasové kvarzky proč ne, ale na Amazonu jsem četl recenze několika majitelů a ti velice kritizovali nízkou kvalitu hodinek a vysokou poruchovost

Ocean7 a Schaumburg - vypadají dobře, určitě by dělaly radost, ale tentokrát jsou mimo rozpočet

Seiko Landmonster - bohužel (bohudík pro mne) mám Mostra, takže dvoje tak podobné hodinky asi nechci, navíc bych raději vnitřní lunetu

Sector - nevypadají špatně, ale moc se mi nelíbí ten tah

Určitě se najdou ještě další zajímmavé kousky :)

Odesláno (upraveno)

Prometheus su fajn a na fore nie tak caste, skor minimalne aj ked jeden model s GMT tu uz je, uz sa tu spominalo, ze na wus maju velmi dobry ohlas....ale ani pri tomto "zakladnom" day/date to do max. sumy 10000Kc asi nebude. Podla ich webu je to 410EUR. (ak sa teda bavime o novych hodinkach, z druhej ruky, ci ebay nesledujem)

Momentalne je vsak - Vypredany - co vsak zavisi od aktualizacie ich web stranky, ale kludne tam napis a informuj sa, kedy a ci uz su k dispozicii.

edit: doplnenie

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

Mně se hooodně líbí potápky Artego. Bohužel dnes jim nejdou stránky, ale když dáš vyhledat do strejdy googla - artego watch, tak alespoň uvidíš nějaké fotky, mně nejvíce uchvátili ty s bleděmodrým ciferníkem.Když jsem na ně koukal cca před týdnem na jejich oficielních stránkách, tak měli pouze modely s oranžovým a černým cifrem. A chtěli za ně 350 doalrů.

A můj další favorit je: http://www.deepbluew...dibr30trtu.html

Už kvůli tomu tritiu.

Ale jak to tak vypadá, tak já půjdu do http://www.dievaswat...etaPhantom.html

Mají taky tritium a vzhled se mi zdá takovej neokoukanej.

Upraveno uživatelem bubobubo
Odesláno
  V 25. 1. 2011 v 16:49, 'aama' napsal:

měl bych to tu přestat číst :lamo: moc se mi líbí ty Androidy, naočkoval jsi mě Davide. a tak za mýma dvoukorunkovýma fliegrama (viz foto) letí od Amazonu černý Oktopus. líbí se mi tak, že jsem se nechal lehce zvyklat na miyotu tímhle vláknem:

http://forums.watchuseek.com/f71/android-octopus-economic-diver-191042.html

Tak až ti příjdou, tak sem hoď fotky a dojmy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...