defe Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ahoj este pred vianocami som sa rozhodol ze si kupim nejake hodinky po najdeni a precitani tohoto fora som sa rozhodol ze si kupim monstra na zaciatok.tak som najrv pozeral na aukru tam boli iba jedny na gume.tak som s malou nedoverov sledoval priecinok predam a narazil som na inzerat pouzivatela pete ze preda uplne nove monstra prikladam link: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34572-monstra/ tak som kotakoval predajcu ze o nic mam zaujem a on ze v poho dal mi cu. tak som bol vlozit peniaze 4.1 trosku ma zarazil ze ten ucet nebol vedeny na muzske meno ale zenske ale on ma ubezpecil ze to je v poho ze to je nejaka jeho rodina ze nemal pri sebe svoje cu. no tak ja ze v poho poslal som mu adresu a cakal...po mojich dvich urgenciach mi napisal 15.1. ze zena ich zabudla poslat ze ich hned odosiela tak zase cakam...a po mojich asi troch urgenciach mi ani nic neodpisal tak som zacal hladat na fore podla jeho nicku a nasiel som uzivatela ktoremu hned 4.1 prisli od neho hodinky a potom ked som pozeral predaj tak uz bol zamknuty tak som ja blbec naletel.mozno sa teraz najdu aj dalsi ludia co naleteli tomuto kvazi predajcovi.dufam ze admini to daju doporiadku a uzivatela s nickom pete zablokuju teraz dvovera k nakupu hodiniek tu je nulova ked ma takto uzivatel s vyse 1300 prispevkami obabral ps.pre adminov mozu si pozriet sz a ak by to pete zmazal tak to mam skopirovane v poctaci a sorry pravopis neni moja silna stranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Pete? To nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 mozna by to chtelo vysvetleni i z druhe strany, od uzivatele s tolika prispevky se mi to nezda, ja kupoval svoje hodinky pouze pres toto forum a nikdy jsem zadny problem nemel . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ...není to překlep?? Takový kočičkář a podvodník?? Nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ps.pre adminov mozu si pozriet sz a ak by to pete zmazal tak to mam skopirovane v poctaciModeratori ani admini se do soukromych zprav uzivatelu podivat nemohou. Jestli to neni jen nejake nedorozumeni. Jinak pokud jsi hodinky zaplatil, nedostal a pete nereaguje, nic ti nebrani zverejnit vzajemnou korespondenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 To musi byt nedorozumeni. Pete sice ma podivnou zalibu v kockach , ale podrazak to urcite neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 no ani mne to nesedelo ze uzivatel s tolkymi prispevkami by ma osral ale stalo sa :(asi si mislel ze ked nemam ani jeden prispevok tak ze mi nikto nebude verit Kamil:mozem ti to poslat mailom ,alebo to aj tu zverejnit aby ste mi verili. (ak mozem),ano zaplatil som ich aj mi to v sz potvrdil ze mu peniaze prisli a potom som mu poslal asi zo tri sz a bez odpovedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 chlapi nechte to tak, ať se může vyjádřít Pít kočkomil, psali jsme si před chvíli sms, je v nemocnici s dcerou, takže v dohledné době to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 pls. poradte mi nejaky image archivator upnem sem este obrazky tych sz a necham potom peteho vyjadrit sa ze ako ideme s tym pokracovat dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 no tak som objavil ze sa tu daju davat obrazky ps: cislo uctu a meno uctu som zakril a moju adresu vymazal tak nazor si utvorte sami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ja jsem kupoval od uzivatele Pete hodinky a vsechno probehlo k naproste a oboustanne spokojenosti. To jen pro uplnost a aby se to nepausalizovalo. Jestli maji v rodine trable, tak se to da snad chapat, ne? Za me je pete na 1*! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ajaj, to je nepříjemný... Ale nechal bych Petea ať se k tomu vyjádří, spíš to vypadá na zanedbání, než nějakou levárnu. Pokud má dceru v nemocnici, má teď určitě jiné starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 a čet ty SZ vůbec když má jiný starosti? Byl tu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 na profilu má last active Today 9:01 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 hele klid, ještě mi psal, že monstra jsou na cestě, otázka jestli mu SZ došla (ne vše dojde na novém fóru), jestli ji nepřehlédnul, což se stává občas mně na zeleném pozadí, atakdále... Pítově malé diagnostikovali cukrovku (snad se na mě zlobit nebude, že to tu píšu), známe se osobně, beru ho jako kamaráda a tohle mi k němu nejde... kdoví co pošta a tak... doufám, že se to pozitivně vysvětlí pro obě strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Trocha odlehčení - Já to říkám furt, nejlepší je osobní "styk", virtuální "sex" nestojí za nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 zdroj - http://www.toplistma...d51394669bd.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 zdroj - http://www.toplistma...d51394669bd.jpg tak,tak Snowe....konečně se projevil v celé nahotě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 2Defe: nedivím se, že jsi nervózní. Řešíte to celkem dlouho. Snad pro uklidnění, Peteho znám osobně, kšeftoval jsem s nim několikrát a bylo vždy vše v pořádku. Věřím, že se to vysvětlí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Takže na upozornění kamaráda jsem se sem mrkl. Ani nečtu celý vlákno, mám jiný starosti.Hodinky jsou od minulého týdne na cestě jak jsem slíbil, a jako bonus za pozdní odeslání jsem mu přibalil jedny prim z počátečního chronobundusu.Že jsem nereagoval na nerpělivou sz, tak to je způsobeno tím, že naší 4,5leté dceři zjistili cukrovku a já nebudu řešit, jestli hodinky dorazí za dva dny nebo dva týdny. To fakt ne.Vlastně ani nevím jestli jsou zaplacené, protože účet, jehož číslo jsem poslal je švagrové, protože to mám od bráchy v mailu kvůli jinému kšeftu a číslo svého jsem u sebe neměl. No a já peníze dostanu od bráchy, až je uvidí příští měsíc na výpise. A mám kvůli tomu zakládat vlákno atd. Řekl jsem, že je minulý týden pošlu a jsou na cestě. Tak až dorazí, tak sem hoď fotku a omluvu. Tě pic.P.PS: Pro klid duše se zítra u nás stavím u holek na počtě a ještě to sem připíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.