zekon7302 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 ach jo,sleduji toto téma už delší dobu,zakladatelé chronomagu jsou z toho určitě sklamaní jak se jejich nápad obrátil v bordel,arogance starších členů,drzost nových,celková slušnost a čestnost, co se od komunity jako je tahle očekávalo padá pomalu ale jistě k bodu mrazu,to je asi tak všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 ach jo,sleduji toto téma už delší dobu,zakladatelé chronomagu jsou z toho určitě sklamaní jak se jejich nápad obrátil v bordel,arogance starších členů,drzost nových,celková slušnost a čestnost, co se od komunity jako je tahle očekávalo padá pomalu ale jistě k bodu mrazu,to je asi tak všechno sklamání se píše se Z , jen tak, abys věděl.... a slušnost je tu v p......., in **** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 nějak nemám štěstí sem dát názor na tudle absurdní debatu. Buď si to shodím, nebo nějak jinak poseru. Asi to tady nemá co dělat, mezi debatou na úrovni školní jídelny ZDŠ...... Nejblíž k problému byl zase YPO a v dalekým závěsu jen už bandi. Je mi fakt z toho trochu zle. ..... Kdysi nějakej možná filosof daleko nekde na východě prohlásil, že zlo je lineární a přerušit ho můžeme jen tehdy, pokud neprojde skrze nás. Posledních několik tisíc let špatně pochopený princip v podobě...ty po mě kamenem a já chlebem má stejnou podstatu v podobný hovadině vod stejnýho a ještě staršího voko za voko, zub za zub. Pro ty méně chápavý to rozvedu na příkladu toho telefónu, co je předmětem týdle debilní diskuse. místo toho, aby bejvalej majitel telefonu sednul do auta dojel si to s novým majitelem telefonu vyřídit, očividně znal víc jak jednu jeho adresu, takže nebyl problém ho najít, volil cestu žalobníčka. Takže to zlo, který von utrpěl, tím že nedostal za nějakej telefon zaplacený (navíc co nechci asi nepotřebuju), přesunul na úplně jinýho člověka, co s tím nemá vůbec nic společnýho. Ten zas začne prudit zpět svýho zaměstnance. A von si vlastně ani nemůže uvědomit celkovej dopad věcí. Následně celou kauzu odešle jako svoje poškození a katarze problému je p.i.č.i. Kruh se uzavírá a zlo pokračuje dál. Nyní jsou poškozený minimálně tři osoby. Ještě by bejvalej majitel tydlifónu mohl napsat matce ,.....na to třeba YPO v tom výčtu mezi bernákem a vostatním pozapomněl. Pok by těch nešťastníků bylo ještě víc. Takže se vlastně vracíme do dob, kdy pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí ? To už tu bylo a je vidět, kam to dospělo. Přijde mě, že žiješ asi v jiném světě, proč by měl za někým jezdit ( další náklady a čas s tím spojený ), když je jednodušší způsob. Mimo jsi bohužel ty a YPO, jen se držíte neustále své pro většinu lidí nesmyslné teze a vize. Myslím, že by tahle debata měla bejt ukončená a uzamčená, protože to už asi nikam nepovede. Každopádně za sebe tleskám poškozenému, že se na to nevykašlal a vymáhal dál. Nezavděčíš se tu každému. Za mě palec nahoru. A klidně si šijte, kdyby se to stalo mě, postupoval bych stejně či podobně, charitu neprovozuju !!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Takže se vlastně vracíme do dob, kdy pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí ? To už tu bylo a je vidět, kam to dospělo. Přijde mě, že žiješ asi v jiném světě, proč by měl za někým jezdit ( další náklady a čas s tím spojený ), když je jednodušší způsob. Mimo jsi bohužel ty a YPO, jen se držíte neustále své pro většinu lidí nesmyslné teze a vize. Myslím, že by tahle debata měla bejt ukončená a uzamčená, protože to už asi nikam nepovede. Každopádně za sebe tleskám poškozenému, že se na to nevykašlal a vymáhal dál. Nezavděčíš se tu každému. Za mě palec nahoru. A klidně si šijte, kdyby se to stalo mě, postupoval bych stejně či podobně, charitu neprovozuju !!!!!!!!!!! Očividně stále nic nechápete. Pokusím se tedy hovořit vaším jazykem. Pokud teda majitel nemá sílu , prostředky, odvahu ...atd. na to, aby vyřešil tento problém sám, má možnost využít systému. Tam jsou lidé co se takovou činností za úplatu živí. Místo toho opravdu obtěžuje a tahá do problému člověka, který s celou kauzou nemá nic společnýho. Navíc jako zaměstnavatel nemá žádné zákonné (systémové) prostředky jak tuto situaci řešit. Pokud by teda opravdu šlo o princip a ne o ...pardón musím...o pár tisícovek, tak by finanční ztráta, k jeho dosažení, nehrála až takovou roli. P.S. nebojte, na toto téma už sem nic nenapíšu. Vím že mám pravdu, a doufám, že i vy to jednou pochopíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Očividně stále nic nechápete. Pokusím se tedy hovořit vaším jazykem. Pokud teda majitel nemá sílu , prostředky, odvahu ...atd. na to, aby vyřešil tento problém sám, má možnost využít systému. Tam jsou lidé co se takovou činností za úplatu živí. Místo toho opravdu obtěžuje a tahá do problému člověka, který s celou kauzou nemá nic společnýho. Navíc jako zaměstnavatel nemá žádné zákonné (systémové) prostředky jak tuto situaci řešit. Pokud by teda opravdu šlo o princip a ne o ...pardón musím...o pár tisícovek, tak by finanční ztráta, k jeho dosažení, nehrála až takovou roli. P.S. nebojte, na toto téma už sem nic nenapíšu. Vím že mám pravdu, a doufám, že i vy to jednou pochopíte Jistě máte pravdu , ale tu vaší. Urážet mě nemusíte, mluvím stejně jako vy česky. Najímat si někoho, pak by to dotyčného vyšlo nakonec o dost dráže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Já to, dámy a pánové, vidím tak, že je v zájmu tohoto fóra, tedy nás a každéno z nás, aby zde lidé typu peteho nebyli a když by tady náhodou byli, tak aby se o nich dobře (!) vědělo. A aby se o nich dobře vědělo nejen tady, ale i jinde v jejich osobním životě, protože to jednak vede k ochraně jejich okolí před nimi, druhak to může vést k potenciální možnosti, že si takový grázlík uvědomí, že mu vše neprojde a třeba ho to vrátí na "cestu pravou" nebo ho to alespoň donutí k zamyšlení se nad svým chováním a možná, dej Bože, i k nápravě. Proto bych čekal spíše chválu postiženého kolegy B.F.G. nad důsledností vymáhání pohledávky ať už jakýmikoli prostředky a ne kritiku a podivování se nad jakousi nevkusností, nevhodností nebo dokonce nemorálností řešení, jaké použil. Já jsem pro to, aby o nečestnosti chování někoho vědělo i jeho okolí, protože to může být také ohroženo a může na něj i zpětně působit. To skutečně budeme žít v psychóze pseudodemokracie a budeme stále hájit osobní práva a čest grázlů? Vždyť jsme pak sami proti sobě. Ještě nedávno jsme si říkali fórum gentlemanů. Patří k jednání gentlemana tolerování nemorálního jednání, lépe řečeno tolerování podvodu a zlodějny? Spíše k němu patří elegantní vyřešení problému a to, myslím, kolega B.F.G. použil. Takže závěrem bych to viděl tak, že pokud chceme být opět a nadále fórum gentlemanů, tak bychom měli, jako jeden ženomuž, potírat nepravosti zde i v osobním životě naprosto nekompromisně a pokud to nejde lehce a slušně (jak to kolega B.F.G. opakovaně zkoušel), tak i jemně drsnými prostředky. Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 ach jo,sleduji toto téma už delší dobu,zakladatelé chronomagu jsou z toho určitě sklamaní jak se jejich nápad obrátil v bordel,arogance starších členů,drzost nových,celková slušnost a čestnost, co se od komunity jako je tahle očekávalo padá pomalu ale jistě k bodu mrazu,to je asi tak všechno Mě z tebe jebne.Jseš tady 2 měsíce i s cestou a budeš tady soudit moralku fora. Probehly tady stovky obchodu a nežistných pomocí, charitativni sbirky a pak prijde pan chytrý, aby to tady zhodnotil. Jdi se vy.srat, frajere. Prosil bych nejakeho admina, aby tu žumpu okolo toho zlodějíčka zamknul. Věnuje se mu 17 stran a takovou pozornost neměl nikdo, sic by mohl udělat jakoukoli pozitivní věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Abych se přiznal, tak jsem si to zde přečetl až dnes, když na to byl čas. Přečetl jsem si to celé a musím říct, že já bych to řešil jinak. Přímo s Petem a osobně, ale 100 lidí znamená 100 názoru. Píši ale proto, že v zásadě souhlasím s hciq, jen bych to nepsal tak ostře. Pokud si to B.F.G. nevyřešil za takovou strašně dlouhou dobu sám (ať kvůli tomu, že je mu to blbé kvůli rodině Peteho, aby někde u nich zvonil, nebo proto, že na to nemá koule), tak to měl někomu svěřit a netahat do toho pomstychtivě další lidi. Je tady z toho normální reality show. Že je Pete svině už asi každý ví dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 ZAMYKÁM. Kdyby chtěl B.F.G. doplnit nějakou informaci, požádá někoho z moderátorů, aby mu to na chvíli odemkli. Výlevy nezúčastněných začínají být trochu přes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.