tmoris Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 vyse uvedena suvereni odpoved je vysmechem. obrovsky palec dolu a je dobre, ze tady tato sekce je, pokud nekdo nyni s timto clenem provede obchod, tak si za nasledky muze sam.. byl varovan dostatecne.
Red Dwarf Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Ten první popsanej případ ještě budiž, když jde o zdraví člena rodiny, jde všechno stranou (snad už je dcera OK nebo aspoň lepší!). Ale tohle je skutečně úplně mimo! Jsou to skoro dva měsíce a pokud jste se předem nedohodli na platbě nadvakrát a až takhle za milion, tak tvojí dobrou pověst člověka držícího slovo blbejch šest stovek nespraví... Za mě palec dolů.
Alina Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Tohle tu být vůbec nemuselo,kdyby ke slovu nedostalo ego.
rommy Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Za mě palec dolů. Pokud bych měl nějaké zdravotní nebo finační problémy, tak bych prostě do žádného obchodu nešel. Zbytečně hazarduješ se svým jménem a určitě si mraky lidí tady rozmyslí s tebou obchodovat. Jinak dceři hodně zdraví a hlavně štěstí, ale to s tím bohužel nemá ted nic společnýho....
pevo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Slovo dělá muže. Tak přesně to je. Měl by sis za tím stát...
zekon7302 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 co na to říct,omlouvat nebo pomlouvat,to jsme fakt tak naivní že uvěříme obchodování po internetu na 100%,když to chci mít jistý tak si za tím jdu fyzicky a pokud to není možné tak si najdu důvěryhodný zdroj a nezakládám na image člena nějakého fora kterého znám jako nick ten a onen nebo z vidění,to v dnešní době opravdu nejde,takže až si příště někdo bude chtít stěžovat tak nejdřív by se měl zeptat sám sebe kde udělal chybu ve svém rozhodování,,,nebo-jak jsem blbec naivní,pak to vypadá jako v manželství,vždy za to múžou oba,,,manželka a tchýně
Dantechno Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 co na to říct,omlouvat nebo pomlouvat,to jsme fakt tak naivní že uvěříme obchodování po internetu na 100%,když to chci mít jistý tak si za tím jdu fyzicky a pokud to není možné tak si najdu důvěryhodný zdroj a nezakládám na image člena nějakého fora kterého znám jako nick ten a onen nebo z vidění,to v dnešní době opravdu nejde,takže až si příště někdo bude chtít stěžovat tak nejdřív by se měl zeptat sám sebe kde udělal chybu ve svém rozhodování,,,nebo-jak jsem blbec naivní,pak to vypadá jako v manželství,vždy za to múžou oba,,,manželka a tchýně ???? Ja tu udelal spoustu obchodu a s vetsinou clenu jsem se nikdy nevidel.... I kdyz peteovi obchody byly pruser - aspon se to vyresilo, nikdo nebyl okraden. Ja tu klidne budu obchodovat dal. Chtel bych videt jak shanis duveryhodny zdroj na raritni modely aby ses vyhnul obchodovani po internetu. Sorry ale tvuj nazor neberu. Ono to tady na te vzajemne duvere totiz docela dobre funguje.....
zekon7302 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 ???? Ja tu udelal spoustu obchodu a s vetsinou clenu jsem se nikdy nevidel.... I kdyz peteovi obchody byly pruser - aspon se to vyresilo, nikdo nebyl okraden. Ja tu klidne budu obchodovat dal. Chtel bych videt jak shanis duveryhodny zdroj na raritni modely aby ses vyhnul obchodovani po internetu. Sorry ale tvuj nazor neberu. Ono to tady na te vzajemne duvere totiz docela dobre funguje..... má reakce nepatřila spokojeným ale ubečeným,já taky hodně obchoduji přes net a nestěžuji si,je to jenom o komunikaci,raritní model?pro takový bych udělal asi tohle:1.kontaktovat,2.domluvit schůzku,3.vzít prachy a jet
simon_magus Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 má reakce nepatřila spokojeným ale ubečeným,já taky hodně obchoduji přes net a nestěžuji si,je to jenom o komunikaci,raritní model?pro takový bych udělal asi tohle:1.kontaktovat,2.domluvit schůzku,3.vzít prachy a jet Gentlemansky pristup k hodinkam patri ... takze i nadale s nim tady pocitam. Zatim jsem se tady u sluzebne starsich clenu s jinym pristupem pri obchodovani ani nesetkal. Pete palec dolu, je jedno kde je pravda, ale ta odpoved je vic nez tragicka.
rommy Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Zas komu jinému věřit než člověku který tu má přes 1000 příspěvků a podle členů zde spoustu bezproblémových obchodů. Věřím, že je to jeho momentální zkrat a hodí se zese do klidu. Získat znovu důvěru mu asi trochu potrvá, je to jen na něm.
M3maniac Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Ono je úplně jedno jestli chlap mluví tady na fóru, jinde na fóru, v práci nebo kdekoliv v osobním životě...to co chlapa dělá chlapem je ,že dodrží slovo. Toto je jedna z mála starodávných věcí , které ctím slovo chlapa přes které nejede vlak. Chápu ,že se může nastat problém tak zavolám vysvětlím,omluvím se....ale ne po čtvrt roce a jen jednou...né víš naše kočka,zvěrolékař,babíčka,praskla voda,píchl jsem,vybil se mi mobil (na čtvrt roku)....toto neuznávám
rommy Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Ono je úplně jedno jestli chlap mluví tady na fóru, jinde na fóru, v práci nebo kdekoliv v osobním životě...to co chlapa dělá chlapem je ,že dodrží slovo. Toto je jedna z mála starodávných věcí , které ctím slovo chlapa přes které nejede vlak. Chápu ,že se může nastat problém tak zavolám vysvětlím,omluvím se....ale ne po čtvrt roce a jen jednou...né víš naše kočka,zvěrolékař,babíčka,praskla voda,píchl jsem,vybil se mi mobil (na čtvrt roku)....toto neuznávám To s tebou plně souhlasím, ale jsem v pozici začátečníka a pohled na jeho příspěvky by mě řekl- teda to je frajer ten to tu má zmáklý. Teď vidím že poslední dobou né! Od toho tu tato diskuse je abychom se my co ho neznáme toto dozvěděli.
B.F.G. Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Jen budu reagovat na slova: "odesláno bylo"... Nevím co bylo, každopádně já pořád na účtu nic nemám.
rommy Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Jen budu reagovat na slova: "odesláno bylo"... Nevím co bylo, každopádně já pořád na účtu nic nemám. To bys mu měl napsat, jestli by ti neřekl tu o "červené karkulce", protože mě se nestalo abych peníze nemél do 2 dnů na učtě už několik let.
B.F.G. Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Mno, v této kauze je víc zvláštností, například celá PM diskuze před časem zmizela... pink!
Red Dwarf Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 To jsem žádostiv, co se z toho nakonec ještě vyvine...
tmoris Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 zajimalo by me, zda v ramci udrzovani kvality fora, je v teto veci neco, co by pro takto postizeneho clena mohl udelat nektery z moderatoru (otcovsky vychovne slovo vuci neslusnemu clenovi..?) a zda za toto opakovane hrube nesolidni jednani bude clen nejak penalizovan?
Bert Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 zajimalo by me, zda v ramci udrzovani kvality fora, je v teto veci neco, co by pro takto postizeneho clena mohl udelat nektery z moderatoru (otcovsky vychovne slovo vuci neslusnemu clenovi..?) a zda za toto opakovane hrube nesolidni jednani bude clen nejak penalizovan? Řeším s B.F.G. - vydrž.
Alina Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Nejdřív jsem myslela, že jste oba divní, že si to neumíte vyřešit sami, teď se musím BFG, omluvit tobě.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.