Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, tak na mě přišel nějaký abstinenční příznak a nutí mě to koupit retro hodinky. Narazil jsem na dvoje...Laco s unitasem http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400127840586 a Tutimy-automaty http://www.watch.de/germany/herren-uhren-okkasionen/tutima/tutima-grand-classic-automatik-43mm-uvp-880-n-e-u.html

Unitas má náskok, ale zase jsou jeté...koukal jsem také, že tam má asi 8 cenových návrhů, ale cenu stále drží.

Tutima je ale taky parádní, akorát tak pěkně netiká a je ještě dražší...

Potřebuji někam popostrčit ;-)diky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Laco nic moc, tutima popsaná jak návod k pračce a k tomu day date. Nebral bych ani jedny. Ale tohle jsem měl v ruce a bylo to libový...

post-1551-027878300 1296424335.jpg

post-1551-075020000 1296424348.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Jo, ty Hamiltony to rozsekly nejlíp, je to perfektní moderní interpretace starých military hodinek.

Odesláno (upraveno)
Hmmmm, mně se taky moc líbí ty Hamiltony. Nějakse mi nepodařilo najít, kde by je prodávali. A když koukám tady na to foto, tak vidím, že mají ještě jakousi koženou krytku přes sklíčko ? To bych tam asi osobně moc nemusel. Jde to sundat ? Upraveno uživatelem bubobubo
Odesláno

Tak máte pravdu :-) začnu se ubírat směrem k Hamiltonu, vždyť mi chronografy ham... 7751 tíží právě zápěstí a mohl bych mít pěkný párek.

Ještě, jak je ta eta hlasitá v porovnání s unitasem? Unitas znám to bylo super man. etu neznám....

Díky

Návštěvník Tada
Odesláno

Každopádně ty Hamiltonky jsou fakt parádní, už se těším až je někdo koupí a vezme na sraz. Hamilton konečně pochopil, jako jeden z mála, že tyhle nové interpretace vintage kouský by neměly být zprdelené datumkou, která tam prostě nepatří.

To víčko bude určitě součástí řemínku, takže když vyměníš řemen, bude pryč, ale přijde mi tak nějak COOL :)

Odesláno

Jmenujou se Khaki Pioneer a prodávají se za cca 800 USD (cca 14 500 Kč). Je v tom ETA 2801, průměr 42 mm. Trochu mi nesedí font písma (hlavně 6 a 9) a ten prolisovaný ciferník, ale jinak moc pěkné. Tutima day-date je cca o 5k dražší.

Odesláno

za mna jednoznacne tie hamiltony. tiez sa mi mi zda ze najlepsie pochopili ako by to asi malo vyzerat. kvalitou urcite pozadu nebudu.

tu sim ich tu pred casom niekto tiez zvazoval a nakoniec aj objednal. skoda ze sme sa nedockali fotiek.

Odesláno (upraveno)

Mne sa ani verit nechcelo, zeby Tutima nemala v tychto inepretaciach - aj s vrubkovanou lunetou - klasicky model bez datumovky a ono fakt nema, ani v Classic rade. Hmm...a co Hanharty?

edit: suhlas, Hamiltony su fakt pekne, cista vec.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Ja zkusim taky nezor z jine strany - Laco i Tutima maji pro me obrovsky zkuk, hlavne diky jejich skutecnemu nasazeni za II. sv. války. To sice u Hamiltonu plati castecne take, ale neni to ono. Proste takové ty "koule" ma Laco a Tutima vetsi. Racionalne a pragmaticky je to vsak jedno, to uznavam Posted Image

Odesláno

hamiltony su na ceste ku mne (:, kryt puzdra, podlozka a remen niesu zosite, takze sa to da kombinovat na 3 sposoby. hamilton robi este podobny model Team Earth len s dadumovkou a automatickym natahom

vid foto

Každopádně ty Hamiltonky jsou fakt parádní, už se těším až je někdo koupí a vezme na sraz. Hamilton konečně pochopil, jako jeden z mála, že tyhle nové interpretace vintage kouský by neměly být zprdelené datumkou, která tam prostě nepatří.

To víčko bude určitě součástí řemínku, takže když vyměníš řemen, bude pryč, ale přijde mi tak nějak COOL :)

post-12409-004526000 1296486401.jpg

post-12409-087690500 1296486412.jpg

post-12409-086054700 1296486420.jpg

post-12409-053645300 1296486445.jpg

post-12409-001755800 1296486479.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...