xoslic Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 zatial s chronom24 dobre skusenosti, konkretne Private Sellers. Kupovane dvoje hodinky v Rakusku a Nemecku od chrononadsencov. Raz som tam isiel osobne a raz som si to nechal poslat. Rakusko dopadlo vyborne- Ja dal prachy, on komplet box s hodinkami v zaruke, pokecali o dalsich chronomagorskych planoch, pochvalil som Alpy a svihal domov.)) To druhe bol risk,ale chlapika som dobre tipol ako seriozneho chronomagora. Komunikoval bez problemu, poslal mi viac foto vcitane makra velmi ochotne a bez cakania, dokonca zo svojho priplatil za DHL Express, aby som to mal na 2.den doma.Prachy isli prevodom pred odoslanim, vtedy som mal konecnik asi 4 dni celkom na tesno,ale ked som ich vybalil, rit mi konecne povolila a ja som citil ulavu a radost. )) Mal som stastie. Ebay je nepochybnee viac kontrolovany, naviac platba cez Paypal je zcasti garantovana. Chrono24 je bez kontroly, je bez poplatkov a tomu zodpoveda aj mnozstvo podvodnikov. Je to tazke, ale.....skor je to o osobnom rozhodnuti. good luck!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Nakupoval jsem X x na ebay a až na jeden případ vše ok a ten jedinej případ jsem risknul věc za 100 eur a risk se neoplatil ,nic méně po urgenci přes Ebay se vzpamatoval a vše nakonec poslal,ale kupuju jen od lidí se 100% hodnocením max.risknu číslo jako 99,8 při tisíci prodejích se to dá tolerovat.Ale i já se snažím dělat vše na 100%, slovo dělá chlapa na Chrono24 zatím jen jeden nákup u hodináře s kamenným obchodem a s dobrým hodnocením,ale stejně jsem si pro ně jel osobně.Zavolal ,rezervoval a druhej den přijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Ozivuji toto letite tema, neb search mi lepsi nenasel.Je nejaky risk kupovat dnes pres Chrono24, kdyz je tam ta instituce svereneckeho uctu?Mam neco v merku, je to od soukromeho prodejce, uzivatel od 2013, zadny hodnoceni nebo tak...JE to risk, nebo je ten sverenecky ucet neprustrelnej?Diky zkusenym za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Mně přijde neprůstřelnej. Kupoval jsem tam před třemi týdny a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 No na ty private bacha, je sice pravda, ze to jde pres ten trusted ucet, ale v podminkach je vicemene psano, ze moznost vraceni u soukr osob neni uplne mozna, ale plati to hlavne pro firmy, prodejce. Nikdy jsem tam neresil neco podobnyho s hodinkama vzdy byly oka kdyz sem kupoval a taky dle kominikace clovek asi trochu pozna... kazdopadne sem tam jednou prodaval hodinky a frajer zamerne uvedl nepravou adresu, protoze mezitim sehnal hodnky jinde levneji, mel penize na to trusted a trvalo to snad 3 mesice nez se to cely vykomunikovalo a ch24 se zachovalo velmi na hovno, nic nevyresili a hodnky mi cestovali na moje naklady po cely evrope a nikdo mi nedal ani euro... takze ja ne s prominutim SERU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Z toho co vy dva pisete me vyplyva, ze ochrana kupujiciho je lepsi jak prodejce Coz me jako kupujiciho tesi.Jak ten sverenecky ucet funguje presne? Az ja odkliknu, ze je zbozi OK, tak to uvolni tu platbu? Nebo se tu uvolni teba automaticky, az DHL ukaze zbozi jako delivered?zajima me ten mechanizmus, ktery uvolni ten muj vklad na sverenecky ucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Seamaster funguje to az to odkliknes, mne prišli a mal som 7 dni na pustenie peňazí predávajúcemu , podľa mna to funguje skvele ak si kupujúci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Ty od klikneš doručení jako první věc, pak máš jakoby těch 7 dnů na vyzkoušení, ale po 7 dnech se to tak jako tak pošle pokud se jedná o soukromého prodávajícího. Resp. takovou zkušenost mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef_be Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 2x od obchodnikov a 2x spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 3x od private a 2x obchod, stale spokojnost, peniaze sukromnikom vopred na ucet, je to urcite riziko ale ja verim ludom zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Jedna důležitá poznámka při PRODEJI na chrono24: pozor na rozdíl mezi listovacím poplatkem a poplatkem za prémium inzerát. Listovací poplatek vám umožní inzerát kdykoliv stáhnout, když se Vám například povede hodinky prodat jinde. Ale poplatek za premium inzerát (EUR 49) je jenom na to, aby byl inzerát více na očích a je nevratný. Jinak je s personálem chrono24 velice slušná domluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Ahoj, také zvažuji nákup přes chrono24, je tu ještě někdo, kdo má z poslední doby zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Chrono24 je jen portal, kupujes primo od prodejce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 (upraveno) Chci se zeptat, má někdo zkušenost s koupí z USA či Japonska? Mluvím o použitých hodinkách přímo od obchodníků. Koukal jsem, že tam je i daň nějakých 8.875%, když je to z USA. Někdo zkušenost? Upraveno 24. října 2019 uživatelem Mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Jakou mate zkusenost s prodejem na chrono24? Neco sem cetl a chapu, ze maji slusnou (i kdyz placenou) ochranu kupujiciho. Neni mi ale jasny co by se stalo, kdybych poslal kupujicimu hodinky, ty by mu opravdu dosly, ale on nahlasil, ze mu prislo treba pul kila mouky. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Prodal jsem tam dvoje hodinky jako soukromý prodejce a v obou případech bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Nemá někdo zkušenost s Chronorex v Praze? Koukám na Omegy SMP a nemají tam vůbec špatnou cenu. A není to daleko si pro ně přijet a omrknout je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 MartinD bral som od nich nedávno Omegy a spokojnosť, všetko prišlo v poriadku starostlivo zabalené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 MartinD bral som od nich nedávno Omegy a spokojnosť, všetko prišlo v poriadku starostlivo zabalenéDiky za recenzi. Ted tam meli krasne Seamastery v cerne barve na buznatahu za slusnou cenu, ale hnedka pryc. Treba si stastnym majitelem Ty (netreba odpovidat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 To ja nie bral som seamastery od nich ale pred vianocami, ale čo sledujem pravidelne dopĺňajú zásoby zas mi visí slina .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se