Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Kdysi jsem se mezi těmito dvěma modely rozhodoval, šlo o koupi mých prvních mechanických hodinek a vybral jsem SKX007.Atlasy jsem viděl naživo, jsou to krásný hodinky s dobrým tahem, ale osobně si myslím, že by mě přestaly bavit mnohem dřív, než SKX007. Ta vnitřní luneta je pěkná věc, ale celkem k ničemu. Na SKX007 můžeš tah vyměnit a skvěle vypadají na dobře zvoleném řemenu. Navíc je to velká klasika. Takže za mě jasně "sedmičky".
amateur Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Kdysi jsem se mezi těmito dvěma modely rozhodoval, šlo o koupi mých prvních mechanických hodinek a vybral jsem SKX007. Atlasy jsem viděl naživo, jsou to krásný hodinky s dobrým tahem, ale osobně si myslím, že by mě přestaly bavit mnohem dřív, než SKX007. Ta vnitřní luneta je pěkná věc, ale celkem k ničemu. Na SKX007 můžeš tah vyměnit a skvěle vypadají na dobře zvoleném řemenu. Navíc je to velká klasika. Takže za mě jasně "sedmičky". ..jojo, ta vnitřní luneta s kompasem vypadala zajímavě na obrízku a tak jsem ji chtěl si to chtěl ošahat. Ve skutečnosti je ale celkem nanic. Asi tak jako luneta na potápkách, pro 99.9% jejich uživatelů... Ale 007 je klasika a nosí se výborně, vposlední době je nosím asi nejčastěji..
amateur Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Prosím Tě, ten prodejce je POKEMONYU? Zkušenosti máš OK? Platba dodání adt? Díky za info. bral jsem od nej zatim troje, ve dvou dodavkach. vse ok. sice nemas zaruku ani karty, ale kdyz myslim, ze kdyby byl problem, tak udela nejakou refundaci...
Axel Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Pred pul rokem, mozna i vice, jsem se rozhodovla podobne jako ty, az tedy na to, ze jsem objednal rovnou jen ty vybrane a snad i od stejneho prodejce na ebayi Tehdy zvitezily Atlasy, stale me neomrzely, jsou to fajn hodinky pro volny cas. Prece den se pohybuji vetsinou v kosili, obleku a k tomu zrovna Atlasy moc nejdou, denne je proto nenosim. 007 mi v tomto ohledu prijdou o neco vice nositelne, navic klasika.. Asi bych sel spise do nich )
k-mart Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Měl jsem přesně tyhle Atlasky, jsou designově super, ale časem mi začala vadit malinká korunka, která na mě nepůsobila úplně bytelně a hlavně mi vadila nemožnost zaaretovat korunku vnitřní lunety kompasu, která jde strašně lehce.. s tahem jsem problém neměl a hlavně temhle hodinkám strašně slušel hladkej kaučuk od Kubsona.. Já je vyměnil za SRPy, z Tvého výberu bych dneska volil 007..ale s pepsi lunetou :-)
Dantechno Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 ....z Tvého výberu bych dneska volil 007..ale s pepsi lunetou :-) Takze SKX009
Jezevcik2 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Bral bych 007.Ve filmu Amadeus říkal rakouský císař Mozartovi,že to jeho dílo je dobré,ale je tam příliš mnoho not.Toť k tomu druhému modelu.
xnokiax Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 no ja som vcera dostal postou tieto SKX007 a cifernikom z SKXA53. moje prve automaty
amateur Odesláno 21. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) ..tak po dlouhé doběkoukám na vlákno, který jsem založil. všem díky za reakce, realita je tqaková, že mám stále oboje ale nosím jen 007 a nedám na ně dopoustit. nosím je hlavně o víkendech nebo do přírody a do vody. SKZ jsem ještě na ruce neměl a asi animít nebudu, ačkoli se mi moc líbí jejich tah,jsou fakt trochu "přeplácaný" mimochodem, hlasování dopadlo dle očekávání asi 40:10 pro 007 Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem amateur
badcompany78 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 SKX007 nemám, ale SKZ211 mně bavěj ... mám je cca 3 tejdny, ale nebojím se, že by mně omrzely. Jsou neskutečně nositelný. Neskutecne nejnositelnejsi jsou orange monstra, takze za mne asi tak. Jinak 007 dobra volba - uzij si je a nekdy vem na zapesti i ty oranzovy potvory, teda pokud ses jich jeste nezbavil
diver60 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Za me prave divery 007, mam je z druhe ruky od clena fora a delaji mi radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se