Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ja myslim že v ES dekorovaný strojek mít nebudeš a modřené šroubky taky ne pač ve špecifikaci bylo: "strojek v barvě bílého kovu"

Nojo, -já blbec, jdu si koupit do lékárny Geriavit...

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dekorovaný je, jen není zlacený.

Jsem zvědavý kdo ho první nafotí....??? .. vlastně to by asi mohl ztratit zá¨ruku že jo... tak by to mohli nafotit v Eltonu že...???

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno (upraveno)

Na co je ten Geriavit ...??? na klouby??? :-)

Už jsem to zapomněl....... :suicide_anim: :D Omluva Sorbusovi za OT,už mlčím.

Upraveno uživatelem bohus76
  • Po letech...
Odesláno

Taky by mě zajímala cena za jeden kus kalibru 94 .  Mám v hlavě nějaký nápad (sestavu) s tímto event. kalibrem.

Bylo by to možné, pokud by např.  kluci z Prim teamu mohli cenu zjisti a zde napsat. Myslím, že to nemůže bý nic tajného. Normální obchod, chci koupit a potřebuji vědět za kolik.

Určitě nás bude více, kteří jsou zvědaví a v rámci avizovaného nového přístupu ELTONU, by to mohl být dobrý počáteční krok vstřícnosti vzhledem k zákazníkům.

Odesláno

Já myslím, že kolegové z Prim teamu mají asi trochu jinou představu spolupráce v Eltonu, než pro zvědavce zjišťovat ceny každé jednotlivé součástky. Ale třeba se pletu a budou to dělat rádi.

Tohle prostě krok vstřícnosti k zákazníkům asi moc není, ale zároveň nevidím důvod, proč by Elton na požádání nemohl cenu strojku sdělit. Ale napsat bude potřeba do Eltonu. A když něco zjistíš, tak se pak můžeš o informace podělit.

Odesláno

No dobrá. Počkám, když to nezjistíme zde na fóru, zkusím ELTON. Nemám problém se zveřejňováním cen.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Bylo mi sděleno, že Elton samostatné strojky nenabízí.

• Po roku...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Přidám  poznatky z  kalibru  93 - předpokládám,  že  je  podobný  kalibru  94:  

Po sedmi    měsících  od  výroby  je ne/přesnost  plus  10-11s  za  24  hodin. Nošeno  přes  den,  v  noci  leží  na  devítce,  ale  nebylo  to  tak  od  začátku.  Když  jsem  si  hodinky  koupil  tak  to  bylo   cca  plus  17-20s/24 hod.  

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...