straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 No ja myslim že v ES dekorovaný strojek mít nebudeš a modřené šroubky taky ne pač ve špecifikaci bylo: "strojek v barvě bílého kovu"Nojo, -já blbec, jdu si koupit do lékárny Geriavit...
diver60 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Nojo, -já blbec, jdu si koupit do lékárny Geriavit... Na co je ten Geriavit ...??? na klouby??? :-)
diver60 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Dekorovaný je, jen není zlacený. Jsem zvědavý kdo ho první nafotí....??? .. vlastně to by asi mohl ztratit zá¨ruku že jo... tak by to mohli nafotit v Eltonu že...??? Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem diver60
bohus76 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Na co je ten Geriavit ...??? na klouby??? :-)Už jsem to zapomněl....... Omluva Sorbusovi za OT,už mlčím. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem bohus76
Ohm-Aztec Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Už jsem to nafotil - fotka je v jiném vlákně. Zkusím pohledat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: přiložená fotka. Omlouvám se za velikost. Edit: velikost upravena Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Honza.manta
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Mně se líbí v bílém kovu víc než ta zlatá varianta.
Ohm-Aztec Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Jj, to mně taky. A lev je příjemný bonus.
straspol Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Jj, to mně taky. A lev je příjemný bonus.To je pěkné.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Jaká je cena, pokud bych zakoupil 1ks?
Držák Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Taky by mě zajímala cena za jeden kus kalibru 94 . Mám v hlavě nějaký nápad (sestavu) s tímto event. kalibrem. Bylo by to možné, pokud by např. kluci z Prim teamu mohli cenu zjisti a zde napsat. Myslím, že to nemůže bý nic tajného. Normální obchod, chci koupit a potřebuji vědět za kolik. Určitě nás bude více, kteří jsou zvědaví a v rámci avizovaného nového přístupu ELTONU, by to mohl být dobrý počáteční krok vstřícnosti vzhledem k zákazníkům.
Karlos Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Já myslím, že kolegové z Prim teamu mají asi trochu jinou představu spolupráce v Eltonu, než pro zvědavce zjišťovat ceny každé jednotlivé součástky. Ale třeba se pletu a budou to dělat rádi.Tohle prostě krok vstřícnosti k zákazníkům asi moc není, ale zároveň nevidím důvod, proč by Elton na požádání nemohl cenu strojku sdělit. Ale napsat bude potřeba do Eltonu. A když něco zjistíš, tak se pak můžeš o informace podělit.
Držák Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 No dobrá. Počkám, když to nezjistíme zde na fóru, zkusím ELTON. Nemám problém se zveřejňováním cen.
Honza.manta Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Stačí napsat nebo zavolat pí Krskové a zeptat se.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Bylo mi sděleno, že Elton samostatné strojky nenabízí.
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 No dobrá. Počkám, když to nezjistíme zde na fóru, zkusím ELTON. Nemám problém se zveřejňováním cen.Zkus to.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Pozlacený sa mi páčí viacej
pohlodekj Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Sem rad za tohle vlakno, protoze o novejch primkach se tu toho clovek dozvi minimalne. Teda vyjma rozsahly kritiky Karla IV.
Kasko Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Přidám poznatky z kalibru 93 - předpokládám, že je podobný kalibru 94: Po sedmi měsících od výroby je ne/přesnost plus 10-11s za 24 hodin. Nošeno přes den, v noci leží na devítce, ale nebylo to tak od začátku. Když jsem si hodinky koupil tak to bylo cca plus 17-20s/24 hod.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se