Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 TO Kamil: Nevím jestli pouze mně, ale v přehledu se mi původní (safiho) vlákno 600 let orloje zobrazuje stejně jako to tvoje "soutěžní" a to se plete. Můžeš to pls nějak upravit ? Má to jiný podtitul, to nestačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) matylda2011 jsme přeci vyřazeni!!! Upraveno 5. února 2011 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 1. Brožíkova síň,Jiříkova síň a radní síň2. Václav Brožík3. Jiřího z Poděbrad4. z r. 1410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 1. Jak se jmenují tři nejznámější sály Staroměstské radnice?2. Kdo maloval obraz na fotce z prvního sálu?3. Koho je busta na obrázku z druhé síně?4. Z jakého období je plastika Krista z třetího sálu? 1. Radní síň, Jiříkova síň, Brožíkova síň2. Václav Brožík3. Král Jiří z Poděbrad4. 1410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Speciálně pro matylda2011: Jestli jsi to ještě nepochopila, uznává se jen jedna odpověď a samozřejmě ta první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Gratuluji všem výhercům. Rozvážným čtenářům štěstí přeje. Upraveno 5. února 2011 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Má to jiný podtitul, to nestačí? To přeci vím. Ale asi to nestačí, když se to v přehledu vláken zobrazuje bez podtitulu. * Dnes, 21:27 * V: 600 let orloje * Od: matylda2011 Ale třeba jen mně. Proto jsem se ptal. Ty to máš v přehledu jinak? P.S. Dík. Upraveno 5. února 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Pochopila až teď, ale nikde nebylo řečeno, že se nesmí dotyčný opravit, dokonce jsem se do těch stránek začetla Nic jdu spát, užijte si to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 StanoBare a JiříR zatím správně, pro třetího výherce už to bude hračka. A sect je třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Blahopřání vítězům Upraveno 5. února 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 ked uz su tu aj offtopic, ja si rad zaplatim a podporim namahu usporiadatelov tejto jedinecnej akcie diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 KAMIL: Díky zase jsem o něco málo moudřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Jak se jmenují tři nejznámější sály Staroměstské radnice?Kdo maloval obraz na fotce z prvního sálu?Koho je busta na obrázku z druhé síně?Z jakého období je plastika Krista z třetího sálu? Radní sál, Jiříkova síň, Brožíkova síňVáclav Brožíkbusta Jiřího z Poděbradz r. 1410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Tyjo ušetíme 150 kč a kupujeme hodinky za desetitisíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Tyjo ušetíme 150 kč a kupujeme hodinky za desetitisíce... Soutěživost to je to oč tu běží!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Takže první 3 volné vstupenky získali: StanoBare, JiříR a sect. O dalším kole budu včas informovat..) Soutěživost to je to oč tu běží!!! Přesně, jde o zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Pokus o vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Gratulace výhercům, když ono u toho Bonda moc času na čtení není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Takže první 3 volné vstupenky získali: StanoBare, JiříR a sect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 JJ, taky jsem měl u Bonda problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se