Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

dovoluji si sem dát pár fotek mého nového přírůstku, který jsem si nadělil ke druhému výročí objevení chronomagu. Cesta od Casií k Breitlingům byla dlouhá a určitě ještě nejsem na jejím konci, ale bude to delší zastávka, protože se mi ohromně líbí. Příznivců Breitlingu je omezený počet, ne každému se líbí, a mezi nimi je ještě několik táborů a jak jsem jim ze začátku nemohl přijít na jméno, tak ani nevím kdy se to zlomilo a teď je tomu naopak. Jsou drsně krásné. A o to lepší mám z nich pocit, že jsou jenom 6 měsíců staré s kompletními doklady od AD. A abych neupadnul do toho dočasného uspokojení, které vždycky vede k prodeji a shánění něčeho dalšího, tak jsem je pořídil bez tahu (kecám, samozřejmě to nebyl záměr) a proto mám zase co dělat než ho seženu.

Pokud o nějakém tahu 147A víte, tak si prosím na mně vzpomeňte. Díky kolegovi Baza už taky vím, že na ně pasuje i tah v leštěné verzi 132A za Skylandů, takže i ten bych možná zkusil a pokud má někdo info o nějakém dalším typu tahu, který sedí na toto pouzdro, rád se nechám poučit. Dík.

post-5960-038703900 1296985458.jpg

post-5960-038535800 1296985466.jpg

post-5960-090661700 1296985474.jpg

post-5960-030246300 1296985482.jpg

post-5960-073881300 1296985489.jpg

post-5960-031486300 1296985499.jpg

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobra volba, gratuluju, Seawolfy me bavily! Jen ten lestenej tah bych si jeste rozmyslel, sedet tam bude, ale k tomu brousenymu pouzdru to bude jako pest na oko.. ;)

Don - kuze je pekna, ale me na ni nebavily (mel jsem cernou i hnedou), kaucuk s napisem Breitling me taky nebavil, ale prijde mi, ze budou vynikajici na ocean racer kaucuku a do toho bych asi sel ;) Kazdopadne tyhle macci jsou stejne nejlepsi na tahu, ten Pro II k nim proste sedi dokonale.

Odesláno

Hneda kuze e-e, nejde k nim moc dobre, je to takovy staromodni, to uz radsi cernou, ale ty hodinky jsou pak vyrazne lehci a neni to ono ;) Ja ted resim jestli zkusit kuzi na SOH a nebo dokoupit ocean racer a nebo se na to *pip* a neresit to protoze ten mesh je super :)

Odesláno

Hneda kuze e-e, nejde k nim moc dobre, je to takovy staromodni, to uz radsi cernou, ale ty hodinky jsou pak vyrazne lehci a neni to ono ;) Ja ted resim jestli zkusit kuzi na SOH a nebo dokoupit ocean racer a nebo se na to *pip* a neresit to protoze ten mesh je super :)

Tak dík, asi sa na to ...

SOH na tom meshi vyzerajú famózne, ja by som ho nemenil, aspoň zatiaľ nie.

Odesláno

Tak dík, asi sa na to ...

SOH na tom meshi vyzerajú famózne, ja by som ho nemenil, aspoň zatiaľ nie.

Rozhodne te nechci odradit od nakupu, znam to, taky musim mit vzdycky idealne vsechno, ale kdyz jsem je mel, tak stejne byly 85% casu na tahu, takze jde spis o to zvazit, jestli chces mit doma ruzne remeny (kdyby nahodou) a nebo na cem je budes ve finale nejvic nosit ;) U me to dopadne stejne asi klasicky = mesh + kuze + kaucuk ocean racer = vse co muze byt :D
Odesláno

Rozhodne te nechci odradit od nakupu, znam to, taky musim mit vzdycky idealne vsechno, ale kdyz jsem je mel, tak stejne byly 85% casu na tahu, takze jde spis o to zvazit, jestli chces mit doma ruzne remeny (kdyby nahodou) a nebo na cem je budes ve finale nejvic nosit ;) U me to dopadne stejne asi klasicky = mesh + kuze + kaucuk ocean racer = vse co muze byt :D

Možno radšej dokúpim ďalšie hodinky, momentálne nemám nič s trítiom :) a možno budem mať tiež všetko. Neviem, chce to čas. Každopádne ak budeš mať predajcu na remene za dobré ceny, tak daj vedieť.
Odesláno

Možno radšej dokúpim ďalšie hodinky, momentálne nemám nič s trítiom :) a možno budem mať tiež všetko. Neviem, chce to čas. Každopádne ak budeš mať predajcu na remene za dobré ceny, tak daj vedieť.

Remeny od AD s cca 20% slevou mit muzu, kdybys neco chtel ozvi se ;)
Odesláno

Tak toto byly jedny z mých prvních pořádných hodinek. A Breitling antireflex je kategorie sama pro sebe :) Jinak si myslím, že nejhezčí jsou právě na kaučuku.

Odesláno

Tak toto byly jedny z mých prvních pořádných hodinek. A Breitling antireflex je kategorie sama pro sebe :) Jinak si myslím, že nejhezčí jsou právě na kaučuku.

Ty jsi zklamal a opustil jedinou spravnou viru (v Breitlingeny)! Mel bys to napravit, ten Rolex a Omega je nuda :D
Odesláno (upraveno)

Řemeny od B jsou boží. Krásně se vytvarují podle ruky a pak drží a jsou pevný. To mám rád.

Spajdy, tvoje nabídka platí i pro mě? :) Řemeny od B jsou naštěstí i celkem cenově přijatelný včetně origo trnovky.

Edit: Jo dajvry od B jsou na gumě moc hezký, já bych tah neřešil.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Ty jsi zklamal a opustil jedinou spravnou viru (v Breitlingeny)! Mel bys to napravit, ten Rolex a Omega je nuda :D

Stárnu. A navíc od těch dní co mám RLX se mě nikdo neptá co mám za hodinky. Přijdou mi takové nenápadně obyčejné, prostě na takové to běžné denní nošení do práce. Vrátný v Kolbence si mě už alespoň u píchaček tak podezřívavě neprohlíží, když procházeje s ještě zalepenými víčky vkládám docházkový list do stroje a tahám za zrezlou páku, ohmatanou tisícovkou ruk přede mnou ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...