Chumpus Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Tohle mi připomíná jednu mojí blonďatou kamarádku, která se naprosto upřímně zděsila když jsem kladně odpověděl na otázku, jestli jsem utratil za hodinky víc jak 10tisíc Abych to doplnil, ona měla na ruce něco, co vypadalo jako RADO, akorát to bylo zhruba 2,5x větší a poměrově to na její ruku nesedělo asi tak o 400% Holka je to moc hodná a mám jí rád, ale nějak takhle to dneska chodí mezi dvacetiletými (a tutově i staršími). Moje partnerka je naštěstí osvícená a hodinkový vkus jí pomalu, ale jistě obrušuju
grand Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Instant, ten rečový prejav mládeže si teda veľmi dobre vystihol. Neobávaš sa, že ti tá škola bude dcéru formovať zlým smerom?
grand Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Tohle mi připomíná jednu mojí blonďatou kamarádku, která se naprosto upřímně zděsila když jsem kladně odpověděl na otázku, jestli jsem utratil za hodinky víc jak 10tisíc Abych to doplnil, ona měla na ruce něco, co vypadalo jako RADO, akorát to bylo zhruba 2,5x větší a poměrově to na její ruku nesedělo asi tak o 400% Holka je to moc hodná a mám jí rád, ale nějak takhle to dneska chodí mezi dvacetiletými (a tutově i staršími). Moje partnerka je naštěstí osvícená a hodinkový vkus jí pomalu, ale jistě obrušuju Ženy zvyčajne našej vášni pre hodinky vôbec nerozumejú. Podobne ako väčšina z nás nemá pochopenie pre to množstvo topánok a kabeliek, ktoré si zasa ony kupujú. Na druhú stranu, moja partnerka, vždy keď ma vidí s novými hodinkami, pozrie sa, čo sú zač a zvyčajne prehodí slová "hmm, ďalší springdrajv...", spýta sa odkiaľ som ich kúpil a čo sa mi na nich páči. Rozdiel medzi GS a bežnými Seiko hodinkami pozná.To isté platí aj o cenových hladinách. Raz sa dokonca spýtala, či by si mohla požičať SBWA001, keď už sa teda mne na zápästie nezmestia. Jediné moje hodinky, ktoré sa jej asi nepáčia, sú čierne pilotky na červeno-čiernom NATO strape, ktoré označuje jedným slovom ako "šiši".
instant Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Instant, ten rečový prejav mládeže si teda veľmi dobre vystihol. Neobávaš sa, že ti tá škola bude dcéru formovať zlým smerom? neobávam - dal som jej to najlepšie čo som mohol - svoje gény ale vážne - mala také stavy zo začiatku, ale rýchlo si to "vyfigurovala" v hlave o čom to celé je. platím jej to len kvôli jazyku, a tiež kvôli nejakej skúsenosti s iným prostredím. Trochu si musí zakaliť lakte a tak. Také deti malomestských zbohatlíkov, lenivé a rozmaznané bude stretávať celý život, čím skôr to zmákne ako s nimi vyjsť tým lepšie. Je celkom bystrá, takým tým "ženským" spôsobom, tak sa spolieham, že to nejako samo zafunguje. len tak zhora dávam pozor aby s pubertou nevyšla mimo obrubníky.
organic Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Místo paroháče tam mají "drevokocúra" jak tu někdo vtipně nazval to kontroverzní lví logo... není to limitka pro Lesy ČR ?? Ta myslivost je fakt globální subkultura, zřejmě však v japonsku neznají sv. Huberta, to by se blýskli paroháčem. Ty chronografy mi přijdou taky dost subkulturní, bohužel nevím ani, kam je zařadit, ale mají šmrnc a charakter.
instant Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Tohle mi připomíná jednu mojí blonďatou kamarádku, která se naprosto upřímně zděsila když jsem kladně odpověděl na otázku, jestli jsem utratil za hodinky víc jak 10tisíc Abych to doplnil, ona měla na ruce něco, co vypadalo jako RADO, akorát to bylo zhruba 2,5x větší a poměrově to na její ruku nesedělo asi tak o 400% Holka je to moc hodná a mám jí rád, ale nějak takhle to dneska chodí mezi dvacetiletými (a tutově i staršími). Moje partnerka je naštěstí osvícená a hodinkový vkus jí pomalu, ale jistě obrušuju lucky you.. moja žena je presvedčená že jej úplne best hodinky sú plastové digoše casio - pozor - DETSKÝ MODEL tak som jej pred rokom kupil seiko premier kvakvarc, ze snad ju zlomim aspon pokial ide o vyzor tych hodiniek.. no pomohlo tak z polovice.
instant Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Místo paroháče tam mají "drevokocúra" jak tu někdo vtipně nazval to kontroverzní lví logo... to bolo že "kocúr na zadných" a.k.a. stoporený Murko
rorda Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Když jsme u Grand Seiko, ještě je YPOuš má?!?
instant Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 i) mal nejake?ii) co tak se zeptat YPOuše?
Dantechno Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Ten mel Ananty a uz je nema pokud vim. Videli jste novy model GS k 130. vyroci? http://www.gmtplusnine.com/2011/02/16/upcoming-seiko-anniversary-models/
instant Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 (upraveno) co mi to len pripomina? keby dali na svet nieco v takomto ultrakonzerva štýle, vobec by som nesmutil Upraveno 23. února 2011 uživatelem instant
Diamondking Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Ten mel Ananty a uz je nema pokud vim. Videli jste novy model GS k 130. vyroci? http://www.gmtplusnine.com/2011/02/16/upcoming-seiko-anniversary-models/ Dělá vám to taky?:
instant Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 no, mna to nechalo na pokoji, asi preto ze Chrome.. kazdopadne niektore tie firmy na obrazku mam velmi rad inac spravny postreh v tom linku - co je asi toto? vedel by som si predstavit dost zaujimavym sposobom zvysok tych hodiniek. Divers chrono s osmičkovým automatom alebo SD a k tomu tuniaková konzerva v modrej keramike alebo nejakom meteorickom supermatroši?
Dantechno Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Tak to se omlouvam za ten odkaz... me to nic nehlasilo
Dantechno Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Jo instante , videl jsem nekde komplet ty obrazky. Jsou to vsechno planovane vyrocni modely ... modry Tuna atd. ... EDIT: Uz jsem to nasel... Upraveno 23. února 2011 uživatelem Dantechno
instant Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 takjo.. idem doma zahlasit ze vsetky dovolenky na tento rok rusime ananty black divers chrono, to vidim tak na pol kila zeleza ak nebudu titanove.. co dufam nebudu + tie tuňácke prototypy napravo sú úplné orgie.
Chumpus Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Ty modrý tuny mě dostaly Škoda, že budou stát řachu...plus předpokládám, že to bude pár kusů a rozebere se to v Japonsku.
Chumpus Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
GLAM3 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 ty zelený lesnický jsou fakt moc zajímavý, líbí se mi, jak to je vidět jen z nějakého úhlu... snowflake jsou taky moc pěkný, miluju sníh a les, oboje mě vážně berou u hodinkového srdce....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se