911 Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 nemate nekdo foto na ruce? kolikrat jsem se presvedcil,ze fotky jsou naprosto uzasne, jako zde, ale realita je dost bida. me se treba veeelmi libili Tudory co sem chtel koupit, ale nejak v realu nic moc. ted cekam az privezou ne chrona Grantoury ale bojim se, ze to bude stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) nemate nekdo foto na ruce? kolikrat jsem se presvedcil,ze fotky jsou naprosto uzasne, jako zde, ale realita je dost bida. me se treba veeelmi libili Tudory co sem chtel koupit, ale nejak v realu nic moc. ted cekam az privezou ne chrona Grantoury ale bojim se, ze to bude stejny Zdroj: Watchuseek Zdroj: tz-uk.com Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Zdroj: tz-uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 a este vs. pravý bretlingen Zdroj WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 aperitiv pred obedom: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Zásadní otázka pro instanta. Kdy si je koupíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 no.. ak by som predal cierne chronoscopy tak hned. a ak nie tak do vianoc su doma určite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Dík. Debatu jsem díky quartzikovi sledoval jen z povzdálí a ztratil jsem se v ním. Dál se musím přiznat, že je pro mě označení Seiko španělskou vesnicí. Jaký je rozdíl mezi SBDB001 a SBDX001 ? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 sb dx 001 su temou vlakna, nazyvaju sa aj Marinemaster 300, MM 300 /WR 300M/. ocel, automaticky kaliber triedy 8L /zaklad pre Grand Seiko/ sb db 001 som tu prilepil aby som ta domotal tzv. Marinemaster 600, Marinemaster Spring Drive, MM SD 600 apod. /WR 600m/, titanova zliatina, Spring Drive kaliber, GMT funkcia. rychlo rozoznas podla hex skrutiek na 6 a 12. 600 su tie blizsie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Jo takhle, díky za osvětu . Zajímavé vlákno i když musím přiznat, že přes všechny vymoženosti bych si Seika nekoupil. Budu zvědavý, kdo se první utrhne, vyklopí ranec a hodinky koupí. Podle příspěvků je kandidátů dost, ale Ty mi příjdeš jako nejžhavější. Přeji Ti, abys JeanRichardy co nejdříve prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Doteraz bol môj etalón diver - hodiniek: Sea Dweller 16600, ale - aj -tieto MM "wristshots" ma nútia prehodnotiť môj názor. Sú vážne parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) A určitě by si neprohloupil. Už pár let je tady na fóru obhajuji a doporučuji. Jsou to pravé tool watch. Když mě YPO slíbí, že je koupí, když mě nesednou, tak jo Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) Když mě YPO slíbí, že je koupí, když mě nesednou, tak jo nemám prachy - avie jezdí pomalu a rohlíky tvrdnou před očima hlavně nevím z čeho jste tak posraný - starej model jako kráva a rozplývate se jak nad čerstvou laskonkou Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Tož z čeho, z pořádných hodinek ne ? Tohle není žádnej nerezovej kastrolek typu milgauss. jo, tohle není žádná zelená ropucha, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 dobrá dobrá - příští hodinky budou omegy aspon se budu moct škrábat heliakem na zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 dobrá dobrá - příští hodinky budou omegy aspon se budu moct škrábat heliakem na zadku na ploprůfy kaď 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 na ploprůfy kaď na ty kadím - nemají škrábací heliak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) na ty kadím - nemají škrábací heliak To máš říct - pošli mě číslo účtu, ještě dneska posílám nějaké s He a ty mě za to pošli ty ropuchy. * případně Ti proplatím ten benzin, jaksi vážil takovou cestu za tím xxxxxxxxxpáprdou Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 To máš říct - pošli mě číslo účtu, ještě dneska posílám nějaké s He a ty mě za to pošli ty ropuchy. * případně Ti proplatím ten benzin, jaksi vážil takovou cestu za tím xxxxxxxxxpáprdou kup si ty marinemastery - mají průměr skla 2cm - na to dobře uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 kup si ty marinemastery - mají průměr skla 2cm - na to dobře uvidíš Jo, HIFI Tě zdraví a taky říká, žes měl snad poprvé dobrou ruku vy výběru, ty ropuchy se mu nejvíce líbí že všech Rolexů. No a k tomu, cos mě napsal - to jsem jako slepej už? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se