Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

nemate nekdo foto na ruce? kolikrat jsem se presvedcil,ze fotky jsou naprosto uzasne, jako zde, ale realita je dost bida. me se treba veeelmi libili Tudory co sem chtel koupit, ale nejak v realu nic moc. ted cekam az privezou ne chrona Grantoury ale bojim se, ze to bude stejny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemate nekdo foto na ruce? kolikrat jsem se presvedcil,ze fotky jsou naprosto uzasne, jako zde, ale realita je dost bida. me se treba veeelmi libili Tudory co sem chtel koupit, ale nejak v realu nic moc. ted cekam az privezou ne chrona Grantoury ale bojim se, ze to bude stejny

Posted Image

Zdroj: Watchuseek

Posted Image

Posted Image

Zdroj: tz-uk.com

Upraveno uživatelem emte
Odkaz ke komentáři

sb dx 001 su temou vlakna, nazyvaju sa aj Marinemaster 300, MM 300 /WR 300M/. ocel, automaticky kaliber triedy 8L /zaklad pre Grand Seiko/

sb db 001 som tu prilepil aby som ta domotal :) tzv. Marinemaster 600, Marinemaster Spring Drive, MM SD 600 apod. /WR 600m/, titanova zliatina, Spring Drive kaliber, GMT funkcia. rychlo rozoznas podla hex skrutiek na 6 a 12.

600 su tie blizsie:

post-4112-128143403636.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo takhle, díky za osvětu  :). Zajímavé vlákno i když musím přiznat, že přes všechny vymoženosti bych si Seika nekoupil. Budu zvědavý, kdo se první utrhne, vyklopí ranec a hodinky koupí. Podle příspěvků je kandidátů dost, ale Ty mi příjdeš jako nejžhavější. Přeji Ti, abys JeanRichardy co nejdříve prodal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Když mě YPO slíbí, že je koupí, když mě nesednou, tak jo Posted Image

nemám prachy - avie jezdí pomalu a rohlíky tvrdnou před očima

hlavně nevím z čeho jste tak posraný - starej model jako kráva a rozplývate se jak nad čerstvou laskonkou :)

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

na ty kadím - nemají škrábací heliak Posted Image

To máš říct - pošli mě číslo účtu, ještě dneska posílám nějaké s He a ty mě za to pošli ty ropuchy.

* případně Ti proplatím ten benzin, jaksi vážil takovou cestu za tím xxxxxxxxxpáprdou Posted Image

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

To máš říct - pošli mě číslo účtu, ještě dneska posílám nějaké s He a ty mě za to pošli ty ropuchy.

* případně Ti proplatím ten benzin, jaksi vážil takovou cestu za tím xxxxxxxxxpáprdou Posted Image

kup si ty marinemastery - mají průměr skla 2cm - na to dobře uvidíš :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...