Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Jo, HIFI Tě zdraví a taky říká, žes měl snad poprvé dobrou ruku vy výběru, ty ropuchy se mu nejvíce líbí že všech Rolexů.

No a k tomu, cos mě napsal - to jsem jako slepej už?

to asi nejsi, ale nevím kdo si z vás uvědomuje, že mají malý číselník (sklo), mě by to třeba vadilo a dost
Odesláno

to asi nejsi, ale nevím kdo si z vás uvědomuje, že mají malý číselník (sklo), mě by to třeba vadilo a dost

To jsem si taky teď fšim, že f poslední době dost koukáš na to sklo, průměr, atak.. Nevím, co tím sleduješ, každopádně, asi jsem ještě nedospěl tak daleko :D

Tohle jsem nějak zatím nevnímal při výběru hodinek, tohle musím řici Bakerovi, ten má totiž taky brutální nároky a jak tam dá ještě tohle, tak nevím, nevím, co dá na ruku :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

ale uvedomujeme, len co tam napozeras.. tri rucky, ides. ziadna veda. ja som sice maly mamut, ale prave ma na nich laka akuratna velkost 42mm. uz to nie su male hodinky, ani velke metrosexualne pichoviny. vacsie hodinky mi pri akejkolvek manualnej robote alebo v posilovni proste zavadzaju, musia dole z ruky.

Návštěvník YPO
Odesláno

třesky plesky - nevadí mi malé sklo na hodinkách, které jsou s tím sklem v symbióze = prostě když to není hrouda lunetoželeza s malým sklem a teď mi můžete začít vyprávět, že to je schválně páč sou potápěčský :D

Návštěvník YPO
Odesláno

skús niečo o fejkoch, vtedy ti tak možne vystupuje brada.. :)

nevím co na to říci - nepomohl mi ani translátor
Odesláno

třesky plesky - nevadí mi malé sklo na hodinkách, které jsou s tím sklem v symbióze = prostě když to není hrouda lunetoželeza s malým sklem a teď mi můžete začít vyprávět, že to je schválně páč sou potápěčský :D

To me zajima. Jaky je tvuj nazor pls na duvod maleho skla? Ma to podle tebe nejaky vyznam? Nebo mysis, ze japonci proste blbe odhadli proporce?

Ja se priznam, ziju v domeni, ze je male sklo prave proto ze jsou to divery. Ja mam oproti jinym diverum taky mensi pouzdro a prumer skla mensi. A je to jeste chrono. Ze stejneho duvodu jako instant.

Návštěvník YPO
Odesláno

To me zajima. Jaky je tvuj nazor pls na duvod maleho skla? Ma to podle tebe nejaky vyznam? Nebo mysis, ze japonci proste blbe odhadli proporce?

Ja se priznam, ziju v domeni, ze je male sklo prave proto ze jsou to divery. Ja mam oproti jinym diverum taky mensi pouzdro a prumer skla mensi. A je to jeste chrono. Ze stejneho duvodu jako instant.

hele to já nevím - nejspíš to je úmysl s funkčností a praktičností - prostě vědět kolik je hodin + čas strávený pod vodou + mít toho co nejméně na hodinkách co se může pod vodou poškodit - jiný důvod nevidím - to že si kupujeme divery do kanclu je věc jiná :)
Odesláno

Jen hádám: čím větší průměr sklíčka, tím větší namáhání tlakem vody, tím tlustší, tím větší namáhání těsnění (i při dekompresi)...

Ale to fakt jen hádám.

Návštěvník YPO
Odesláno

Teda YPO, pokial si dobre pamatam, pred nejakym casom si ich prave ty propagoval.

kristepane já proti nim nic nemám - jsou to dobrý hodinky pod vodu, ale nic pro mě na běžné nošení, hlavně kvůli průměru skla - nic víc nic míň jsem nenapsal - komu se to líbí a nevadí mu to co mě tak je to super záležitost - je to skutečný nástroj pod vodu a ne to co produkuje omega nebo IWC (né že by to nebylo pod vodu, ale je to pojatý jako kancl divery a nebo víc evropsky, suchozemsky - nevím jak to správně pojmenovat)

osobně si myslím, že nejlepší hodinky pod vodu co normálně vypadají jsou olejové sinn, kvůli čitelnosti ze všech úhlů - pokud by to někdo uměl udělat v mechanice tak je to komplet pecka

• Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno

Jdi uz do riti s tim sklem :lol:

posílám ti špunt do tý tvý zubatý p....e :)
  • Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

To mně by kromě velikosti na nich nejvíc vadila ta "napatlaná" lumi na dvanáctce. To bych nerozchodil.

myslím, že kdyby si takhle zvětšil rolex index tak se taky pobliješ - fotka velikosti babičina budíku tomu nepřidá Upraveno uživatelem YPO
  • Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno

Kdes to vyhrabal proboha. To je dost podivny ...

rolex deep sea prototyp
Odesláno (upraveno)

rolex deep sea prototyp

Hmm, asi nejaky silny houbicky....

EDIT: Ale maji slusnou vodotesnost :D

post-6982-1281468482,98.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

quote name='lib' date='10.August.2010 - 21:16' timestamp='1281467786' post='462596']

To mně by kromě velikosti na nich nejvíc vadila ta "napatlaná" lumi na dvanáctce.

to si nevidel ine zvacsene. toto je este prima praca, na to ze to tam daval niekto rukou a v tucnej vrstve.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...