Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ako spravny chronomagor musel som vyskusat aj ja tuto znacku...pomer cena vykon je bomba(su fakt super)Chcel som modre hodinky tak uz jedny mam.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

good choice, tento model nie je taky bezny, ale myslim ze prave tebe podoba s RLX vadit nebude :). takto si predstavujem "obycajne" hodinky co mozes bez hanby nosit bez toho, aby si sa strachoval ze niekde obuchas drahy gral..

btw, ked tak na ne pozeram a uvazim tu cenu, stale mi nejde do hlavy preco sa najdu ludia - davy ludi - co maju potrebu kupovat si cinske nezmysly, dokonca za strasne peniaze. tipujem ze si sa zmestil do sto ojro :)

inac pekne fotky, dnes bolo fajn slnko pozeram..

Odesláno (upraveno)

Nad těma jsem jeden čas hodně přemýšlel, jsou to parádní potápky s absolutně nejlepším poměrem cena/výkon, gratuluju!

Jaký je tah? Vím, že mě odrazovalo, že je skládaný, ale tady to z fotek není vidět.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Má to šroubovací korunku? Podle vodotěsnosti bych tipoval, že ne?

EDIT. tak koukám že má, tak proč jen 10BAR? hm hmmm :)

Každopádně super kousek, rozhodně bych ho volil raději než Seiko 5 např. SNZF15.

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno (upraveno)

Nad těma jsem jeden čas hodně přemýšlel, jsou to parádní potápky s absolutně nejlepším poměrem cena/výkon, gratuluju!

Jaký je tah? Vím, že mě odrazovalo, že je skládaný, ale tady to z fotek není vidět.

Tah je skladany ale nemam s tym ziaden problem,prekvapivo lahky, hrkot mi pripomina RLX.. :smile_anim: nosi sa uplne v pohode...mne sa paci ze sa zuzuje z 22mm na 19mm..

A co sa tyka toho ze si niekto kupi radsej fake B.ako Seiko podla mna je v tom uz viackrat spominany Machr Index(v nasej spolocnosti je MI u Seika skoro nula ved su to len digitalky..ako si mnohi myslia :smile_anim: ,ale kto z normalnych ludi pozna ze je to fake B.a v tom to je ale uz sa to tu preberalo vela krat)

Este jedna vec ktora mi ako jedina vadi ze sa nedaju natahovat rucne(ale aspon ich musim nosit.... :D )

Korunka je srobovaci!!

Upraveno uživatelem stopa99
Odesláno

Cesty chronomagora jsou nevyzpytatelne. Takhle ses nechlubil ani s prvnima JLCckama :D

Jojo... :D :D niekto zo Seikom zacina a niekto konci :P (btw vtedy som este bol na zaciatku choroby)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...