Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuji o koupi hodinek do 70tis. Nemusí být nové. Zatím mám T.Heuer F1, Omegy automatika Bond a nyní se mi líbí (již jako poslední Seamaster Agua Terra kalibr 8500. Ale nevím, jsou již dosti drahé a rád bych měl několik srovnatelných kandidátů. jedná se mi i o servis v ČR.

Odesláno

Začínají mněš zajímat PO. Asi už z toho také magořím.

V 10. 2. 2011 v 20:18, 'Murphy97' napsal:

Jo a taky za petapadekilokorun ma zdejsi sibirsky vladce Aquatimery ...

Odesláno

A Bondovky už mám

quote name='Petr29' timestamp='1297277940' post='545889']

Uvažuji o koupi hodinek do 70tis. Nemusí být nové. Zatím mám T.Heuer F1, Omegy automatika Bond a nyní se mi líbí (již jako poslední Seamaster Agua Terra kalibr 8500. Ale nevím, jsou již dosti drahé a rád bych měl několik srovnatelných kandidátů. jedná se mi i o servis v ČR.

Odesláno

A teď jsem ten vklad odpovědi nějak zvoral a nevím jak to opravit. Inu začátečník . . .

Odesláno
  V 9. 2. 2011 v 18:59, 'Petr29' napsal:

Ahoj, mozna bych i ty sve Aqua Terry prodal za 70tis. Uz jsem psal, ze jsem zatouzil po annual calendar - Aqua Terra. Jsou nedotknute a asi rok stare, nosene jen na lepsi prilezitosti. Vadi mi trochu ten prumer - 41, 5 oproti 43 mm. Jinak cifernik je tmavy... Tady je mail: tomduchi@seznam.cz

• po měsících...
Odesláno

Jsem spokojený s koupí jen jsem vyměnil kov za kůži vypadají tak docela jinak. Mít kapitál pošilhávám po IWC.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...