podws Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Zrovna koukám na své CASIO s poškrábaným sklíčkem a sedřeným umělohmotným krytem. Rád bych tedy koupil něco jiného, co nebude trpět uvedeným neduhy. Z toho, co jsem se tady na fóru dočetl vím, že hledám trochu jinou, hlavně cenově, kategorii, ale snad malé plus je to, že místo CASIO si už nechci koupit CASIO G-Shock, ale hodinky.:-) Moje přibližná představa: - spíše společenské hodinky - oděruodolné pouzdro (ocel?) - kovový, případně kožený řemen - tmavý číselník - datumka - velká vteřinovka - nižší cenová kategorie, max. kolem 6 tisíc, v nejhorším dám i 8 tisíc - rozměr ne moc velký orloj, mám tenčí ruku - sklíčko safír, nebo alespoň minerál - minimálně základní vodotěsnost - hodinky nové, dostupné v ČR Dáte mi nějaké tipy, nejlépe s obrázky nebo odkazy ? Díky.
X-Bob Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Prim Numera 36 v provedení s minerálním sklem Orient - velké množství vhodných modelů Seiko 5 ?
podws Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 o tom, že budou mít na sobě "made in swiss" si asi můžu v téhle cenové kategorii nechat zdát, že?
Petrando Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Prodavam za 5.000: Jacques Lemans, serie 1-998C, kompletně titanové, safírové sklo, vodotěsné WR50m, krokové motorky, stopky, datum, budík, Swiss made. Nová baterie
steel Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 urcite nejake tissot, nenapsal jsi zda musi byt nutne mechanicke, ovsem nevim k cemu je dobre mit tam napsano swiss made :-)
podws Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 urcite nejake tissot, nenapsal jsi zda musi byt nutne mechanicke, ovsem nevim k cemu je dobre mit tam napsano swiss made :-) nechce se mi je pořád natahovat, klidně i quartz
lefty Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Swiss made z nižší cenové kategorie jsou i hodinky značky Candino.
roon Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 no něco by se našlo, psal jsi až 8000,- tak třeba tyhle Davosa : za 290,- EUR za 280,- EUR nebo Mido Commander Ebay nové kolem 120,- USD no teď koukám, že by nevadil quart to by se toho samozřejmě dalo najít víc.... Ale doporučil bych ( pokud je opravdu nechceš natahovat ) automaty, abys potom nelitoval, že jsi zvolil quartz .
Roman Šula Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Ať koupí co koupí, stejně časem zjistí, že jedny hodinky jsou málo. Jakmile jednou vleze na toto fórum, je infikován virem, na který neexistuje antivirus.
roon Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Ať koupí co koupí, stejně časem zjistí, že jedny hodinky jsou málo. Jakmile jednou vleze na toto fórum, je infikován virem, na který neexistuje antivirus. přesně tak, než jsem začal navštěvovat toto fórum vystačil jsem si několik let s jedněmi quartz hodinkami.... jinak ještě k dotazu, já bych pro sebe zvolil jedny z těchto : Seiko Spirit ale pro tebe vlastně s černým ciferníkem OrientStar a opětovně ty pro tebe s černým ciferníkem můžu se zeptat, přoc jen tmavý ciferník ?
farářskej Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Ty bílozlatý Spirity vypadají zatraceně lákavě...
Roman Šula Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Ono vypadají lákavě i ty Orient Star, blbé je, že člověk nemůže koupit každé hodinky, které potká a jsou povedené.
roon Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Ty bílozlatý Spirity vypadají zatraceně lákavě... jo o těch už nějakou dobu uvažuju. A z mého pohledu by byli ještě hezčí s modřenýma ručkama, ale to už bych asi chtěl moc kombinace nerez pouzdro zlaté indexy a modřené ručky se mi totiž hrozně líbí, jako třeba tady
podws Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 můžu se zeptat, přoc jen tmavý ciferník ? Přijde mi hezčí, nevím :-) Ty černé Spirit vypadají dobře. Na českém webu jsem ale nenašel shop. Kde je mají?
Lovap Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Enem tak medzi rečú: čo je to za značka Orient Star? Vyzerá to dobre.
steel Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 jo grand seiko - paradni - cenove trochu (uplne) mimo :-) 350 000,-YEN
safi Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 můžu se zeptat, přoc jen tmavý ciferník ? Přijde mi hezčí, nevím :-) Ty černé Spirit vypadají dobře. Na českém webu jsem ale nenašel shop. Kde je mají? Tento model se prodává jen v Japonsku. Mám ho jsem s ním velmi spokojený, v reálu vypadají dokonce ještě lépe než obrázku. kupoval jsem je www.higuchi-inc.com cena 30000YEN = 5800 CZK, z Japonska během dvou a půl dne v ČR. :-)
roon Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Enem tak medzi rečú: čo je to za značka Orient Star? Vyzerá to dobre. je to nejlepší řada od Orientu, něco jako Grand seiko od Seika koupit se dají třeba u již zmiňovaného higuchiho
Jeremy Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Podle mne zadání splňují na www.kronium.cz třeba Archimede Flieger... které navíc rozhodně přitahují pozornost. Nebo decentnější variata v bílém..
safi Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Enem tak medzi rečú: čo je to za značka Orient Star? Vyzerá to dobre. je to nejlepší řada od Orientu, něco jako Grand seiko od Seika koupit se dají třeba u již zmiňovaného higuchiho Drobná poznámka: obdoba Grand Seiko u Orientu je "Royal Orient" a "Star royal". Řada "Orient Star" je něco mezi "běžnou" produkcí Japan only modelů a řadou Seiko Brightz. Takže kvalita je velmi dobrá, pouzdro je lépe zpracované než u běžných "Orient" modelů a i strojky mají menší povolenou odchylku +25/-10 sec. Opět platí že se jedná o strojky které nejsou manuálně natahovat ale, to nevadí :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se