sodik Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Omega Seamaster automatic z roku 1978 číslo modelu ST 160202/Bct (tzv. s tahem). Hodinky jsou v původním stavu, celkově jsou ve velmi dobré kondici. Cena v roce 1981 byla 107,5 liber. Pouzdro Průměr pouzdra je 35 mm bez korunky. Výška hodinek je 9 - 10 mm. Tah K hodinkám je originál nerezový tah (číslo produktu 1193) se signovanou sponou. Šířka tahu 18 mm. Dýnko Dýnko je hladké bez vzoru. Hodinky jsou vodotěsné. Korunka Korunka je se znakem "Omega". Ciferník Ciferník má vystouplé hodinové indexy, rámeček kolek datumu a znak "Omega" v horní části ciferníku. Indexy nemají luminiscenci. Na ručičkách byl asi nějaký naznak luminiscence, ale už vůbec nesvítí. Jinak minutové dílky stupnice jsou nalepeny na ciferníku, který je nejspíše jemně kartáčovaný hliník. Nápisy "automatic, Omega, Seamaster" jsou natištěné. Sklíčko je plastové. Hodinky jsou velmi lehké, mají i s tahem hmotnost 76 g. Strojek cal. 1010, 17 kamenů, 28 800kmit/hod, rezerva chodu 42 hod, ukazatel datumu, nastaveni datumu jde korunkou nastavit oběma směry, při vytažení korunky je zastaví vteřinová ručička. Nikdy jsem žádnou recenzi nepsal, dneska jsem to zkusil tak snad to k něčemu bude. Z gatalogu hodinek Omega z roku 1981. Zdroj internet. moje foto strojek (zdroj fota prodávající) vnitřní strana dýnka moje foto
bandicoot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 S tím tahem je to super. Hezky se na to dívá, dík.
juraj85 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Ako vravi jeden moj priatel: je to klasika na snívanie.Uzi si ich su pekne.
honza71 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Hezký, moc hezký. Gratuluji. Starší Omegy mě baví čím dál tím víc.
brett Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Pro staré Omegy já mám slabost :-)Krásné !Gratuluju!
Petr29 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Krásný kousek a zároveň elegance s kouskem nostalgie,
little_w Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 gratuluji! to je o par trid vys nez Primky, co? jo, a ty fotky s klicema od BMW a s tim dobovym casopisem, ty jsou paradni!
sodik Odesláno 11. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2011 V 11. 2. 2011 v 18:36, 'little_w' napsal: gratuluji! to je o par trid vys nez Primky, co? jo, a ty fotky s klicema od BMW a s tim dobovym casopisem, ty jsou paradni! Prim je skutecne neco jineho ) ale kazde z hodinek maji neco jineho do sebe. Fotka se docela povedla, doma sem prohledal skrine a hledal nejaky krovi k hodinkam pri foceni.
sodik Odesláno 11. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Jinak panove dekuji za pochvaly. Hodinkam skutecne tah zveda image. Nez sem hodinky porizoval moooc se mi libily, ted uz to nejak neni ono, pripada mi ze ke me nejdou! Jsou ke me asi az moc dedkovsky (
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Moc pěkné, původní kovový náramek jsem ještě na starých Omegách neviděl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se