palo palo Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Chcem poradit.... Ake su podla vas hodinky GRAND SEIKO s cal.9S65
mmako Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Dobré. Nevím, co víc napsat na takovýto dotaz.... Kalibr 9S65 je automat, 26 kamenů, rezerva chodu tři dny, perfektní provedení. Hodinky Grand Seiko mají takřka dokonalé zpracování srovnatelné se švýcarskou špičkou. Ten strojek se dává do více modelů, takže by to chtělo řešit spíš ten konkrétní vybraný. Obecně se dá říct, že za ty peníze je to velká spousta muziky, kterou hned tak někdo nemá a znalci ji ocení.
Diamondking Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Krásné a hodně dobré .... co víc říct. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2011 uživatelem Diamondking
pikec Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Krásné a hodně dobré .... co víc říct. Ano není opravdu co dodat. Jen teď nevím, ale asi jsou jen max do 40mm. Nebo se pletu?
Diamondking Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Ano není opravdu co dodat. Jen teď nevím, ale asi jsou jen max do 40mm. Nebo se pletu? Já už tady ohledně velikosti nepíšu, bo jsem jednou dostal zdu**c, jestli to má co dělat s velikostí mužství ..ale jsou to oblekovky, tak menší snad nevadí
pikec Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 JJ Taky někde jsem četl (slyšel on ví od koho), že je to takový japonský konkurent ROLEX. A teď se to tu teprve rozjede.
Radimk Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) JJ Taky někde jsem četl (slyšel on ví od koho), že je to takový japonský konkurent ROLEX. A teď se to tu teprve rozjede. Nemá velice co. Palo přestane zakládat nesmyslné témata (promiň) a začne číst. O GS je tu toho moře. Jen pohledat. Navíc GS má po světě hodně příznivců, takže těch informací je i po světě mraky. Takže Palo čti a čti, je co. Edit: a oprav název tématu, když už tu je. Upraveno 12. února 2011 uživatelem Radimk
pikec Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Asi mu šlo více o ten strojek. Jelikož ho nemám nemohu moc soudit. Ale chtěl bych, aby mi časem říkal pane. A RADIMK má také pravdu stačí třeba toto a je to čtení na moc dlouho.
skalis Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 GS jsou super hodinky. Sice si kazdej bude myslet, ze mas na ruce laciny sejko, ale to nic nemeni na tom, ze je to skutecne "japonskej rolex" (srovnani sedi v mnoha ohledech).
cigi Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 GS jsou super hodinky. Sice si kazdej bude myslet, ze mas na ruce laciny sejko, ale to nic nemeni na tom, ze je to skutecne "japonskej rolex" (srovnani sedi v mnoha ohledech). ono to není férový srovnání , podle mne je na grand seiko až příliš vidět touha napodobit velký vzor. Ale dělají to po svém a bez vad. Je to opravdu rolex pro chudé, ale poctivé se sebeúctou. Taky se můžeme shodnout na rolex pro mladé, zasvěcené a podobně .
skalis Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 ono to není férový srovnání , podle mne je na grand seiko až příliš vidět touha napodobit velký vzor. Ja Ti nevim. Touha napodobit nebo spis vyrovnat se stala mozna na zacatku. Ale i pres velkou miru podobnosti - strizlivy rozmer, jednoduchy nadcasovy styl, kovovy naramek - bych ji v tom dnes uz tolik nevidel. Ony totiz sportovne elegantni a zaroven robustni hodinky snad ani jinak udelat nejdou . A z GS se po letech stala respektovana kategorie hodinek. Srovnani obou znacek jsem bral spis tak, ze jde o velkoseriovou strojove optimalizovanou produkci s durazem na preciznost a technickou vyspelost.
Návštěvník Jan M Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Dobrý den všem, Nejsem znalec, ale vysvětlil by mi někdo proč by měly GS být "skoro tak dobré" jako Rolex? Nebo proč by měl být Rolex jejich vzorem?Z toho co vím a co jsem měl možnost si osahat (užívat bohužel ne) mi GS připadá naprosto stejně kvalitní a nemyslím že Rolex napodobuje.A pochybuji že tu bude hodně lidí co dlouhodoběji používalo GS i Rolex aby mohli srovnávat. A pro ty kdo hodnotí hodinky dle ceny: Součaná kolekce GS a Credor má myslím dražší kousky než Rolex. Pozor na to! Japonci už jsou mnohem mnohem dál ve většině oborů. A to můžu říct jak z valstní zkušenosti, tak z toho co jsem kde zvěděl, vyčetl, vyslechl atd. Nechci rýpat jen jsem chtěl říct co si myslím. Ale co se týče kvalityty hodinek tak by mě zajímaly pádné argumenty. Jan Upraveno 14. února 2011 uživatelem Jan M
Dantechno Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) ono to není férový srovnání , podle mne je na grand seiko až příliš vidět touha napodobit velký vzor. Ale dělají to po svém a bez vad. Je to opravdu rolex pro chudé, ale poctivé se sebeúctou. Taky se můžeme shodnout na rolex pro mladé, zasvěcené a podobně Cigi uz to radsi nehul Grand Seiko je Rolex pro chude vlastne mlade a zasvecene.... Upraveno 14. února 2011 uživatelem Dantechno
lib Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 O kvalite GS asi pochybuje jen malokdo. Jejich zasadni nevyhodou je ale to, ze v Evrope neexistuje zadny servis, jen pošt'áci.Podle jejich stranek muze servisni stredisko v Evrope tak maximalne zkratit tah. Cokoliv slozitejsiho uz musi resit Japonsko
neon Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Rolex je v podstate Grand Seiko pre chudobnejších
Návštěvník Jan M Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) O kvalite GS asi pochybuje jen malokdo. Jejich zasadni nevyhodou je ale to, ze v Evrope neexistuje zadny servis, jen pošt'áci. Podle jejich stranek muze servisni stredisko v Evrope tak maximalne zkratit tah. Cokoliv slozitejsiho uz musi resit Japonsko Já si myslím že právě proto si GS uchová příchuť vyjímečnosti. Rolex či jeho napodobeninu má opravdu spoustu lidí. Rolex pořídím kdykoliv kdekoliv (myšleno nadneseně) Ale u GS to dá trošku "práce". A upřímě se GS nedivím že opravy zásadnějšího charakteru chce provádět u sebe. Protože servis Japonců je bezkonkurenční! Nechtějí si nechat kazit jméno patlálky kteří nevědí co je služba zákazníkovi. Vsadím boty že rádi uhradí veškeré výdaje pokud bude závada na jejich straně! Netroufám si hanit Rolex, jen chci říct že GS jsou jako většina čistě japonských produktů určených hlavně pro domácí trh určitě perfektí a nezaslouží si být nazívány napodobeninami atd. Upraveno 14. února 2011 uživatelem Jan M
skalis Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Nechtějí si nechat kazit jméno patlálky kteří nevědí co je služba zákazníkovi. Vsadím boty že rádi uhradí veškeré výdaje pokud bude závada na jejich straně! Mluvis o hodinarich a servisnich strediscich v Evrope? No jo, jeste by je mohl dostat do rukou treba nejakej svycar, ze...
Návštěvník Jan M Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Mluvis o hodinarich a servisnich strediscich v Evrope? No jo, jeste by je mohl dostat do rukou treba nejakej svycar, ze... Ano myslel jsem Evropu. Popravdě hodinky jsem zkoušel servisovat (obyčejné Longines a Seiko Mechanical) jen v ČR a v Japonsku. Longines pro mě byly dost drahé hodinky a servis byl takový že jsem z něj měl pocit zklamání. Japonský servis mnohem levnějších hodinek byly takový že jsem měl chuť si svá Seika opět porouchat jen abych tam mohl jít a cítit se jako král králů. Z Evropy mimo ČR mám zkušenost jen pracovní (né hodinkovou) a dojem nebyl o nic lepší při reklamaci, servisu atd. čehokoliv. V Japonsku opět i čokoládička za 20 Kč co byla trošku šedivá vyměněna s omluvou že už se to nestane. Mám takovou zkušenost že vše Japonské je perfektně dotažené a zákaznický sevis nepopsatelný. Naopak vše evropské (a vím že hodně paušalizuji , asi stejně jako chlapci u GS když myslí na Evropu) je vše takové že navíc ani prd.. Upraveno 14. února 2011 uživatelem Jan M
Návštěvník Jan M Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 A tie gejse... Ony nosí GS? Nebo Rolex?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se