Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
filo-boxer a sureshot - diky za fotky kudlanek, kdysi jsem nejake druhy choval. Zajimavi tvorove, jen dost zravi. Jednou me jedna hodne velka kousla do prstu a byla to docela bolest.
  • Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

v Bratislavskom auparku som nasiel krasnu velku modlivku, zobral som ju domov, a choval cca 3/4 roka.

este aj narastla (na celu dlan co nie je malo) ale potom si ukusala nozicky spravila kokon a uhynula.

snazil som sa zistit cosi ochovani modliviek ale nezadarilo sa ju zachranit.

mozno najdem foto

Odesláno

no pozor na to, jsou chraneni, byla by za to docela pokutka.

Taky jsem mel nejake kokony, kdyz se vyklubaly, vypadaly jak komari :)

Odesláno

vraj v kambodzi bezna pochutka

a ja somar to hladam pri obede

pokud se to už je to bezpečně mrtvý a nehejbe se to, tak to zase tolik neva.

a jestli to po upečení zrovna nesmrdí, tak bych možná i ochutnal. ohledně jídla nejsem příliš vybíravý :smoke:

Odesláno

vsetko popieram :D

taktiez ju na tom eskalatore mohol niekto zasliapnut ako nechranenu...

Mam na to podobny nazor.

Nekdy pred Vanocemi zatkli v US jednoho Nemce, ktery tam sklipkany posilal. Zatkli jej proto, ze cely rod Brachypelma je v CITES (proc je tam cely rod nikdo nevi, nejspis proto, aby si urednici ulehcili praci s urcovanim). Zajimave na tom je, ze je posilal zpet do Ameriky :D a tim vlastne ten druh chranil pred odlovem z prirody.

Odesláno

Jo a když jsme u těch kousnutí... Jeden kamarád si pořídil křečka (jako malej kluk) měl ho v pětilitrovce a druhý kamarád se s ním chtěl pomazlit. No a jak šáhl do sklenice, tak ten křeček ho grajznul do prstu. Ten kamarád se lekl a jak mu vyletěla ruka ze sklenice, tak ten zakousnutej křeček sebou pleskl o strop a následně dopadl na dlažbu. Křeček kaput a kamarádství na dlouhé týdny přerušeno. Je to ze života a vždycky se tomu s klukama, při vzpomínání u piva, hrozně natlemíme. Jo a ten kousnutej dodnes ukazuje jizvičku na prstu :)

Odesláno

Mýho kámoše zase kousla v pralese ve Francouzský Guayaně do nohy ploštice zákeřnice. Děsná bolest a na nohu ochrnul. Všichni strachy bez sebe a zbylí dva ho i s batohem vlekli den a půl do nejbližší civilizace, kam když došli, ochrnutí zmizelo. Dodnes mu to vyčítají...

Odesláno

Zakernice jsem choval - 2 druhy. Maji stejne slozeni jedu jako kobra, jen ho do cloveka samozrejme nevstriknou tolik. Ale jinak jsou super. Mel jsem takovou kolonii a kdyz tam das par cvrcku, tak oni je nabodnou na sosak a pak se treba o cvrcka i pretahuji, coz vypada docela vtipne :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

no, neda mi to musim prispiet sem

dva dni dozadu som sa ocitol v reklamnom studiu a ako vysvetlujem tak vysvetlujem moje periferne videnie zachytilo v malej blizkosti obrysy pavuka

strhol som hlavou doprava a kusok odo mna bol na reprakoch polozeny zvlek pavucej koze ci ako sa to vola.

celkom ma to znepokojilo, o to viac ked som zbadal akvarko a v nom zatial najvacsie pavucie hovado co som kedy nazivo videl.

hento najst v kuchyni tak snad zdemolujem dom. kua to su zaluby ze pavuci...

samozrejme ze som ten sok musel rozdychat a tak som sa tam vratil aj dnes a poriadne ho obzrel, ano podobnost nie nepodobna tomu, ze sa sem, do tohto vlakna mnohi vratia :)

toto video mi bolo dnes jemnou satisfakciou

http://www.youtube.com/watch?v=ra4WmE-joMQ

Odesláno

toto video mi bolo dnes jemnou satisfakciou

Ty vado, to není pavouk, to je nukleární hovado! Prej "Pojďme je snít a jdeme spát," šmarjá... já to potkat naživo, tak odcházím oknem.

Ještě že to nejnebezpečnější, co můžu na Slovači v lese potkat, je Slovák :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...